FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Fără drept de promovare și în noul sezon din Liga 2: „Buget diminuat, schimbări masive la nivel de lot”

FOTO: Facebook @CSC1599Selimbar
FOTO: Facebook @CSC1599Selimbar

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 13:55 / Actualizat marti, 06 august 2024 14:03

Cornel Stănilă, directorul general de la CSC Șelimbăr, a dezvăluit că echipa din Liga 2 nu o să aibă drept de promovare nici în sezonul 2024/2025.

CSC Șelimbăr a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în play-off-ul ligii secunde, însă nu a avut drept de promovare pentru a putea juca în Superligă.

CSC Șelimbăr, fără drept de promovarea în sezonul 2024/2025

Cornel Stănilă a dezvăluit ca echipa a făcut demersurile necesare pentru a-și schimba forma de organizare și a deveni un club de drept privat. Ulterior, au ajuns la concluzia că structura deja existentă este mai potrivită.

„Așa cum ați fost anunțați și de către administrația publică din Șelimbăr, această trecere se face, practic, la dorința Consiliului Local. Consiliul Local hotărăște dacă se aprobă, dacă nu se aprobă această trecere în drept privat.

Pașii au fost făcuți. A fost înființată Asociația Călăreții Roșii, care va fi partea privată din cadrul SA-ului nou format. Clubul Sportiv Șelimbăr SA este înființat. Așa cum am spus, din două componente. Sunt doi asociați, Consiliul Local și această Asociație Călăreții Roșii, care reprezintă partea privată din cadrul SA-ului. Au fost multe discuții și am analizat din toate punctele de vedere această trecere.

Am considerat, și eu personal, că la acest moment este mai important să rămânem în formula și structura actuală, nu doar datorită momentului în care ne aflăm. Și aici o să mă raportez strict la partea de buget, care este diminuat față de sezonul trecut, partea de schimbări masive în cadrul lotului, fiindcă suntem totodată realiști, deși noi ne dorim să fim din nou în play-off”, a afirmat Cornel Stănilă, potrivit Liga 2.ro.

Cornel Stănilă, despre promovare: „Ne lipsesc anumite elemente din cadrul acestui obiectiv”

„Este foarte greu să vii și să spui că ne propunem promovarea, atâta timp cât ne lipsesc anumite elemente din cadrul acestui obiectiv.

Și atunci, am preferat să rămânem așa, am preferat să mergem și să ne pregătim încă de pe acum pentru această trecere pe care o să o facem, sau administrația locală va alege dacă să o facă sau să nu o facă până la anul, în 30 iunie.

Până atunci avem timp suficient să ne pregătim din toate punctele de vedere pentru un obiectiv mai măreț decât cel actual”, a mai spus Cornel Stănilă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Lucescu forțează
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Lucescu forțează
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
M.Onis.
M.Onis.  •  06 August 2024, 18:07

Cornel Stănilă este foarte realist și cred că o comună oricât ar fi de frumoasă și bogată nu poate avea performanțe semnificative în fotbalul profesionist. Cu banii cheltuiți în liga 2 clubul Călăreților Roșii ar putea avea echipe la cel mai înalt nivel fotbalistic U15 până la U19

gazistu
gazistu  •  06 August 2024, 17:17

NU-I BAI .. SI CU BUGET MIC SE POATE face performanta! (vezi cazul Corvinul, care ae media salariilor la 2500 euro). si ui la ei, au castigat Cupa , merg in Europa... cu salarii de 2500 euro!!! DECI SE POATE!!

rav410wrc
rav410wrc  •  06 August 2024, 14:17

Asteptam "noutatile" din Cazemata !! :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează