FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu, dezvăluiri incendiare » Încă o tentativă de blat: "A venit cu 500.000 € în portbagaj!". Alte acuzaţii grave: "Craiova Maxima făcea blaturi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 17:08

Adrian Mititelu a avut dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat pentru stiridesport.ro, explicînd că a refuzat 500.000 de euro de la Gheorghe Ştefan pentru a le da un punct celor de la Ceahlăul.

"La mine a venit Pinalti cu 500.000 de euro ca să facă un egal să scape de la retrogradare şi l-am luat la goană. A venit cu jumătate de milion în portbagaj Pinalti să facă un egal când eu nu aveam nici un obiectiv. Cînd juca „U” Cluj cu CFR pentru campionat, atunci a venit. M-au sunat toţi oamenii din politică şi nu am vrut să fac treaba asta cu el. Credeţi-mă că nu vă mint. Niciodată Craiova nu a fost atât de corectă ca pe timpul meu", a explicat Mititelu.

Olteanul face referire la meciul cu Ceahlăul, scor 3-2, în ultima etapă a sezonului 2007/2008. Atunci, nemţenii se salvau de la retrogradare cu un punct.

Finanţatorul Universităţii susţine că pînă şi Craiova Maxima făcea blaturi:

"Păi toţi ăştia, Cârţu, au făcut numai blaturi la viaţa lor. Au vîndut, au cumpărat, toate nebuniile! Şi „Craiova Maxima” făcea astfel de lucruri, ştiu din sursă sigură. Eu sînt singurul conducător care am scos Universitatea Craiova din blaturi. Am avut trei-patru propuneri foarte tentante. Întrebaţi-i pe cei din fotbal, pot să spună despre mine că sunt bun de gură, dar toţi ştiu că sînt corect".

Alte declaraţii tari ale lui Mititelu:

- de ce n-a bătut-o niciodată pe Steaua: "Acesta a fost ghinionul meu, vă jur! Credeţi-mă! În toate meciurile cu ei am fost furat de arbitraj. Asistentul Onicaş ne-a scos golul doi din poartă la meciul din Ghencea. Ce se întîmpla dacă aveam 2-0 pe Ghencea atunci? Unde eram noi acum? De acolo am intrat în cea mai urâtă perioadă. Nu mai venea nici Piţurcă, rămâneam cu Ţicleanu şi eram departe. Nu am vrut să dau un fotbalist pe patru milioane, pe Costea, şi dădeam vreodată meciul Stelei sau cuiva?".

- de ce l-a dat afară pe Wotte: "Pentru că în noaptea cînd ne-a bătut Internaţional Piteşti la Severin, el a stat pînă dimineaţa cu curvele aduse de un prieten al lui Benone Lazăr de la Piteşti. Ne-a bătut Piteştiul cu 3-1, cum să-l mai ţin pe Wotte antrenor cînd a făcut treaba asta? Am avut brunch la ora 11, că meciul era la două, şi nici la brunch nu a venit".

- ce planuri are cu echipa pe termen scurt: "Sîntem în insolvenţă acum, s-a alcătuit tabelul creditorilor şi 100% se va aproba planul de reorganizare. După, vreau să dezmembrez clubul în două. Să rămână o parte din club cu situaţia financiară, cu încurcăturile cu federaţia şi să scot o altă parte din club curată, cu calitatea de membru afiliat la Federaţie şi la Ligă, cu continuitate. În ianuarie putem să avem un club cu 0 datorii".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (94)
silviu74
silviu74  •  29 Noiembrie 2013, 22:22
Postat de aldo_m pe 28 Noiembrie 2013, 10:28

CHIAR ASA POATE MITITELU NE SPUNE CUM A VANDUT MECIUL LUI NEA ADI DE LA VASLUI SI IN SUMA DE BANI PRIMITA DE LA NEA ADI I-A DAT SI UN JUCATOR ,mai sa fie ce om cinstit e acest mititel da cand in raportul dna-ului mititelu al invata pe gigi ca spaga pt cluj e mica sa deaa mai mult ,tara e plina de prostovani in care-l cred pe mititelu CAPRA MEREU CU STEAUA ,da cand a VANDUT UN MECI CLUJULUI LA SEVERIN CAND JUCATORII SE CREEAU AFARA LOVITI si clujul a devenit CAMPIOANA

Cine vorbeste de capra???? Fanul unei echipe care a inventat blaturile, singurul blat dovedit din istoria fotbalului romanesc ceahlul -dinamo ! Ciocu mic !

cristimh
cristimh  •  28 Noiembrie 2013, 22:13

mai nenorocitule pe tine nu te baga nimeni pt tainuire /de atata timp de cind stii/poate asa scapa si stiinta de tine

aldo_m
aldo_m  •  28 Noiembrie 2013, 21:18

sa RECAPITULAM mititelu A VANDUT MECIUL DIRECT DE CUPA UEFA LUI NEA ADI SI PT BANII AIA A TRIMIS UN JUCATOR LA VASLUI ,mititelu A VANDUT MECIUL LUI CFR CLUJ LA SEVERIN un BLATIST ORDINAR SI UN TURNATOR

Vezi toate comentariile (94)
Comentează