FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BUZĂU - DINAMO 2-2

VIDEO + FOTO FC Buzău - Dinamo 2-2 » Pâine, circ și-un punct cam degeaba! Clasamentul actualizat

FC Buzău - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP) +9   FOTO
FC Buzău - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 01 mai 2023 19:24 / Actualizat luni, 01 mai 2023 19:30

FC Buzău și Dinamo au remizat, scor 2-2, în etapa #6 din play-off-ul Ligii secunde.

Dinamo a revenit cu devotament după 0-2 în minutul 14 și o gafă monumentală a lui Dujmovic, dar remiza de ieri o scoate din cărțile promovării directe, păstrându-și totuși opțiunea principală pentru prima poziție la baraj tocmai în fața Buzăului.

Portarul lui Dinamo, gafă uriașă în meciul cu Gloria Buzău: și-a băgat mingea în poartă!
Buzău - Dinamo
Portarul lui Dinamo, gafă uriașă în meciul cu Gloria Buzău: și-a băgat mingea în poartă!

Dujmovic i-a luat nu doar mânușile de titular lui Oncescu, dar i-a preluat și gafele. Că tot s-a sărbătorit ieri 1 mai, unu" mai slab ca altul la Dinamo! După ce a scăpat de un penalty în minutul 7, când bosniacul l-a tamponat în aer și pe Blejdea, nu doar pe Giafer, "haita" a primit un gol caraghios în fața a 7.000 de spectatori, dintre care peste 600 de "câini". 

Blejdea (9), fost jucător al roș-albilor, a executat o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, nu foarte tare, dar pe spațiul porții, iar Dujmovic a mângâiat-o până a intrat cu ea în poartă! Debusolați, "câinii" au mai încasat un gol, de la o veche cunoștință a lor, Boiciuc (14), care-i mai curentase și acum un an când juca la U Cluj, în celebrul "baraj". 

În uralele fanilor buzoieni, într-un oraș recunoscut pentru simpatia față de FCSB, Dinamo a avut câteva momente de haos total.

„Câini” de la 0-2

Noroc că a ripostat prin Larrucea (18), gol cu capul după o centrare a lui Bani, iar meciul s-a echilibrat după un start vijelios. Ghezali (37) a rămas singur cu Rusu, din superpoziție, a ratat lamentabil, enervându-i pe sefii dinamoviști la oficială. 

Andrei Nicolescu s-a plimbat nervos toată prima repriză, Eugen Voicu a filmat galeria "câinilor", a zâmbit amar la primul gol încasat de echipa lui, apoi a gustat din celebrii covrigi de Buzău la pauză, în timp ce Vlad Iacob a trăit meciul ca un suporter. În repriza secundă, au explodat nervii într-o atmosferă incandescentă. 

A fost ploaie de "galbene" și pentru cei de pe gazon, și pentru cei de pe bănci. Larrucea l-a obligat pe Ariel Lopez să-l faulteze în careu, nebunie totală pe stadion, dar Bani (67) a avut sânge rece și-a punctat: 2-2, după 0-2 în primul sfert de oră! 

Clsamament play-off Liga 2

FINAL. FC Buzău - Dinamo 2-2

Desfășurare liveTEXT:

  • FINAL
  • Min. 85: Fani Buzăului pleacă deja de la stadion, in corpore. Adrian Mihalcea a acuzat în multe rânduri că echipa nu are parte de susținerea fanilor în momentele importante.
  • Min. 84: Ocazie pentru Buzău. Boiciuc a trimis peste poart[ din voleu, dup[ un carambol ]n urma unui corner.
  • Min. 70: La o centrare în careul lui Dinamo, portarul Dujmovic a sărit să prindă mingea și l-a lovit pe Gaitan. Jucătorul lui FC Buzău a fost umplut de sânge, însă nu s-a acordat penalty, pentru că portarul lui Dinamo a prins mingea. Dujmovic a primit și cartonaș galben, pentru proteste
  • Min. 67: La faza penalty-ului dinamovist, Burcă s-a contrat cu unii spectatori din spatele băncii tehnice, iar buzoienii au început să arunce cu sticle de plastic în direcția lui! Stewarzii au intervenit și l-au evacuat pe un suporter recalcitrant care se suise pe gard pentru a se răfui cu Ovidiu.
  • Min. 67: Gol Dinamo. „Câinii” au revenit de la 0-2. Bani a marcat fără emoții dintr-un penalty comis de Ariel Lopez.
  • Min. 59: Antonio Bordușanu, jucător eligibil U19 pentru roș-albi, a revenit pe teren cu Buzăul după o pauză de 7 luni! Mijlocașul ofensiv de bandă a suferit o operație la ligamentele încrucișate, nu mai evoluase din octombrie 2022.
  • Min. 52: Dinamo controlează începutul reprizei secunde. Elevii lui Burcă au realizat o fază colectivă frumoasă, însă portarul Buzăului a agățat mingea în fața lui Ghezzali
  • A început repriza a doua
  • PAUZĂ la Buzău
  • Min. 43: Ocazie pentru FC Buzău. Blejdea e lansat în adâncime, ajunge înaintea lui Dujmovic, însă trimite peste poartă
  • Min. 37: Ocazie uriașă pentru Dinamo. Ghezzali a scăpat spre poartă, l-a driblat pe Vârtej și a rămas singur cu portarul. Doar că a tras slab, la colțul scurt, iar Rusu a prins mingea din două încercări. Ratarea jucătorului dinamovist l-a exasperat pe Andrei Nicolescu, președintele clubului.
  • Min. 30: După începutul furtunos de meci, jocul s-a mai liniștit. Nu au mai fost ocazii mari la cele două porți, lupta s-a dus cu precădere la centrul terenului.
  • Min. 18: Gol Dinamo. Gorka Laruccea s-a înălțat la un corner executat de Bani și a trimis în poartă cu capul, la colțul lung.
  • Min. 14: Gol FC Buzău. Boiciuc a fost scăpat din marcaj la un corner și a marcat cu dreptul, la colțul lung.
  • Min. 9: Gol FC Buzău. La o centrare din lovitură liberă, portarul Dujmovic a prins mingea și a intrat cu ea în poartă aproximativ jumătate de metru.
  • Min. 7: Dujmovic are o intervenție riscantă, a boxat cu o mână și i-a lovit pe Blejdea și pe coechipierul Giafer.
  • Min. 6: Suporterii continuă să intre în valuri pe stadion, aproximativ 7.000 fiind la meci.
  • Min. 1: A început meciul. 600 de fani ai lui Dinamo sunt în galerie și își susțin echipa. Eugen Voicu, unul dintre acționari, îi filmează pe aceștia, impresionat.
FC Buzău - Dinamo/ foto:  Cristi Preda (GSP)
FC Buzău - Dinamo/ foto:  Cristi Preda (GSP)
FC Buzău - Dinamo/ foto:  Cristi Preda (GSP)
FC Buzău - Dinamo/ foto:  Cristi Preda (GSP)
FC Buzău - Dinamo/ foto:  Cristi Preda (GSP)
+5 FOTO

Voicu și Nicolescu au reacționat imediat după autogolul caraghios al lui Dujmovic. Primul a început să râdă amar, al doilea a căutat să revadă faza.

FC Buzău - Dinamo 2-2 » Pâine, circ și-un punct cam degeaba! Clasamentul actualizat

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, acționarii lui Dinamo, sunt și ei prezenți în tribunele stadionului din Buzău, de unde urmăresc partida.

FC Buzău - Dinamo 2-2 » Pâine, circ și-un punct cam degeaba! Clasamentul actualizat
foto: Eduard Apostol (GSP)

Cu o jumătate de de oră înainte de startul meciului, de-abia intrați pe stadion, fanii lui Dinamo înjură Steaua, iar fanii cu tricouri FCSB si localnicii înjură Dinamo.

FC Buzău - Dinamo 2-2 » Pâine, circ și-un punct cam degeaba! Clasamentul actualizat
foto: Eduard Apostol (GSP)

FC Buzău - Dinamo, echipe de start:

FC Buzău: Rusu – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu - Ariel Lopez, Gaitan - Lazăr, Greu, Blejdea - Boiciuc
Rezerve: Horeboiu, Marku, Șuteu, Godwin, V. Alexandru, Trebotic, Munteanu, Pandele, Uțiu
Antrenor: Adrian Mihalcea

Dinamo: Dujmovic - De Moura, Giafer, Patriche, Amzăr - Larrucea, N. Roșu - Borcea, Alexandru Irimia, Bani - Ghezali
Rezerve: Stoian, Bena, I. Roșu, Demci, David Irimia, Bordușanu, Șerban, Pop, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

  • Denis Oncescu, goalkeeper-ul care a gafat în ultimele două meciuri ale roș-albilor, nu e în lotul lui Burcă pentru acest meci. Revine între buturi bosniacul Dujmovic, în timp ce rezerva sa e puștiul de 18 ani Stoian.
  • Pentru a îndeplini regula U19, tehnicianul „câinilor” apelează la un alt fotbalist din propria pepinieră. E vorba despre mijlocașul Alexandru Irimia, în vârstă de doar 16 ani.
  • Revine în primul „11” și Răzvan Patriche, suspendat contra lui Poli Iași după eliminarea cu Steaua, însă dinamoviștii nu se bazează nici azi pe Dani Iglesias, accidentat.

Stadion: „Gloria”, Buzău (capacitate - 12.321 locuri)
Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) / A1: Alexandru Filip (Constanța) / A2: Marius Ionuț Bobe (București) / Rezervă: Mihai Amorăriței (Câmpina) / Observator arbitri: Ioan Duma (Sibiu) / Delegat joc: Petre Badea (Tulcea)

VIDEO. Imagini cu atmosfera înaintea partidei dintre Gloria Buzău și DInamo

Clasamentul actualizat din play-off Liga 2

Citește și alte știri despre Dinamo:

Le răspunde fanilor care au huiduit tactica lui Dinamo: „Suntem singura țară din lume unde nu se apreciază asta!”

EXCLUSIV Se pregătesc modificări în conducerea lui Dinamo » Cine negociază cumpărarea acțiunilor

EXCLUSIV Legenda clubului nu crede în revenirea lui Dinamo: „Și Burcă e tot de Divizia B”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (52)
danutcornel
danutcornel  •  04 Mai 2023, 20:43
Postat de FotbalClubSteauaBucurest1 pe 01 Mai 2023, 21:10

Pai mai cornele, tu nu esti decat un ddbeist prost si gretos vocsit in kfrist? ;-))

fortza cfr

danutcornel
danutcornel  •  04 Mai 2023, 20:41
Postat de ios_ge. pe 01 Mai 2023, 22:23

Bey, nu mai sunt gigisti, gata, s'a terminat. Acu's dom'nicani. A zis jijel ca da echipa, a dat'o. Ca i'a dat'o lu' sor'sa, ca nu stiu ce, ca nu stiu cum, astea's amanunte. Jijel e om de cuvant, ce mai...

vezi ca azi iar a intorso jiji cica e el patron

Alex_alex51
Alex_alex51  •  04 Mai 2023, 10:15
Postat de ios_ge. pe 02 Mai 2023, 12:42

Hopa..., cine vorbeste de mentalitate, un *** care n'are curaj sa'si puna sigla echipei cu care tine. Asa'i ca ti'e rusine, dom'nicanule?

Ești terminat rău ! Succes in liga 2 . Ar fi frumos sa promovați . E nevoie de voi ,, dar cu mentalitatea din ultimii ani , veți fi doar o echipa de pluton spre retrogradare . Mult succes și chiar mi-aș dori sa promovați .

Vezi toate comentariile (52)
Comentează