FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO / EXCLUSIV A spus în direct oferta uriașă pe care o are Edi Iordănescu pe masă: „Imbatabilă pentru FRF!”

Edi Iordănescu / foto: Imago Images
Edi Iordănescu / foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2024 13:22 / Actualizat marti, 09 iulie 2024 16:47

Mihăiță Pleșan a fost, azi, invitatul zilei la GSP Live și a vorbit inclusiv despre situația lui Edi Iordănescu, al cărui contract cu FRF a expirat ♦ Pleșan spune că Iordănescu jr. are oferte imense din zona Golfului, de peste două milioane de euro pe sezon.

Edi Iordănescu a calificat naționala României până în optimile de finală ale Campionatului European, iar zilele viitoare urmează să decidă dacă va accepta să continue pe banca primei reprezentative, așa cum își dorește Federația.

Între timp, de serviciile selecționerului României se interesează mai multe cluburi, în general din zona Golfului.

VIDEO. Mihăiță Pleșan: „Edi Iordănescu are oferte imbatabile pentru Federație”

Nu cred că Edi Iordănescu rămâne la națională. Are oferte din zona de unde sunt bani foarte mulți, zona Golfului. Unde sunt mulți jucători buni și antrenori faimoși, ca fostul antrenor al PSG-ului, Christophe Galtier, care e în Qatar. Nu mai e ca pe timpul meu, când fugeam toți de acea zonă, nu voia niciunul să meargă acolo.

În plus, de unde ai garanția că te califici la Campionatul Mondial? Trebuie să trăiești momentul, pentru că s-ar putea să nu te mai întâlnești cu ofertele pe care le ai acum”, a declarat Pleșan, la GSP Live.

Fostul mijlocaș de la Craiova, Dinamo ori FCSB e de părere că Federația Română de Fotbal nu poate egala ofertele pe care Iordănescu jr. le are din zona arabă:

Sunt oferte imbatabile pentru Federație, de peste două milioane de euro pe an. Federația a încasat mulți bani în ultima vreme, dar nu a acordat niciodată asemenea salarii, nici măcar un milion de euro pe an. Mi-aș dori să rămână, el a format grupul, jucătorii au răspuns bine la cerințele lui, însă nu cred că se va întâmpla asta, având în vedere ce oferte are”.

Conform surselor GSP, Edi Iordănescu a primit recent inclusiv o ofertă de 3 milioane de euro pe sezon din Golf.

VIDEO. Răzvan Burleanu: „Vrem să continuăm cu Edi Iordănescu”

La întoarcerea în țară, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit despre situația lui Iordănescu jr.

„Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca Edi să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum, Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. Edi Iordănescu a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut”, a declarat șeful FRF.

„Suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu”, a explicat Burleanu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (15)
klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  09 Iulie 2024, 16:51
Postat de tristan pe 09 Iulie 2024, 15:50

Auzi la Plesan "ce garantie ai ca te califici la Mondiale"....da ce echipa are garantia asta?Au mai ratat mondialele si Anglia, si Italia sau Olanda...ce tot bate campii?Garantie n o sa ti ofere nimeni..."TRebuie sa traiesti momentul"..De unde stie Plesan ca echipa nationala nu poate fi dusa la un nivel mai sus?

La valoarea individuala a jucatorilor ... NU SE POATE. Aici, la European, a fost varful .... urmeaza .. ?? Vedem in viitor cine are dreptate.

luter
luter  •  09 Iulie 2024, 16:17

nu ma bag la oferte ,ca la cat de *** sunt arabeti ,chiar cred ca el este mare antrenor .m-a convins la meciul cu tulipele, ce plm de antrenor este ca=si tacsu ,lingator de lemn cu acuarela .un mare MEDIOCRU, in lumea lui securici burlan ,cu h2o DE PLOAIE .aveti dreptul dar si stangul sampionilor sa ma injurati .dar si eu va invit la un ABUREL la prima er=tie .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  09 Iulie 2024, 15:59

Minciuni uriase...!!! In afara de un noroc de acum proverbial , ca antrenor e mic de tot....!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează