FOTBAL  »  LIGA 2  »  REȘIȚA - FCU CRAIOVA 2-0

Olteni furioși și acuzații de blat la pariuri, după ce FCU Craiova „s-a sinucis” în 12 minute la Reșița: „Gata, le-a ieșit biletul!”

Tudor Oltean a lăsat-o pe FCU în 10 oameni la Reșița
Tudor Oltean a lăsat-o pe FCU în 10 oameni la Reșița

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2024 10:34 / Actualizat miercuri, 07 august 2024 10:49

FCU Craiova, echipă cu pretenții de promovare în Superligă, a pierdut lamentabil în prima etapă a sezonului de Liga 2, 0-2 la Reșița, după ce s-a „dinamitat” în numai 12 minute, în care a primit două goluri, iar fundașul stânga Tudor Oltean a fost eliminat. Prestația alb-albaștrilor a provocat reacții furioase și chiar acuzații de blat din partea propriilor suporteri.

Cu FCU Craiova picată în „B”, Adrian Mititelu l-a reinstalat pe bancă pe Marius Croitoru, căruia i-a trasat ca obiectiv readucerea echipei în prima ligă.

Parcursul oltenilor în liga secundă a început însă catastrofal. La Reșița, FCU a fost pusă la pământ în doar câteva minute. Andrei Lașcu a deschis scorul în minutul 2, iar 3 minute mai târziu gazdele au făcut 2-0 dintr-un penalty transformat de Florian Haită, de care au beneficiat după ce Mario Ilie și-a doborât un adversar în propriul careu.

Coșmarul a fost definitivat în minutul 12, când Tudor Oltean, cel care făcuse faultul care a dus la golul de 1-0, a fost eliminat pentru cumulul de „galbene”, băgându-și astfel colegii într-o groapă din care aceștia n-au mai putut ieși, mai ales pe fondul prestației fără pic de inspirație.

Olteni furioși! Mânie și acuzații de blat, după ce FCU Craiova s-a „sinucis” în 12 minute la Reșița

Prestația favoriților i-a înfuriat la culme pe suporteri. Aceștia au lăsat sute de comentarii la postările de pe Facebook în care FCU a anunțat scorul de la pauză, respectiv final. Au existat inclusiv acuzații de blat, că FCU ar fi „trântit” voit meciul. Redăm câteva dintre acestea:

  • „Clar... retrogradarea s-a vrut... nu mai sunt bani... umilința continuă și în Liga 2... Hai FCU”
  • „Acum supraviețuiește din pariuri!!!”
  • „Probabil au pus la pariuri, penalty și roșu. Gata, le-a ieșit biletul”
  • „Măcar să fi câștigat la pariuri!”

Nota generală a comentariilor a fost de decepție și furie. „Nu știu de ce naiba mai pierd timpul cu voi, nici în liga a doua nu faceți față!!”, „Vai de capul nostru, atât pot să spun!” și „Ăștia joacă de cred că vor desființarea din nou” sunt doar câteva dintre opiniile fanilor.

Luat la țintă a fost în special fundașul stânga Tudor Oltean, care a ridicat suspiciuni în rândul fanilor. Adus de la Ceahlăul în această vară, fundașul stânga a văzut două cartonașe galbene în 12 minute, fiind eliminat. Din lovitura liberă provocată de Oltean la primul „galben”, bănățenii chiar au deschis scorul.

„Oltean și Ilie sunt adevărate catastrofe” și „P-ăla care a fost eliminat să nu-l mai văd în lot: incompetent, habarnism, nimeni în fotbal. Poartă tricoul ăla degeaba”, au opinat unii dintre suporteri.

Dincolo de prestația jenantă a lui Oltean, jocul echipei nu s-a legat deloc. După două luni de pregătire sub comanda lui Marius Croitoru, echipa a părut complet dezorientată, de parcă ar fi fost primul contact între cei 11 jucători.

Explicațiile lui Marius Croitoru: „Ne-au luat prin surprindere. Am făcut greșeli din cauza evoluției lor bune”

Iată cum a explicat antrenorul principal al echipei, Marius Croitoru, înfrângerea din debutul sezonului:

„Greșeli pe început de joc, în primele 3-4 minute. E foarte greu să joci împotriva unei echipe bune precum Reșița în 10 oameni, și cu un dezavantaj de două goluri. Practic, ne-au luat prin surprindere. O spun evoluția scorului și cea din teren. Evoluția lor bună a făcut ca noi să comitem greșelile respective.

Ăsta este lotul și suntem obligați să reușim în condițiile date. Vom încerca să mai aducem 1-2 jucători în perioada imediat următoare, pentru că este nevoie. Nu este ușor, va fi un campionat lung. Sunt foarte multe echipe bune care și-au propus promovarea.

Puncte s-au pierdut și se vor mai pierde, nu asta este problema. Problema este modul în care o faci, iar asta trebuie să ne dea de gândit. Diferența o fac atitudinea, dăruirea, felul în care înțelegi că meciurile nu sunt câștigate de la început”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
Shogun01
Shogun01  •  07 August 2024, 11:57

Daca pierdem, macar sa castigam!

deal1
deal1  •  07 August 2024, 11:48

Măcar de ar fi câștigat la pariuri, dar mă tem ca asupra echipei acționează aceleași forte oculte care au dus la retrogradarea echipei.

1948ucv
1948ucv  •  07 August 2024, 11:04

MititeliAnus is ză best !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează