FOTBAL  »  LIGA 2  »  EVENIMENT

GALERIE FOTO Scene comice la inaugurarea noii baze din Dolj » Cum a fost fotografiat Marius Croitoru, în timp ce penelistul Ciucă primea tricoul cu numărul 8, făcut celebru în Oltenia de legendarul Ilie Balaci

Evenimentul a marcat inaugurarea bazei sportive „Prof. Ghiță Iovan Valentin”. La el a participat și Nicolae Ciucă, șeful PNL și candidat la președinția României. +25   FOTO
Evenimentul a marcat inaugurarea bazei sportive „Prof. Ghiță Iovan Valentin”. La el a participat și Nicolae Ciucă, șeful PNL și candidat la președinția României.

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 22:59 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 09:06

FCU Craiova a disputat astăzi un meci amical la Calafat, împotriva formației locale Dunărea, câștigat cu 5-0. Evenimentul a marcat inaugurarea bazei sportive „Prof. Ghiță Iovan Valentin”. La el a participat și Nicolae Ciucă, șeful PNL și candidat la președinția României.

Aflat în goană după popularitate, fostul premier Nicolae Ciucă a poposit și la Calafat, la inaugurarea celei mai noi baze sportive din județul Dolj.

La capătul unui meci amical fără istoric, FCU Craiova victorioasă pe sintetic cu scorul de 5-0 împotriva unei formații din al patrulea eșalon, a avut loc un schimb de amabilități între autoritățile locale, oficialii divizionarei secunde și Nicolae Ciucă.

GALERIE FOTO. Nicolae Ciucă a primit un cadou din partea clubului FCU Craiova: tricoul 8, al marelui Ilie Balaci

+20 FOTO

„Astăzi, la inaugurarea bazei sportive "Prof. Ghiță Iovan Valentin" din Calafat, reprezentantul FCU 1948, Robert Săceanu, a oferit președintelui Senatului României și viitorului candidat la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă, echipament sportiv cu însemnele clubului și o minge cu semnăturile tuturor jucătorilor.

De asemenea, el a mai oferit și domnului primar în funcție, fan FCU 1948, Doru Mitulețu, un tricou personalizat cu numărul 2 și numele acestuia”, au explicat cei de la FCU Craiova.

Ciucă a primit un tricou cu numărul 8, făcut celebru în Oltenia de marele Ilie Balaci. Întreaga scenă de înmânare a echipamentului a fost supravegheată de antrenorul Marius Croitoru din interior, pe geam.

Calafat merită un nou centru al sportului, la standarde europene, iar noua bază „Prof. Ghiță Iovan Valentin” poate readuce acestui oraș renumele fotbalistic pe care l-a avut cândva. De la clubul Dunărea, din localitate, au plecat nume care au făcut istorie pe stadioane internaționale: Gică Popescu, Dan Racolțea, Mihăiță Stănescu sau George Ușurelu.

Noua bază a costat aproape 7 milioane lei și a fost construită prin Compania Națională de Investiții. Îl felicit pe Dorel Mitulețu, primarul liberal din Calafat, pentru dedicarea și atenția acordată derulării investițiilor de aici. Numele noii baze nu a fost ales întâmplător. Profesorul Ghiță Iovan Valentin a fost un antrenor valoros, care a performat cu Dunărea Calafat.

Localnicii cu care am stat de vorbă la meciul demonstrativ al fotbaliștilor veterani mi-au povestit cu mândrie despre performanța din 1972, când echipa lor a ajuns până în optimile Cupei României


- Nicolae Ciucă

Bază sportivă nouă la Calafat

Calafat este locul unde Gică Popescu a făcut primii pași în fotbal. Vechea arenă a fost înlocuită cu o bază sportivă de aproape 2 milioane de euro, ridicată de către Compania Națională de Investiții. Conform proiectului, baza sportivă cuprinde: teren pentru fotbal, dar și un teren multifuncțional. Acesta o să poată fi folosit pentru handbal, baschet, volei și tenis.

+20 FOTO

Terenul pentru fotbal are dimensiunile suprafeței utile de 75,50 m x 117 m și cele ale suprafeței utile de joc 68 m x 105 m, poate fi marcat și pentru 2 terenuri de minifotbal, iar suprafețele vor fi 40 m x 60 m. Suprafața de joc va fi dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatră compactate.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
Superliga
Dawa i-a dat replica lui Louis Munteanu în 3 cuvinte » Fundașul campioanei a răbufnit după reacția arogantă a atacantului
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Superliga
L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”
Superliga
Cristi Borcea și-a găsit cu greu cuvintele când a ajuns la căpătâiul lui Gigi Mulțescu: „Nu mai știu de câte ori...”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (19)
elgabri
elgabri  •  08 Septembrie 2024, 17:06
Postat de rav410wrc pe 08 Septembrie 2024, 10:40

Iti dai seama ca-n cazu' vreunui (Doamne Fereste!) exercitiu militar in Romanika, noi ne prezentam cu g-ral Nicole Ionel si cu lt. tov. Talpan !?! :((( Probabil ca-i vor invinge pe inamici cand le vor arata fluturasii cu lefele gretoase de bugetari ai Statului, iar adversarii vor crapa de ciuda !? :)))

Lasa nu ti fa griji in acesta privinta ca l avem pe Razboinicul Luminii ;)))

jaracaioX
jaracaioX  •  08 Septembrie 2024, 16:04
Postat de dansy pe 08 Septembrie 2024, 12:24

Băi copile fără neam și carte,generalul Ciucă nu putea interveni fără ordin ca așa este în armată.El avea un alt ordin ce să facă acolo.Cred ca tu nu ai făcut armata și din acest motiv nu poți înțelege și spui prostii.Faptul ca îl cataloghezi pe Ciucă cu termenul de “general de paie”întărește părerea mea ca habar nu ai despre cum sunt organizate trupele aliate în orice conflict.

Bai *** nenorocit postac *** a tovarasului CIUCA , pai primitivul asta nu stie sa vorbeasca ,l-au pus in Aganistan sa pazeasca campul de maci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

SuntetiPrecumCovidul
SuntetiPrecumCovidul  •  08 Septembrie 2024, 14:38
Postat de lionforever pe 08 Septembrie 2024, 12:32

Tot ce a ce tine de fcunica48 e comic si desuet, nu inteleg ce iq trebuie sa ai ca ziarist sau conducator de ziar sa publici 3-4 stiri pe zi cu o echipa de doi bani, iar despre alte echipe care au facut performanta sa scri maxim o data la doua saptamani.

Lioane, lasă telefonul și fugi la manualul de gramatică! Pentru că este de 1000 de ori mai comic cum scrii tu decât fcunica1948!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează