FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

VIDEO / EXCLUSIV „Probabil vom încasa 3 milioane de euro” » Adrian Mititelu, tiradă în direct: „Sunt dezgustat!”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 10:16 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 10:21

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a explicat, la GSP Live, de ce a renunțat la mai mulți jucători importanți în vară, după retrogradarea în Liga 2.

FCU Craiova s-a despărțit recent de 12 fotbaliști. Printre ei, Chițu, Baeten, Albu, Bauza, Blănuță. Ultimii 3, la fel ca Robert Popa la UTA, sunt doar împrumutați, iar Mititelu spune despre Bauza - acum la FC Baniyas - și Blănuță (U Cluj) că există interes pentru transferuri definitive.

VIDEO. Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Probabil vom încasa 3 milioane în decembrie pe Bauza. Pentru Blănuță am refuzat o ofertă de 2,5 milioane”

Nu e o pierdere Dragoș Albu, îl avem pe Achim, titular pentru moment, Vlad Pop, un fotbalist la fel de bun ca Albu, este și Cătălin Albu, fratele lui Dragoș, jucător de același profil, plus Idris Bounaas, pe care voi nu-l știți, e un mijlocaș francez, un «șesar», care joacă foarte bine, cu un fizic foarte frumos. A avut o ușoară accidentare, e de jumătate de an la noi, dar după primele 3-4 meciuri nu va mai putea fi scos din echipă.

„Probabil vom încasa 3 milioane de euro” » Adrian Mititelu, tiradă în direct: „Sunt dezgustat!”
Bauza are deja un gol și un assist în 3 meciuri pentru FC Baniyas

Altceva, ce să fac? Puteam să-l țin pe Bauza, un jucător pe care clubul va încasa probabil 3 milioane în decembrie? Baeten avea 4 ani de FCU, ce puteam să-i mai fac să-l țin? Dragoș Albu, dacă juca el, nu mai juca Pop, la fel de valoros. Și ce faci, pe Achim îl ții pe bară? Un fotbalist cu experiență. Bounaas unde mai juca?

Blănuță valorează la ora asta undeva între 3 și 4 milioane de euro, am avut o ofertă de 2,5 milioane pentru el și am refuzat-o. Cum să-l țin pe Blănuță la Liga 2?

Când era Blănuță la echipă, spuneau că ratează, îl înjurau majoritatea, acum îl regretă. Bauza și Baeten au fost jigniți în ultimul hal. Echipa asta are fani doar când joacă bine și e sus”, a declarat Mititelu, la GSP Live.

„Probabil vom încasa 3 milioane de euro” » Adrian Mititelu, tiradă în direct: „Sunt dezgustat!”
Blănuță a înscris 4 goluri în 8 etape pentru U Cluj

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Nu există fani în România. Sunt dezgustat!”

Apoi, patronul lui FCU Craiova le-a replicat fanilor care îi contestă managementul, nemulțumiți în special de campania de mercato pe care oltenii au desfășurat-o.

„Și cei de la CSU sunt înjurați de nu se poate, chiar dacă au fost recent pe primul loc. Ăștia sunt fanii, care te înjură când ești pe locul 1?

În România nu există fani, decât foarte puțini. Fani au fost doar la Dinamo, care au salvat clubul. Și mai sunt câteva sute la Rapid și la noi, câteva sute, 1.000, care au fost cu noi din Liga 4. Restul? Sunt povești.

Când ești jos, fanii te părăsesc, își întorc spatele. Sunt dezgustat! Fanii în România nu pot ține nicio echipă în Liga 5, dacă ne uităm la contribuția lor. Dacă n-ar veni patronii cu bani de acasă, cluburile s-ar închide a doua zi, cu mici excepții”, a mai spus Mititelu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
Dodeliniho
Dodeliniho  •  08 Septembrie 2024, 07:48

Frate nu v-ați săturat de personajul ăsta? Tot vorbește ca ia milioane pe jucători care au căzut în liga a 2-a fără drept de apel. Personaj care sta doar în tribunale și plătind avocați pentru ce? Ca a fost prost și nu și-a ținut gura când trebuia? Multă lume îl plânge, dar eu le spun ca ce se întâmplă la acest om este multă prostie și blestem. Chiar și zilele trecute am auzit un băiat care îl blestema ca i-a înșelat mamaia sa ii de pământul. Treziți-vă! Inul care vrea răul altcuiva va cădea în acel rău. Iar el face mult rău Craiovei, și nu unor oameni anume. Olguța și la tv vedeam când se ruga de el sa bage echipa din nou în fotbal. Iar acuma femeia este dușmanul lui. Pe bune! Îți dorea binele și tu crezi ca a făcut rău sa înființeze echipa cu altcineva dacă tu nu poți? Mitică Dragomir a fost dușmanul lui ca îl ajuta cu bani când avea nevoiex iar el ii lua din club sa își ia copii gegi scumpe și jucători nu își primeau salariile. Bai în ce lume trăim! O lume în care mulți oameni urmează un om care distruge tot în jurul lui, unul care nu are habar ce face dar se bate. Pentru ce te bați? Nu este vina lui Olguța, a FRF sau altora ca el avea bani și averea blocate de lege. Nu este vina nimănui ca nu ai putut sa susțin cu adevărat o echipă de fotbal. Prostia care este în capul lui crede ca este cel mai tare, dar își bat joc toți de el. Vinde la fcsb, ceea ce Craiova adevărată niciodată nu își va vinde jucătorul bun acolo. Pentru ce intri în fotbal, sa fi omul care ii crește jucat

Dodeliniho
Dodeliniho  •  08 Septembrie 2024, 07:35
Postat de thiamarcos pe 07 Septembrie 2024, 10:32

Ce patron... Asta ar merita sa se amplaseze un banner la intrarea pe stadion: Atentie, patronul echipei pe care o sustineti e dezgustat de voi!

Frate își merită soarta acești suporteri. Eu nu înțeleg cum poți urma asa ceva în viața asta. Arată ca în România sunt mulți proști care nu au habar pe ce lume trăiesc. După mine Craiova maximă nu mai există, nu mai poate fi după desființare. Este exact ca și cum ai zice, a murit copil dar îl înlocuiesc cu unul înfiat. Nu mai este copilul tău care a fost niciodată z chiar dacă îl iubești și pe cel înfiat, nu este sângele tău. În sângele nostru încă există Craiova maximă, este în ADN-ul fiecărui oltean. Dar a avut grijă Mititelu să distrugă tot. Iar mititelu vine și face alt copil urât și spune ca este același? Băi tu ești prost! Ne iei pe toți de proști? Și patronul își merita soarta, blestemele îl vor lăsa fără bani la câtă lume a înșelat

Dodeliniho
Dodeliniho  •  08 Septembrie 2024, 07:30
Postat de UnuldinSpania pe 07 Septembrie 2024, 17:04

BRAVO! Are dreptate Mititelu.La atentamente nu se inghesuie nimeni!Suporteri de rezultate!

De ce rahat se duce lumea la antrenamente în liga a 2-a.mai alea ca mai are 1090 de fani și aia când pot veni toți. Dă-ți 2 palme și revino-ți în fire ca nu este frumos sa spui asa ceva. Spune ca nu are fani și este mai bine. Nu îmi spui tu un căpșună ca nu se merge la antrenamente, este și mare echipa, îl are pe Mbape, Messi și alți care nu trebuie sa lipsești.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează