FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 4

FOTO Schimbare de lider în Liga 2! Csikszereda a câștigat ultimul meci al etapei 4 » Clasamentul ACUM

Piteștenii au dezamăgit și cu Csikszereda și se îndepărtează de locurile fruntașe, în timp ce harghitenii au revenit pe primul loc / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș +5   FOTO
Piteștenii au dezamăgit și cu Csikszereda și se îndepărtează de locurile fruntașe, în timp ce harghitenii au revenit pe primul loc / Sursă foto: Facebook@ FC Argeș

Articol de , , - Publicat luni, 26 august 2024 19:01 / Actualizat luni, 26 august 2024 21:53

Csikszereda a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în ultimul meci al etapei 4 din Liga 2. Ciucanii sunt pe primul loc și au maximum de puncte după primele 4 etape.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Attila Csuros (29 de ani), care a marcat cu capul în minutul 19. În urma acestui rezultat, Csikszereda este lider, cu 12 puncte, în timp ce FC Argeș a ajuns la al doilea eșec consecutiv și este doar pe 14, cu 4 puncte după primele 4 etape.

Pentru Csikszereda urmează duelul cu Unirea Slobozia, de pe teren propriu, din play-off-ul Cupei României Betano. De cealată parte, FC Argeș primește vizita celor de la Corvinul Hunedoara, tot în Cupă.

FINAL » FC Argeș - Csikszereda 0-1

Rezultatele înregistrate în etapa a patra din Liga 2:

Eliminarea lui Lucas Câmpan a schimbat desfășurarea meciului FC Voluntari - Corvinul Hunedoara 2-0

23 august: FCU Craiova - CSC 1599 Șelimbăr 1-1

24 august: Unirea Ungheni - Chindia Târgoviște 0-1, Metalul Buzău - FC Bihor 1-2, CSM Resița - CSM Focșani 1-0, CSC Dumbrăvița - CSA Steaua 0-1, CS Afumați - Metaloglobus 2-1, Ceahlăul Piatra Neamț - CS Mioveni 2-0, Câmpulung - CSM Slatina 0-5

25 august: ACS Viitorul Târgu Jiu - Concordia Chiajna 0-2, FC Voluntari - CSC Șelimbăr 2-0

26 august: FC Argeș - Csikszereda 0-1

Prima repriză a fost echilibrată până în minutul 30. Atunci Lucas Câmpan, de la Corvinul Hunedoara, a fost eliminat. El a primit al doilea cartonaș galben, după ce l-a faultat pe Șuteu cu scopul de a opri un contraatac. El a fost avertizat prima dată de către arbitrul Răzvan Negară, în minutul 27, pentru proteste. Atacantul în vârstă de 17 ani a părăsit terenul cu lacrimi în ochi, acoperindu-și fața cu tricoul pentru a-și ascunde lacrimile.

La pauză scorul a fost 0-0. Ilfovenii au reușit însă să facă diferența în a doua parte a jocului. Adam Nemec a deschis scorul în minutul 52 printr-o lovitură de cap din centrarea lui Carnat.

Elevii lui Claudiu Niculescu au scăpat de emoții abia în minutul 85, când Doru Andrei a punctat cu un șut la colțul lung, după ce a reușit două driblinguri consecutive în careul hunedorenilor.

Corvinul o va întâlni în etapa următoare pe teren propriu pe Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce FC Voluntari se va deplasa la Metaloglobus.

Etapa se termină luni, pe 26 august, cu meciul programat de la ora 17:00 dintre FC Argeș și Csikszereda Miercurea Ciuc.

Clasament Liga 2:

FINAL » FC Voluntari - Corvinul Hunedoara 2-0

FC Voluntari - Corvinul Hunedoara / Foto: Andrei Petrescu
FC Voluntari - Corvinul Hunedoara / Foto: Andrei Petrescu
FC Voluntari - Corvinul Hunedoara / Foto: Andrei Petrescu
FC Voluntari - Corvinul Hunedoara / Foto: Andrei Petrescu
FC Voluntari - Corvinul Hunedoara / Foto: Andrei Petrescu
  • CLICK AICI pentru cele mai importante statistici.
  • Au marcat: Adam Nemec (52'), Doru Andrei (85')
  • Este prima partidă a sezonului de L2 pentru hunedoreni, după ce și-au amânat primele trei etape, sperând că pot obține licența pentru L1. Acest lucru nu s-a întâmplat, avizul juridic emis de FRF fiind respins de CEx, după ce patru echipe au contestat decizia.
  • Șase partide a disputat „echipa de sub furnale” în preliminariile europene: o victorie, o remiză și patru eșecuri.
  • FC Voluntari este neînvinsă: 1-1 cu CSM Slatina, 1-1 cu Concordia Chiajna, 1-0 cu CS Mioveni.
  • La meci sunt prezenți fostul selecționer Anghel Iordănescu, Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, și secundul său, Adrian Marcu.
  • FCU Craiova și Șelimbăr au remizat vineri, scor 1-1, în primul meci al rundei #4 din Liga a 2-a. Etapa a continuat sâmbătă, când au fost programate alte 7 meciuri. Slatina e noul lider-surpriză din Liga 2, după ce a dat de pământ cu Câmpulung, în timp ce Steaua s-a chinuit pe terenul impracticabil de la Dumbrăvița, dar a reușit să câștige pe final (1-0).

Min. 90 + 4: Fluier final! FC Voluntari - Corvinul Hunedoara se termină 2-0!
Min. 85: GOL FC Voluntari! Șuteu reușește două driblinguri succesive în interiorul careului advers și dublează avantajul echipei sale cu un șut la colțul lung.
Min. 59: Ocazie pentru FC Voluntari! Toma scapă singur cu portarul advers, însă nu își face bine pașii și ratează o oportunitate de a le dubla avantajul ilfovenilor.
Min. 52: GOL FC Voluntari! Adam Nemec deschide scorul printr-o lovitură de cap din centrarea așezată perfect de către Carnat.
Min. 46: A început a doua repriză!
Min. 45 + 3: La pauză scorul este 0-0!
Min. 45 + 2: Ocazie pentru Corvinul! În inferioritate numerică, hunedorenii sunt din nou foarte aproape să dea lovitura spre finalul primei reprize. Șutul lui Bradu venit pe respingerea lui Maxim, de la aproximativ 7 metri, la colțul lung, trece pe lângă poarta Voluntariului.
Min. 39: Ocazie pentru Corvinul Hunedoara! Șutul lui Gîrbiță din interiorul careului, la colțul lung, se duce puțin pe lângă poarta apărată de Maxim.
Min. 30: Lucas Câmpan (Corvinul Hunedora) este eliminat! El a primit al doilea cartonaș galben, după ce l-a faultat pe Șuteu pentru a opri un contraatac. El a fost avertizat prima dată, în minutul 27, pentru proteste. Atacantul în vârstă de 17 ani a părăsit terenul cu lacrimi în ochi, acoperindu-și fața cu tricoul pentru a-și ascunde lacrimile.
Min. 8: Ratare uriașă pentru FC Voluntari! Crișan trimite cu latul din doi metri cu poarta goală peste buturile apărate de Lefter.
Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Corvinul (4-1-3-2): Lefter – Velisar, Lică, Ant. Manolache, Nic. Pîrvulescu – Cărăruș – Al. Neacșa (c), Bradu, Gîrbiță – Lupu, Câmpan
Rezerve: Blaga (P), Chukwu, D. Grigore, Hergheligiu, King, Pop, Predică
Antrenor: Florin Maxim

Voluntari (4-1-3-2): Al. Maxim – Gîț, Armaș (c), Andreș, Al. Șuteu – R. Crișan – Panos, D. Toma, Carnat – Schieb, Nemec
Rezerve: Alexe, Andrei, Bujor, Călin, Chirilă (P), Cocian, Fantis, Mitrea, Voican
Antrenor: Claudiu Niculescu

FINAL» ACS Viitorul Târgu Jiu - Concordia Chiajna 0-2

FINAL » Câmpulung - CSM Slatina 0-5

CSM Slatina a făcut spectacol pe terenul celor de la Câmpulung. 5 goluri și un fotbal total propus de olteni, care s-au instalat pe primul loc în Liga 2, cu 10 puncte după primele 4 etape. De altfel, Slatina are cel mai bun atac, cu 12 goluri marcate și una dintre cele mai bune apărări, cu 2 goluri primite, la egalitate cu Steaua și Voluntari.

Veteranul Cătălin Doman este golgheterul echipei, dar și al Ligii 2. Ajuns la 36 de ani, fosta mare speranță piteșteană are 6 goluri marcate deja, în 4 meciuri.

FINAL » Ceahlăul Piatra Neamț - CS Mioveni 2-0

Ceahlăul a obținut prima victorie de pe teren propriu din acest sezon de Liga 2, 2-0 cu CS Mioveni. Atât Asibey, cât și Petre, au marcat în premieră în acest sezon pentru Ceahlăul.

FINAL » CS Afumați - Metaloglobus 2-1

Afumați a revenit incredibil după ce a fost condusă de Metaloglobus, pe teren propriu. Pentru bucureșteni a marcat David Irimia (18 ani), fundașul dreapta împrumutat de Dinamo până la finalul sezonului.

Nu a fost suficient. Stanciu și Iamandache au întors soarta partidei, iar Afumați a înregistrat primul succes de pe teren propriu.

FINAL » Dumbrăvița - Steaua București 0-1

Pe un gazon aproape imposibil, Steaua s-a luptat cu Dumbrăvița până la final și s-a impus. „Eternul” Bogdan Chipirliu, golgheterul din sezonul trecut, a înscris pe final, iar steliștii au acumulat 5 puncte.

Steaua este în continuare una dintre echipele fără drept de promovare în acest sezon.

FINAL » CSM Reșița - CSM Focșani 1-0

Când nimeni nu mai spera, Reșița a dat lovitura în prelungirile partidei, prin Mihai Dolghi. Reșița a urcat pe locul 3, cu 8 puncte după primele 4 etape.

FINAL » Metalul Buzău - Bihor Oradea 1-2

Metalul a condus, însă nu a obținut niciun punct pe teren propriu! Bihor a revenit fabulos în repriza a doua. Ioan Hora, fostul golgheter din Superliga, ajuns la 36 de ani, a marcat golul victoriei.

FINAL » Unirea Ungheni - Chindia Târgoviște 0-1

Chindia tace și face. După problemele din ultimele săptămâni, dâmbovițenii s-au mobilizat și au obținut cea de-a doua victorie consecutivă. Ea a venit dramatic, la ultima fază.

De cealaltă parte, fosta echipa antrenată de Florentin Petre, actualul secund de la Dinamo, nu se regăsește în acest început de sezon. Are un singur punct în trei meciuri.

FINAL » FCU Craiova - Șelimbăr 1-1

Primul meci al rundei a fost unul foarte spectaculos. Oaspeții au deschis scorul după doar 7 minute. Lekiatas a gafat inexplicabil, iar Babic a primis o „torpilă”, din întoarcere, de la aproximativ 20 de metri. Mingea s-a dus direct în plasa laterală.

Craiovenii au răspuns prin Claudiu Bălan, care a scăpat singur cu portarul advers, dar s-a precipitat. Paula a reușit să aducă egalarea pentru olteni în minutul 69. După o combinație cu Bălan, Padula a reușit un voleu senzațional din afara careului.

Pe final, Craiova a atacat în valuri în speranța de a lua cele 3 puncte, dar defensiva oaspeților a rezistat. După această remiză, FCU se clasează pe locul 3, cu 7 puncte, în timp ce Șelimbăr ocupă locul 8, cu 4 puncte.

După înfrângerea din prima etapă cu Reșita, oltenii s-au redresat, deși jocul nu arată grozav. S-au impus cu Chindia Târgoviște (1-0) și Dumbrăvița (2-1). De cealaltă parte, cei de la Șelimbăr au doar două meciuri disputate, partida din runda inaugurală cu Corvinul fiind amânată: 3-1 cu Metaloglobus, 1-2 cu Chindia Târgoviște.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (34)
Catalynn_24
Catalynn_24  •  26 August 2024, 18:02
Postat de Sqr.Q pe 25 August 2024, 19:33

Nu am urmarit ar4cursul Voluntariului dar4, din ce scrieti dvs. AICI, rezulta ca ar avea 5 meciuri jucate 3 victorii si doua rezultate de egalitate, astfel :"25 august: ACS Viitorul Târgu Jiu - Concordia Chiajna 0-2, FC Voluntari - CSC Șelimbăr 2-0"si inca "FC Voluntari este neînvinsă: 1-1 cu CSM Slatina, 1-1 cu Concordia Chiajna, 1-0 cu CS Mioveni."dar si ultimul rezultat 2-0 cu Corvinul deci : 11p, golaveraj 7-2 si logic ar trebui sa fie pe primul loc !!! Asa ceva ...???

Ce te miri!? Crezi ca degeaba i-a etichetat regretatul Daum (RIP!) într-un anume fel!? Au scris greșit, etapa asta Voluntari a jucat cu Corvinul pe 25 August, nu cu Selimbar (ăștia au avut meci cu FCU la Craiova cu 2 zile mai devreme, Vineri 23 August).

Dani72
Dani72  •  25 August 2024, 20:57

Doamne ce rezerve avem... de plâns. În liga 3 aveam și rezerve de lux .Doamne ajuta sa prindem playoff-ul

id45
id45  •  25 August 2024, 20:00

Burleanule , ești bucuros ??? Simplu !!! Așa distruge FRF ... O ECHIPĂ CARE A REPREZENTAT ... ROMÂNIA ... ÎN CUPELE EUROPENE !!! Voi ... vreți doar bani din ... GOLĂNII !!! *** , e momentul ... să pleci !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează