FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

„Amatorism, bătaie de joc, rușine!” » L-a „mitraliat” pe Croitoru, după eșecul la scor suferit de FCU Craiova cu Afumați

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2024, 18:14 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2024 20:02

Marius Croitoru, antrenorul de la FCU Craiova, a fost făcut praf pe site-ul lui Adrian Mititelu, imediat după eșecul cu CS Afumați, scor 0-3.

Croitoru e sub presiune la FCU Craiova, echipă care și-a propus promovarea, dar care se află pe locul 10, cu 12 puncte în 8 meciuri jucate.

„La cald”, imediat după eșecul cu Afumați, el a fost criticat dur într-o opinie a jurnalistului Alin Buzărin, apărută pe ediție.ro, site-ul lui Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova. În plus, fanii echipei alb-albastre i-au cerut demisia lui Croitoru după fluierul de final al partidei.

„Amatorism, bătaie de joc, rușine!” » Marius Croitoru, „mitraliat” după FCU Craiova - CS Afumați 0-3

„0-3 acasă cu Afumați, după o evoluție mizerabilă, a cărei caracteristică a fost platitudinea, indiferența celor direct implicați.

După un astfel de meci, nevinovatele glumițe cu ”afumați”, ”prăjiți”, ”pârliți, sau ”arși” parcă nici nu mai au sens. Mai mult irită, sunt un fel de băț băgat prin gard în curtea în care dulăul și-așa e nervos. Nu e momentul glumelor, ci al deciziilor radicale. O asemenea batjocură la adresa ideii de fotbal n-are de ce să mai continue!

Pierdem efectiv timpul dacă ne apucăm să analizăm acum golurile încasate, cine a fost de vină la fiecare fază. Dă-le-ncolo de goluri! La ele s-a ajuns pentru că echipa a fost moale, NEPREGĂTITĂ!!!! (e neapărată nevoie de majuscule și de semne de exclamare) și dacă Afumațiul n-ar fi dat gol în fazele acelea, ar fi dat în altele.

Oltenii au arătat (cu foarte mici excepții, poate două-trei) ca o adunătură, care au ieșit la o miuță de amatori”, a scris Alin Buzărin.

„Salarii astronomice, fotbal zero!”

Jurnaliștul a continuat în același mod: „Cel mai valoros lot din Liga 2! Cele mai bune condiții de pregătire, terenuri de antrenament, recuperare, forță, medicație. Cele mai mari salarii, la o astronomică distanță față de restul echipelor. Multe contracte rămase umflate încă de pe vremea când echipa se bătea la playoff-ul primei divizii și la cupele europene.

Și, drept răsplată, această mizerie de evoluție a unor inși pe care nu pare să-i doară modul în care arată ei înșiși și nici ansamblul pe care-l alcătuiesc.

Această platitudine a scos din sărite pe oricine a fost dispus să-și înceapă duminica privind matineul care s-a dovedit a fi al groazei. O duminică stricată, o senzație mai neplăcută decât schimbarea bruscă de anotimp. Să nu pari deloc deranjat că pe tabelă scrie 0-1, apoi 0-2 (0-3 s-a făcut târziu, când simțurile ne erau deja anesteziate).

Să nu încerci nimic, să nu bagi piciorul, să nu te deranjeze ce se întâmplă, să nu te doară! Să nu arăți nici măcar acea obidă care te îndeamnă la intrări mai bărbătești. Să rămâi la fel cum ai fost de la începutul sezonului, lent, fițos, plin de tine, convins că ești un mare fotbalist pe care greșelile altora (mereu ale altora, niciodată ale tale însuți) l-au adus la acest nivel”.

„Se impune o întrebare”

Alin Buzărin a încheiat prin a-și pune semne de întrebare privind introducerea în teren a lui Mihai Răduț în minutul 88.

„Iată marea durere pentru cei care au crezut că din neașteptata retrogradare s-au tras și învățăminte. Nu s-au tras! E o bătaie de joc pe mani mulți, o rușine pentru care trebuie să răspundă toți cei implicați. Așa nu se mai poate!

Trebuie luat totul de la capăt, fără ifose, fără cocoloșeli, doar cu oameni dispuși să bage capul în pământ, să se sacrifice pentru echipă. Ceilalți să plece toți, să înceteze acest circ ieftin în care unii se fac că muncesc, așteptând doar ziua de leafă!

P.S. Deși am evitat orice comentarii tactice, o întrebare totuși se impune. Ce rost a mai avut introducerea unui jucător de 33 de ani, de experiența lui Mihai Răduț, în minutul 88? Ce putea să mai facă el? Doar așa, ca să ne aflăm în treabă, nu?!”, a încheiat Alin Buzărin.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Superliga
Sepsi OSK - FCSB, în etapa #11 din Liga 1. Echipe de start + detalii de la Sf. Gheorghe
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Superliga
Dorinel Munteanu: „Nu am fost prieten cu cei din generația mea, doar coechipier” » Replica omului cu care a împărțit vestiarul a venit imediat
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet
Tenis
Uraganul John a devastat arena de 500 de milioane de euro » Împrejurimile, inundate complet

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (8)
Craiova1962forever
Craiova1962forever  •  29 Septembrie 2024, 19:57

Maestrul A.Buzărin scria azi că e o situatie care nu mai poate fi tolerată la FCU Craiova. E cu sigurantă mult amatorism la această echipă , care e total nepregătită. Asta s-a văzut încă din prima etapă cu Resita iar maestrul ar trebui să indice pe primul amator ,cel din vârful piramidei. Echipa stă rău in toate compartimentele,jucătorii nu pot da pase precise de câtiva metri , nu pot face un dribling si se intrec in gafe iar Achim , Pop,Negru ,Bălan (!),chiar si Sidibe si Padula nu arată ca au meciuri in liga 1. Si toate astea se întâmplă in fata unor echipe venite din ....liga 3. E evident că nu avem antrenor ,Croitoru (săracul!) răguseste asezăndu-i si reasezăndu-i in timpul meciurilor .Asta dovedeste clar că nu se pregătesc meciurile. Dar , contează părerea noastră ? Mititelu consideră că echipa e în grafic si la iarnă ...trage linie!

fibra
fibra  •  29 Septembrie 2024, 19:38

E clar,Croitoru si-a aratat de mult limitele,dar sa va dea gol Besleaga,e de rasul curcilor: glu,glu,glu,glu,glu. Ca sa nu spun ca Afumati nu are drept de promovare,dar v-a afumat rau.

deal1
deal1  •  29 Septembrie 2024, 19:37

Asa-i trebuie, dacă Mititelu e fraier. Croitoru e orice numai antrenor de fotbal nu e. E calul troian al FRF în curtea lui Mititelu. Lingăii din FRF vor face orice numai să-l facă pe Mititelu sa se lase de fotbal și sa rămână în Craiova doar o singura echipă. În situația cu doua echipe primaria Craiova și CJ Dolj nu pot pompa bani în echipa lui Rotaru, dacă Mititelu se încăpățânează să reziste s-ar putea ca Rotaru sa desființeze echipa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează