FOTBAL  »  LIGA 2  »  STIRI LIGI INFERIOARE

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2007 00:00

Liga a II-a - Unirea Alba Iulia
Oferta pentru Bistrita
Alba Iulia va oferi Bistritei 25.000 de euro pentru brazilianul Simao. Gloria solicita insa 35.000 de euro pentru un transfer definitiv. "Suma este mare pentru noi, insa trebuie sa negociem din nou. Intr-o prima faza, vrem sa oferim 25.000 de euro pentru a-l lua pe sud-american, sa vedem daca ne intelegem", a spus Marian Sarmes, presedintele Consiliului de Administratie al Unirii. "In aceasta iarna vom face 4-5 achizitii. Prioritari sint Simao, Lupascu, Maghici, dar si un portar", a mai spus Sarmes. (Dan Henegar - Alba Iulia).

Recuperati
Alba ar putea conta la reunirea lotului din 9 ianuarie si pe jucatorii Lucian Oroian, Mihai Manea si Vali Dabu. Oroian, care a suferit in etapa a 8-a o entorsa de gradul doi la genunchiul drept, o rupere a ligamentului arcuat si leziuni ale ligamentului extern. "Fac recuperare in continuare la Cluj si sper ca in luna ianuarie sa fiu restabilit complet", a spus Oroian. "In 9 ianuarie voi fi apt de antrenamente", a declarat atacantul Mihai Manea, operat la Bucuresti de un medic francez, in urma cu doua saptamini, la meniscul piciorului drept. Virful Vali Dabu e si el optimist ca se va reface pina in ianuarie dupa entorsa suferita la glezna dreapta. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Consolat
Mijlocasul Marius Foro crede ca Unirea nu mai are sanse sa promoveze. "Probabil presiunea obiectivului de promovare a fost prea mare pentru unii, care s-au simtit apasati din acest punct de vedere. Sa fim realisti, tinind cont de distanta care ne separa de podium, nu mai avem sanse de promovare", a spus Foro, care a inscris 5 goluri in tur, tot atitea cite a reusit intreg compartimentul ofensiv compus din M. Dascalescu, Galdeanu, Pepenar, Dabu, Zagrean, M. Manea si G. Grozav. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Liga a II-a - Gaz Metan Medias
Secretul lui Eric
Managerul general al echipei mediesene, Iosif Biro, a explicat de ce brazilianul Eric a dat satisfactie inaintea conationalilor lui, Grillo si Cairo. "Eric a confirmat cel mai repede dintre toti trei. A contat si faptul ca a invatat cel mai repede limba si acum te poti chiar intelege cu el pe romaneste.Grillo si Cairo sint si ei jucatori valorosi, insa au fost si accidentati. Cind si-au revenit, terenurile au devenit grele. Imi pun sperante in ei din retur", a spus Biro. (Cosmin Prisca – Medias)

"Vrem doi jucatori"
Mediasul ar putea transfera doi fotbalisti in pauza de iarna, cu conditia ca jucatorii sa fie peste valoarea actualului lot. "Ideea noastra este de a aduce 2 jucatori, insa este prematur sa va spun pe ce posturi.Daca vom transfera, in nici un caz nu vom aduce mai mult de doi fotbalisti, cu conditia ca acestia sa fie peste ce avem noi la echipa, sa poata intra direct in teren si sa joace. Din lotul actual nu pleaca nimeni", a punctat managerul echipei mediesene, Iosif Biro. (Cosmin Prisca – Medias)

STRANIERI
Surpriza pentru familia Csik
Fostul fundas al Olimpiei din sezonul '97-'98, Levente Csik, acum la Dresden (Germania, IV), le-a facut o surpriza de proportii parintilor si fratelui sau, Tibi Csik. "N-am mai stiut nimic de el, n-a fost acasa de un an. Am crezut ca are probleme, eram ingrijorati. Cind colo, ne anunta ca are un baietel! Am crezut ca-i o gluma, apoi ni l-a aratat pe camera web", a povestit fratele lui Levente, Tiberiu. (Florin Muresan - Satu Mare)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Maghiarii s-au revoltat după ce sportiva lor a fost eliminată de Imane Khelif: „Au câștigat cromozomii bărbătești”
Jocurile Olimpice
Maghiarii s-au revoltat după ce sportiva lor a fost eliminată de Imane Khelif: „Au câștigat cromozomii bărbătești”
Englezii sunt la picioarele lui Radu Drăgușin! Nota primită în amicalul cu Bayern: „A arătat ce înseamnă”
Campionate
Englezii sunt la picioarele lui Radu Drăgușin! Nota primită în amicalul cu Bayern: „A arătat ce înseamnă”
Veste tragică pentru Nicușor Bancu » Tatăl internaționalului Craiovei a fost găsit spânzurat
Superliga
Veste tragică pentru Nicușor Bancu » Tatăl internaționalului Craiovei a fost găsit spânzurat

Pe ce loc este România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ce conține cutia „misterioasă” pe care o primesc medaliații de la Jocurile Olimpice


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează