FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANUNȚ

Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”

Steaua - Metaloglobus/ Foto: Facebook metaloglobus
Steaua - Metaloglobus/ Foto: Facebook metaloglobus

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024, 14:26 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 14:36

Marius Burcă, președintele de la Metaloglobus, a declarat că echipa are drept de promovare și se va lupta să ajungă în Superligă. Bucureștenii au spulberat-o azi pe Viitorul Târgu Jiu, 7-0, în etapa a 7-a din Liga 2.

Metaloglobus este în acest moment pe locul 2 din Liga 2, cu 15 puncte obținute în primele 7 meciuri disputate. În sezonul precedent echipa din București a fost pe locul 4 din Grupa A în play-out.

Marius Burcă: „Metaloglobus are dreptul de promovare”

Metaloglobus se află de 8 sezon în Liga 2, însă nu a prins niciodată play-off-ul, iar în acest sezon, posibilitatea ca echipa să prindă play-off-ul parte reală.

În Liga 2 se vor juca 21 meciuri în sezonul regulat pentru a se decide cine ajunge în play-off și play-out.

Președintele formației a declarat că speră mai întâi ca echipa să ajungă în play-off și mai apoi se pot gândi la promovare.

„Metaloglobus are dreptul de promovare, este un club privat 100%, cred că singurul, dacă nu cumva și Pandurii se află în aceeași situație. Să ajungem în play-off, iar după să fim acolo, Doamne ajută!

Au trecut 7 etape, o treime din cele 21. Să avem răbdare, să fim calmi, să gestionăm cu istețime acest rezultat și vom mai vedea. Noi nu dispunem de un buget foarte mare. Suntem la coada clasamentului din punctul de vedere al banilor, al bugetului.

Trebuie să reglăm tinerețea și dorința cu experiența. Trebuie îmbinate aceste lucruri. Doamne ajută să ajungă Metaloglobus să sperie adversarele. E rodul unui munci și avem un grup omogen.

Totul depinde doar de ei. Nu știu dacă speriem sau nu pe cineva. Noi trebuie să rămânem modești, atenți și să muncim, iar atunci vor veni și rezultatele", a declarat Marius Burcă, președintele lui Metaloglobus, la Metropola TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
valy
valy  •  21 Septembrie 2024, 16:09

Cred ca mult mai ok si mai interesant ar fi sa mai promoveze si alte echipe din tara si nu numai cele din Bucuresti sau din imediata apropiere a Bucurestiului. Fara suparare dar sunt destul de multe echipe din Bucuresti in campionat in acest moment. Sunt multe alte echipe de traditie in tara si anume Hunedoara, Oradea, Timisoara, Satu-Mare, Alba-Iulia, Brasov, Medias, Tg Jiu, Bacau, Arges si cele de care nu imi amintesc acum imi cer scuze, care sunt in ligile inferioare si ar trebui sa activeze in Liga 1.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  21 Septembrie 2024, 15:12

O victorie degeaba. Viitorul din ce se vede se va retrage din campionat curând.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează