FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA

Adrian Mutu îl temperează pe Dennis Man: „N-a reușit nimic în Italia”

Adrian Mutu, foto: Instagram adrian10mutu
Adrian Mutu, foto: Instagram adrian10mutu

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 11:36 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 12:18

Adrian Mutu (45 de ani), golgheterul all-time al echipei naționale, a oferit prima reacție după succesul României de la Priștina cu Kosovo, scor 3-0. Fostul atacant a avut doi remarcați după meciul naționalei, pe Valentin Mihăilă (24 de ani) și pe Dennis Man (26 de ani), ambii veniti de la Parma, in Italia.

Chiar și în acest context, Mutu, antrenor liber de contract în acest moment, l-a atenționat pe Dennis Man.

Briliantul consideră că fotbalistul Parmei n-a reușit încă nimic în Italia, ținând cont de faptul că echipa sa este nou-promovată, însă este convins ca Man e pe drumul cel bun.

Adrian Mutu, analiză după Kosovo - România: „E o grupă accesibilă”

Mutu a vorbit în termeni laudativi despre Man și Mihăilă, cu un plus pentru cel din urmă, și a analizat grupa României.

„Mihăilă a fost omul meciului. El și Man, cei mai buni. Suntem mai valoroși, mi s-au părut foarte individualiști cei din Kosovo. Am fost maturi, am fost o echipă. Mi-a plăcut maturitatea echipei naționale. 

Man n-a reușit nimic deocamdată în Italia. Aveam încredere în el, îl știu de la U21, l-am ajutat să-și corecteze jocul. Am văzut niște mișcări interesante din partea lui, atât la națională, cât și în Italia.

Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic, e mult mai solid și se vede în viteza pe care o declanșează atunci când pleacă de pe loc. Are zvâcul ăsta. Poate crește în continuare, se maturizează ușor-ușor, devine fotbalist în adevăratul sens al cuvântului.

Eu cred în el. Mihăilă dacă ar marca jumătate din ocaziile pe care și le creează... Man mai are momente când dispare din joc, aseară Mihăilă a fost pericol permanent.

Poate anumite momente le puteam gestiona mai bine în apărare, dar se mai întâmplă. Nu cred că a fost cea mai bună zi a lor (n.r. - a kosovarilor), datorită nouă. Bancu l-a distrus (n.r. pe Zhegrova), nu l-a lăsat să-și facă floricelele alea care n-au legătură cu fotbalul. 

E o grupă accesibilă, România este peste toți, trebuie să arătăm și să demonstrăm pe teren”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (17)
o_bic
o_bic  •  08 Septembrie 2024, 02:30

Mutulică,lasă-ne tată cu părerea ta pt că ești varză ca antrenor. Ocupă-te de vacanțe,ia uite ce peisaj frumos in spatele tău.

wik70
wik70  •  07 Septembrie 2024, 19:56
Postat de Vp344Jm pe 07 Septembrie 2024, 12:26

Si tu ce-ai facut?

Mai nimic în afară de cele 103 goluri marcate în Serie A! :))

Ageamiu
Ageamiu  •  07 Septembrie 2024, 19:12

S-a trezit domn' Mutu!? Cel ce in loc de "buna dimineata...bucuros de rezultat, de joc, goluri frumoase..." s.a.m.d.", il ia la tzinta pe Denis Man, afirmand ca acesta" nu a reusit nimic in Italia"! Asta dupa ce, cu ocazia zilei de nastere a lui Denis Man, Gazzetta dello Sport i-a dedicat un material special cu ocazia aniversarii zilei de nastere "Lumea din Parma și-a găsit noul guru, nu mai rămâne decât să îl urmeze. Se numește Dennis Man, e român, de meserie extremă dreapta, are un dribling stelar și un picior stâng foarte rafinat" (v.propsport.ro/Luni 26-08-2024), iar Parma Live il socoteste "actorul principal al acestui start de sezon" Dl Mutu, cu un CV ca antrenor deloc de invidiat, vrea sa iasa in evidenta "dand din gura" vrute si nevrute, asa incat, incet, dar sigur, cred ca nu il va mai lua nimeni in seama, daca va continua sa fie "carcotasul de serviciu".

Vezi toate comentariile (17)
Comentează