FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

EXCLUSIV Alexandru Cicâldău se transferă după Euro 2024 » Echipa antrenată de fostul mijlocaș al Barcelonei l-a pus în fruntea listei de achiziții

Alexandru Cicâldău se transferă imediat după Euro 2024. Foto: Imago
Alexandru Cicâldău se transferă imediat după Euro 2024. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2024 17:59 / Actualizat duminica, 30 iunie 2024 19:09

Alexandru Cicâldău (26 de ani) va schimba echipa după Euro 2024. Mijlocașul echipei naționale a României a evoluat la Konyaspor sub formă de împrumut, în prima ligă a Turciei și mai are contract cu Galatasaray, club de care aparține, până în 2026.

După turneul final, internaționalul va fi nevoit să-și caute o nouă formație pentru care să evolueze, întrucât nu intră în planurile tehnicianului formației Cimbom, Okan Buruk.

Cicâldău a fost rezervă în cele trei partide ale tricolorilor din faza grupelor turneului final și este anunțat doar pe bancă în România - Olanda, duelul din optimi programat marți, de la 19:00, pe Allianz Arena din Munchen. Partida va fi transmisă în direct pe Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Alexandru Cicâldău, pe lista lui Eyupspor. Arda Turan l-a cerut conducerii

Mijlocașul lui Edi Iordănescu are mai multe opțiuni pentru următoarea perioadă de mercato. După oferta celor de la Bodrum FK, Alexandru Cicâldău a devenit principala țintă de transferuri pentru o altă formație din Turcia.

Din informațiile GSP.ro, Eyupspor, promovată pentru prima dată în istorie în Superlig, încearcă să-l convingă pe Cicâldău să se alăture, sub formă de împrumut, proiectului construit în jurul lui Arda Turan, fost jucător la Barcelona și legendă a fotbalului turc.

Retras în 2022 din cariera de fotbalist, Turan a evoluat în ultimul său sezon la Galatasaray, acolo unde l-a cunoscut pe mijlocașul român.

Din aprilie 2023, a preluat banca lui Eyupspor, club din provicia Istanbul, pe care l-a dus în prima ligă, de pe prima poziție a eșalonului secund.

Excentricul om de afaceri Murat Ozkaya este proprietarul lui Eyupspor. Cunoscut ca fiind un mare suporter al Galatei, investitorul are planuri mari pentru noul sezon. Vrea să construiască un nou stadion și să achiziționeze jucători cu experiență pentru a avea șanse de a evita retrogradarea.

900.000 de euroeste salariul lui Alex Cicâldău la Galatasaray

Alexandru Cicâldău se transferă după Euro 2024 » Echipa antrenată de fostul mijlocaș al Barcelonei l-a pus în fruntea listei de achiziții
Konyaspor nu a activat clauza de transfer definitv pentru Alexandru Cicâldău. Galatasaray vrea să-l împrumute din nou. Foto: Imago

Rapid și Universitatea Craiova nu-și permit plata salariului

Alexandru Cicâldău este dorit și în Superliga. Încă de la începutul anului, Universitatea Craiova s-a interesat de serviciile fostului său jucător, pe care l-a vândut în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Pentru că Galatasaray solicită plata integrală a salariului pe durata împrumutului, Mihai Rotaru a abandonat pista, cel puțin temporar.

Mai nou, Cicâldău a intrat pe radarul celor de la Rapid, dornici să reconstruiască după un sezon ratat, pentru a-i pune la dispoziție noului tehnician Neil Lennon un lot competitiv pentru cucerirea titlului.

Giuleștenii și-ar dori un împrumut pe un sezon cu opțiune de transfer definitiv în vara lui 2025.

3 milioane de euroeste cota de transfer a lui Alexandru Cicâldău potrivit Transfermarkt

VIDEO. România trage tare pentru duelul cu Olanda

Citește și:

Primul 11 gândit de Edi în România - Olanda, live de la ora 19:00 + Mii de oameni sunt deja la porțile Allianz Arena
Nationala
Primul 11 gândit de Edi în România - Olanda, live de la ora 19:00 + Mii de oameni sunt deja la porțile Allianz Arena
Edi Iordănescu a decis » Cine sunt cei 5 „tricolori” desemnați să execute loviturile de departajare în România - Olanda
Nationala
Edi Iordănescu a decis » Cine sunt cei 5 „tricolori” desemnați să execute loviturile de departajare în România - Olanda
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  01 Iulie 2024, 10:59

Asta e noul Mita Plesan! O gluma de fotbalist...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează