FOTBAL  »  LIGA 4  »  CONFLICT

VIDEO Scandal general în Mehedinți, la un meci din Liga 4 » Oficialii celor două echipe și-au împărțit pumni și picioare: „Bine că nu s-a folosit și bara de metal”

Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia, echipe din județul Mehedinți, au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 6 a Ligii a patra
Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia, echipe din județul Mehedinți, au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 6 a Ligii a patra

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 15:35 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 15:59

Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia, echipe din județul Mehedinți, au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă din runda cu numărul 6 a Ligii a patra. La finalul meciului a izbucnit un adevărat scandal între jucătorii și oficialii celor două formații. 

Duminică, 15 octombrie, Decebal Eșelnița a primit vizita celor de la AS Strehaia, într-o partidă din Liga 4. Imediat după fluierul de final a izbucnit un scandal general între jucătorii și oficialii celor două grupări. 

Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Gigi Becali s-a împăcat cu Edi Iordănescu: „M-a sunat băiatul să-mi explice situația”. Ce se întâmplă cu Darius Olaru

VIDEO. Bătaie generală la finalul meciului dintre Decebal Eșelnița și Victoria Strehaia

Într-o filmare postată pe pagina de Facebook „Săptămâna mehedițeană” se poate vedea cum un bărbat se duce chitit să-l lovească pe un altul, moment în care spiritele se încing. 

A urmat o bătaie generală, jucătorii și oficialii celor două echipe lovindu-se cu pumnii și picioarele. În videoclip se poate observa cum un bărbat ia în mână o bară metalică, obiect care nu a fost însă folosit în cele din urmă.

„Pumni și picioare împărțite între oficiali și jucători ai echipelor Victoria Strehaia și Decebal Eșelnița! Bine că nu s-a folosit și bara de metal, fiindcă acum am fi vorbit probabil despre o tragedie pe terenul de fotbal!” a notat sursa citată. 

În clasamentul primei serii din Liga 4, Decebal Eșelnița ocupă locul 9, cu 4 puncte adunate în 5 meciuri, în timp ce Victoria Strehaia e pe patru în clasament, cu 10 puncte în cont. Lider e CS Drobeta 2024, care are maxim de puncte după primele 5 etape. 

Scandal general în Mehedinți, la un meci din Liga 4 » Oficialii celor două echipe și-au împărțit pumni și picioare: „Bine că nu s-a folosit și bara de metal”
Clasamentul primei serii din Liga 4. Foto: Captură AJF Mehedinți

Citește și: 

Decizia de la Curtea de Apel în procesul pentru palmaresul Stelei

Fratele lui Edi Iordănescu a marcat în victoria clară obținută de CS Dinamo în Liga 3 » Meciul s-a disputat în „Ștefan cel Mare”, cu Florin Bratu și Ionel Dănciulescu printre spectatori

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
GardaIosefina
GardaIosefina  •  16 Octombrie 2023, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează