FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC VOLUNTARI

OFICIAL Trei transferuri dintr-o lovitură » FC Voluntari s-a întărit de la o echipă cu pretenții din Liga 2

FC Voluntari a oficializat trei transferuri:  Alexandru Gîț (sus), Marvin Schieb (centru) și Mickael Panos (jos) / Foto: FC Voluntari (Facebook)
FC Voluntari a oficializat trei transferuri: Alexandru Gîț (sus), Marvin Schieb (centru) și Mickael Panos (jos) / Foto: FC Voluntari (Facebook)

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 18:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 18:35

FC Voluntari, formație retrogradată din Superligă în Liga 2 de pe penultimul loc, a anunțat, în cursul zilei de luni, trei transferuri.

Ilfovenii au ajuns la un acord cu Mickael Panos (27 de ani), mijlocaș defensiv francez ce poate evolua și ca stoper, fundaș dreapta sau mijlocaș ofensiv. Ei s-au înțeles și cu Alexandru Gîț (26 de ani), fundaș dreapta, și cu Marvin Schieb (27 de ani), aripă dreapta, ce joacă și atacant central, și extremă stânga.

FC Voluntari a confirmat trei transferuri

Toți cei trei fotbaliști vin la Voluntari după o experiență recent încheiată la CSC Șelimbăr, ocupanta poziției a treia din campionatul trecut al Ligii secunde.

„FC Voluntari anunță că a ajuns la o înțelegere contractuală, în vederea noului sezon al Ligii secunde, cu jucătorii Mickael Panos, Alexandru Gîț și Marvin Schieb.

Mickael PANOS - este un fundaș francez, în vârstă de 27 de ani, care a mai evoluat în cariera sa la Saint Ettiene (Franța), Pafos (Cipru), Paralimni (Cipru), Vllaznia (Albania) și în România pentru Csikszereda Miercurea Ciuc și CSC Șelimbăr.

Alexandru GÎȚ - fundaș dreapta, în vârstă de 26 ani, care a mai îmbrăcat tricourile de joc ale formațiilor: Gloria Buzău, Universitatea Craiova 1948, Universitatea Cluj, Unirea Dej, Chindia Târgovişte și CSC Șelimbăr.

Marvin Schieb - atacant, 27 de ani, a evoluat în cariera sa la formațiile: Universitatea Cluj, ASA Târgu Mureș, Politehnica Timișoara, Csikszereda Miercurea Ciuc și CSC Șelimbăr.

Clubul nostru le urează bun venit și le dorește mult succes în tricoul FC Voluntari!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de FC Voluntari.

Trei fotbaliști cotați la 525.000 de euro

Cotat la 250.000 de euro de Transfermarkt, Mickael Panos a jucat un meci în Ligue 1 pentru Saint-Ettiene în sezonul 2018-2019. În eșalonul secund al României, are 46 de partide și o reușită.

Alexandru Gîț, evaluat la 150.000 de euro, a câștigat Liga 2 în 2021 cu FCU Craiova și a strâns în eșalonul secund 139 de meciuri, în care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă de gol. El nu a apucat să debuteze în primul eșalon.

Marvin Schieb, estimat la 125.000 de euro, are, la rândul său, o experiență solidă în Liga 2: 157 de meciuri, 17 goluri și 9 pase de gol. În Liga 1 a bifat 6 apariții, fără să fie decisiv.

VIDEO Imagini EXCLUSIVE cu jucătorii de la FC Voluntari dărâmați în vestiar, după ce au retrogradat în Liga 2

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează