FOTBAL  »  LIGA 2  »  FLACĂRA MORENI

Gabriel Paraschiv a bătut palma cu Flacăra Moreni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 decembrie 2013 15:19

Gabriel Paraschiv s-a înţeles cu  primarul oraşului Moreni, Constantin Dinu, şi va juca la echipa din localitate, Flacăra. Paraschiv a mai evoluat un sezon pentru Flacăra, în 2001.

Flacăra Moreni ocupă locul trei în campionatul judeţean Dâmboviţa la jumătatea întrecerii, fiind la cinci puncte de prima clasată.

„Am bătut plama cu Gabriel Paraschiv. Vom face la Moreni un proiect pe termen lung. Cum a ieşit din biroul meu a şi început să se gândească la colaborarea noastră. Gabi va fi antrenor jucător la echipa noastră şi va avea mână liberă din punct de vedere fotbalistic”, a precizat Constantin Dinu.

Gabi Paraschiv s-a despărţit de Oţelul Galaţi după o colaborare de 7 ani. Gabi Paraschiv va îmbrăca din nou tricoul echipei din Moreni cu ocazia unui amical pe care Flacăra îl va susţine în Capitală, contra lui Juventus.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Liga 2
Scene COLOSALE în Liga 2! Finanțatorul echipei juca table la stadion cu 30 de minute înainte de meci și asculta „Ani de liceu” » Reacția lui când i-a văzut pe reporterii GSP
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  04 Decembrie 2013, 22:19

mama,mama ce stire!!!

gymd
gymd  •  04 Decembrie 2013, 15:43

la Otelul inca era in forma, bine ca e veteran, primeste si pensie :))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează