FOTBAL  »  LIGA 2  »  RĂBUFNIRE

„Suntem ca la Survivor, nu putem vorbi despre fotbal!” » Antrenorul din Liga 2 nu mai acceptă situația de la club

Cătălin Cojocaru / Foto:  ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Facebook)
Cătălin Cojocaru / Foto: ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Facebook)

Articol de - Publicat duminica, 15 septembrie 2024 09:43 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2024 09:50

Cătălin Cojocaru, antrenorul formației ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a răbufnit cu privire la situația echipei aflate pe ultimul loc în Liga 2. „Lanterna” eșalonului secund a pierdut sâmbătă, 1-3, în fața Corvinului Hunedoara o partidă din etapa a 6-a considerată ca fiind pe teren propriu.

Viitorul Pandurii își dispută meciurile de acasă la Drobeta Turnul Severin, din cauza stării foarte proaste a gazonului arenei din Târgu Jiu. Cojocaru i-a transmis public patronului Nicolae Sarcină că nu își dorește să facă „doar deplasări” pe parcursul sezonului. De asemenea, formația gorjeană se confruntă cu restanțe salariale și riscă inclusiv falimentul.

Cătălin Cojocaru: „Noi nu putem vorbi de fotbal!”

„Un meci fără istoric, dar în prima repriză am jucat fotbal și am primit goluri de la peste 30 de metri, iar fundașii noștri nu au urmărit mingea și adversarii au profitat de respingerea în față. În a doua repriză, adversarii au controlat ostilitățile.

Spre deosebire de Cupă, unde ei eu fost mult mai buni, azi am început bine meciul, dar, repet, greșeli incredibile: fundașii noștri dormeau. Noi nu putem vorbi de fotbal. Suntem Survivor! Am vorbit cu conducerea, nu vreau să intru în detalii, dar dacă se vrea altceva bine, dacă nu, eu am transmis ceea ce am avut de spus. Eu nu vreau doar să fiu antrenor la Liga 2, ci să antrenez la Liga 2. Nu vreau să fac doar deplasări. Sunt mai multe aspecte.

Dacă se îndreaptă lucrurile, nu mi-e frică de retrogradare. Nu vreau să detaliez în presă, dar vreau să văd că se schimbă lucrurile. Ori una, ori alta! Nu vreau să supraviețuim, la propriu mă refer, la liga a doua. Vreau să am șansa să mă lupt pentru fiecare punct!”, a declarat Călin Cojocaru, conform liga2.ro.

Cojocaru a evitat să vorbească despre posibilitatea ca Viitorul Pandurii să intre în faliment, așa cum s-a întâmplat cu precedenta echipă pe care a pregătit-o, Pandurii Lignitul.

Călin Cojocaru, mesajul pentru conducere: Eu și stafful meu nu suntem magicieni!”

Nu pot vorbi eu despre acest aspect. Conducerea e cea care trebuie să se ocupe. Avem un patron potent financiar și totul depinde de dumnealui, dacă mai vrea să aibă echipă la Liga 2. Eu și stafful meu nu suntem magicieni! Vrem să avem posibilitatea să muncim, nu să pierdem timpul pe la Liga 2. Deja am acumulat o mare frustrare: m-am săturat să mă plimb pe la Liga 2 și să fiu loser (n.r. – victimă). Pot face altceva în weekend.

Indiferent unde am antrenat, nu am avut un start de sezon așa slab, dar erau și alte condiții. Nu vreau să mă plâng, dar asta e realitatea. Nu vrea să fiu turist prin Liga 2. Ne merităm din plin ultimul loc. Nu văd dorință din partea jucătorilor. E adevărat că suntem cel mai tânăr lot, dar nu avem mentalitate.


- Călin Cojocaru, antrenor ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu

În pericol de faliment

Planul de reorganizare al ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, menit să ajute la ieșirea din insolvență a clubului, nu a fost aprobat. Echipa riscă să intre în faliment în următoarele luni.

„Complet: COM.F.02.F Tip soluție: Respins Soluția pe scurt: CAMERA DE CONSILIU ÎNCHEIEREA DIN 28.06.2024 Respinge cererea de preschimbare a termenului. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, azi 28.06.2024, la Tribunalul Gorj. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, menționează Tribunalul din Gorj.

Viitorul Pandurii ocupă ultimul loc (22) din Liga 2 cu un punct în 6 etape și un golaveraj de 3-14.

Clasament Liga 2:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cuplul N&D, verdict în disputa „Cine e mai bun între Louis Munteanu și Bîrligea?” » Niculescu și Dănciulescu au dat note și au același preferat: „Pariez pe 18 goluri”
Superliga
Cuplul N&D, verdict în disputa „Cine e mai bun între Louis Munteanu și Bîrligea?” » Niculescu și Dănciulescu au dat note și au același preferat: „Pariez pe 18 goluri”
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează