FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIMA ETAPĂ

Dinamoviştii şi steliştii au făcut spectacol în Liga B!

cristocea
cristocea

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 12:47

Mai mulţi fotbalişti care au trecut prin curtea celor doi granzi bucureşteni au înscris sau au fost printre cei mai buni de pe teren în partidele formaţiilor la care evoluează în prezent

Viitorul Constanţa a învins cu scorul de 4-1 în partida cu Dunărea Galaţi. La gazde, toate cele patru goluri au fost marcate de foşti stelişti: Vasilică Cristocea a înscris o dublă, Marius Albu şi Ducu Ninu punctînd o singură dată, ultimul cu un lob spectaculos, de la aproape 40 de metri. În plus, Alexandru Lazăr a pasat decisiv la unul dintre goluri, iar Mihai Onicaş a avut un rol important în marcarea primului gol.

Lucian Filip şi Marius Bîtfoi au debutat la FC Snagov într-o partidă oficială, ambii ajungînd la formaţia ilfoveană după desfiinţarea Stelei II. Cei doi au avut o evoluţie apreciată, iar formaţia lor a învins cu scorul de 2-0.

Dinamo răspunde cu Dragoş Dragalina, golgheterul seriei secunde, cel care a marcat o dublă în meciul FC Olt - ALRO, partidă încheiată cu scorul de 2-1. Dragalina a evoluat cîteva sezoane în Ştefan cel Mare, chiar dacă a petrecut majoritatea timpului la echipa secundă din "Groapă". El s-a transferat definitiv la formaţia olteană, punctînd că nu putea creşte ca fotbalist la Dinamo II.

Un fost dinamovist care a punctat a fost Bogdan Aldea, el marcînd unicul gol al lui CSMS Iaşi în disputa cu echipa a doua a clubului la care a evoluat între 1998 şi 2001. Alt dinamovist care a marcat este, desigur, Georgian Păun, care i-a imitat pe Cristocea şi Dragalina şi a înscris două goluri, cu toate că el nu poate intra în categoria foştilor dinamovişti, el putînd fi chemat oricînd la prima echipă.

Cosmin Năstăsie s-a aflat şi el pe lista marcatorilor în partida FC Maramureş - FC Argeş 2-3. Năstăsie a fost aproape să ajungă la Dinamo, el chiar pozîndu-se în tricoul formaţiei bucureştene alături de Nicolae Badea, însă tranzacţia nu s-a finalizat, el rămînînd jucătorul piteştenilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează