FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

INTERVIU Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”

Viorel Tudose a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică
Viorel Tudose a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2024 21:50 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2024 22:52

Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș, omul care a anunțat că ar fi dispus să preia pachetul majoritar de acțiuni de la club, a comentat plecarea lui Nicolae Dică din fruntea echipei și ce s-ar putea întâmpla în perioada următoare în Trivale. Alb-violeții ocupă un loc modest în Liga 2 și au rămas fără antrenor după egalul cu CS Mioveni, 1-1, care i-a fost fatal tehnicianului.

La câteva ore după oficializarea despărțirii de Nicolae Dică, Viorel Tudose a vorbit pe șleau despre hotărârea de reziliere amiabilă care a curmat mandatul lui „Nick” după doar șapte etape.

Afaceristul spune că s-a opus de la bun început numirii acestuia și le vorbește fanilor despre cum vor încerca oficialii să schimbe strategia din mers, în plin sezon. FC Argeș e pe locul 13, iar ratarea play-off-ului a devenit o amenințare tot mai palpabilă după startul modest de campionat.

Viorel Tudose, după plecarea lui Dică de la FC Argeș: „Parcă e un blestem! Am ieșit public și am spus că nu-s de acord cu numirea lui”

Eu am ieșit public și am spus că nu sunt de acord cu numirea lui Dică. Dar, pentru proiectul pe care-l avem noi la FC Argeș, l-am înțeles pe Dani Coman, care mi-a spus foarte clar că a avut o discuție cu Nicolae Dică. «Prietenia-i prietenie, profesionalismul e profesionalism. Nu merg lucrurile, ne despărțim».

Astăzi s-a luat hotărârea, n-au mers lucrurile... Reziliere amiabilă! Că nu dă bine în CV-ul domnului Dică, asta este altă problemă. Văd că toată lumea crede că eu l-am dat afară pe Nicolae Dică. Nu!

Eu am spus și acum trei săptămâni că sunt ferm convins că el trebuie să rămână să-și poarte crucea până la capăt. Dar dacă nu faci performanță, antrenorul este de vină, vedeți că așa este peste tot în fotbal.

La ce investiții a făcut FC Argeș în jucători... Păi, aceleași rezultate le-am fi avut și cu echipa U19, probabil. La FC Argeș este o problemă. Parcă e un blestem asupra acestui club după demiterea lui Andrei Prepeliță. Parcă se repetă «fenomenul FCSB», după demiterea lui Constantin Gâlcă. Asta este, trebuie să ne asumăm, s-a greșit. Trebuie să mergem mai departe și să construim”, a declarat Tudose, într-un dialog telefonic cu GSP.ro.

Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Viorel Tudose, în momentul prezentării lui Eugen Neagoe / Sursă foto: Facebook

Tudose: „Dică va spune 100% că singurul vinovat pentru plecarea lui de la FC Argeș sunt eu”

Apoi a continuat: „Apropo de a avea răbdare... Se joacă un sistem doar cu tur, un meci acasă, un meci deplasare, nu ai timp pentru revanșă. Mai pierzi două meciuri și s-a ratat promovarea și anul acesta. Atunci, stai și te întrebi. Cu bugetul pe care-l ai, ce facem?

Nu a pus nimeni presiune pe Dică, i s-a adus la cunoștință. Știți foarte bine, pentru aducerea lui Nicolae Dică a fost reziliat contractul lui Eugen Neagoe.

Toată suflarea fotbalistică a Piteștiului a fost de acord cu venirea lui Nicolae Dică. Toată lumea și l-a dorit, cu excepția mea. Eu recunosc, am fost sceptic. Nu că n-a avut rezultate în trecut, nu că a plecat de fiecare dată... Dar prea forțează să intre și să antreneze în permanență. Din punctul meu de vedere, nu e OK.

Mâine, poimâine, în seara asta, 100% Dică va spune că singurul vinovat pentru plecarea lui de la FC Argeș sunt eu. Nu este adevărat! Eu am spus că nu-s de acord. I s-au adus jucătorii pe care i-a vrut, pe filosofia domniei sale.

Noul antrenor va veni și va spune: «Dom'le, nu-mi place ăsta, nu-mi place ăsta, l-a adus antrenorul de dinainte, nu e pe filosofia mea». Atunci, ce faci? Bagi mâna în buzunar, reziliezi, aduci altul. Alte costuri, sari din buget imediat!”.

Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Nicolae Dică se întorsese vara aceasta la FC Argeș / Sursă foto: argesfc.ro

Pe cine numește FC Argeș? „Va fi o surpriză pentru multă lume!”

Întrebat despre numele înlocuitorului lui Dică, Tudose a dezvăluit că Argeșul plănuiește o surpriză:

Noi vrem altceva! Nu știm dacă vom reuși. Dacă vom reuși, va fi o surpriză pentru multă lume. Până mâine (n.r. duminică) am vrea să numim noul antrenor. Se discută noaptea asta, să vedem ce vom obține! Nu este cine s-a vehiculat”.

Când te cheamă FC Argeș, echipă la care ai jucat, când spui că-ți curge sânge alb-violet prin vene, ai altă atitudine! Cum am fost supărat anul trecut cu Dică, în momentul în care voiam să vină la FC Argeș, dar n-a mai venit, s-a dus să negocizeze cu Botoșaniul și am avut eu acea ieșire. Stai, negociezi, accepți orice, iar pe urmă pleci în altă parte și spui că nu vii în Liga 2?! Despre ce discutăm?

- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
cristishady
cristishady  •  21 Septembrie 2024, 23:46

Eu nu stiu cum nick dica ii mai pacaleste pe astia sa-l angajeze antrenor. Omul e la nivel de bratu

Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  21 Septembrie 2024, 22:41

La FC Arges problema nu e la antenor, poate sa vina si Guardiola si nu rezolva nimic. Problema e la jucatori, mai exact la atitudinea lor in teren, nu degeaba jucam de la ora 11.00. Eu tot astept ca Dani sa puna piciorul in prag si sa faca curatenie. Mai bine mai stam un an liga a 2-a dar construim de.la baza, nu de la varf. Tudose se agita degeaba, ca un Pepsi, nu-i va da nimeni echipa lui, echipa e a argesenilor!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează