FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORVINUL

Primarul din Hunedoara a ieșit la atac și face acuzații grave: „Plan malefic al celor 4 cluburi. Ne-au cerut să facem jocuri de culise!”

Dan Bobouțanu
Dan Bobouțanu

Articol de - Publicat joi, 22 august 2024 17:39 / Actualizat joi, 22 august 2024 19:20

Dan Bobouțanu, primarul din Hunedoara, a ieșit la atac după ce Corvinul nu a primit drept de promovare în Liga 1. Patru echipe din Liga 2 s-au opus avizului juridic făcut de FRF.

FC Voluntari, FCU Craiova, FC Argeș și Csikszereda au fost echipele care s-au opus schimbării formei juridice a celor de la Corvinul în această vară. Astfel, hunedorenii nu au drept de promovare în sezonul 2024-2025.

Dan Bobouțanu: „Unii dintre ei au vrut să facă jocuri de culise sezonul trecut”

Bobouțanu a acuzat direct că una dintre FC Argeș și Csikszereda le-a propus celor de la Corvinul să intre în jocuri de culise sezonul trecut, în lupta pentru promovare, pentru că echipa din Hunedoara oricum nu avea dreptul să urce în Liga 1.

Csikszereda a jucat la baraj în sezonul trecut și a pierdut cu Dinamo, în timp ce FC Argeș a fost în play-out.

„Noi am depus toate documentele în timp legal, au fost avizate pentru legalitate, au fost introduse pe ordinea de zi a Comitetului Executiv.

Dar aceste 4 echipe au o temă evidentă de a împiedica echipa noastră să poată să promoveze. Votul nu a fost dat împotriva documentelor noastre, nu împotriva decizie departamentului juridic al FRF, ci împotriva transformării clubului nostru în club de drept privat. Aceste 4 cluburi și-au făcut planul malefic împotriva noastră. FRF și-a făcut treaba, a fost o șmecherie tipic românească a celor 4 cluburi.

Domnii ne-au luat de proști. Dar noi nu ne desființăm. Unii au vrut să ne atragă în jocuri de culise, cluburi dintre cele 4. Una dintre cele două care au fost în Liga 2. Însă le promit că noi ne vom apăra șansele și vom construi echipa ca să câștigăm campionatul în Liga 2.

Ați reușit, dar nu ne-ați înfrânt. Ceea ce s-a întâmplat e o sfidare a bunului-simț”, a declarat Dan Bobouțanu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Superliga
Gigi Becali, replică promptă pentru Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a anunțat că nu are emoții cu FCSB
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
Superliga
Veste tristă la Dinamo » Gigi Mulțescu, internat la „Urgență”: „Își caută ziua de mâine pe un pat de spital”
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice
INACCEPTABIL! După Iohannis, a comis-o și primarul! Stupoare la premierea canotoarei de aur de la Jocurile Olimpice

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (27)
Trotsky
Trotsky  •  23 August 2024, 11:16

Aliooo, domnu' primarele ... dovada???? Unde e dovada? Sa o vada si colegii matale, academicienii ...

dorelus
dorelus  •  23 August 2024, 08:12

Ce campionat în B unde mai multe echipe nu au drept de promovare? Atunci să nu fie lăsate să se înscrie nu? Adică o competiție sportivă duce la o situație în care câștigătoarea se dă la o parte pentru următoarea, sau poate nici următoarea??? Apoi mai aberant se întra în Playoff, acolo măcar ar trebui să fie doar echipe cu drept de promovare. Incredibil ce legi sunt în țară lui Piticot...

adrian008
adrian008  •  23 August 2024, 07:22
Postat de firaldo pe 22 August 2024, 18:40

Ok,dar daca Corvinul a devenit club privat...nu trebuia sa iese la atac patronii...de ce a ieșit primarul...

Povesti nemuritoare. Au facut o firma sub controlul Primariei, cica privata . Este tot de drept public exact ca si Voluntari. In rest sunt povesti de popa beat. In cupele europene au avut o victorie, un egal si 4 infrangeri. Nici macar un punct la coeficientul Romaniei. In primul tur se da 0,5 puncte la victorie si 0,25 la egal. A fost o romaneasca si cu aia 3 fotbalisti. Sa ne spuna domn primar cu proiectele europene incepute si neterminate la care Primaria Hunedoara trebuie sa returneze banii. Faliment scrie pe ei. ,,Basculagiul,, este numit in zona. Si-a castigat mandatul, asta a fost scopul, pe dragostea fata de Corvinul care a acoperit incompetenta lui.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează