FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Ce spune Anghel Iordănescu despre revenirea lui Mircea Lucescu pe banca echipei naționale

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 10:44 / Actualizat marti, 06 august 2024 10:44

Anghel Iordănescu (74 de ani) și-a spus părerea despre revenirea lui Mircea Lucescu (79 de ani) pe banca echipei naționale, după 38 de ani.

După Euro 2024, Edi Iordănescu a ales să nu accepte propunerea de prelungire a contractului făcută de FRF. Federația s-a reorientat mai apoi și l-a dorit pe Gheorghe Hagi, însă acesta a refuzat.

Acum, se pare că FRF a ajuns la o înțelegere cu Mircea Lucescu, iar ”Il Luce” urmează să fie prezentat oficial marți.

Anghel Iordănescu, despre revenirea lui Mircea Lucescu

Anghel Iordănescu a dezvăluit că este fericit pentru că Mircea Lucescu o să revină la echipa națională. „Tata Puiu” și-a amintit și de performanța lui „Il Luce” de la Euro 1984.

„În primul rând, mă bucur foarte mult că Federația Română de Fotbal a reușit să angajeze un selecționer pentru că timpul trecea extrem de repede și naționala avea nevoie să-și găsească drumul. În același timp, mă bucur pentru că s-a ales un antrenor cu multă valoare, cu multă experiență. Vom avea un selecționer cu carte de vizită. Vorbim de un antrenor care ne poate da în continuare speranțe să mergem la un Campionat Mondial după 28 de ani.

Vă aduc aminte că avem un selecționer cu reale performanțe inclusiv pe banca României. Mircea ne-a calificat la un Campionat European în 1984. Sunt convins că la experiența lui, va continua cu succes munca fostului selecționer. Mircea Lucescu are acum o fundație solidă pe care poate construi, un grup de jucători puternic și un nucleu pe care se poate baza.

Vorbim de o echipă care a obținut deja o performanță deosebită în Germania. La cum se dedică profesiei, Mircea Lucescu va continua în aceeași notă și va construi o echipă competitivă care să ne ducă la Mondial. Personal, ca prieten îi doresc mult succes, iar ca suporter al României, mi-aș dori să văd echipa națională la un campionat mondial”, a spus Anghel Iordănescu, pentru iamsport.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
Hcm27
Hcm27  •  06 August 2024, 13:22

După Nea Mircea, urmezi matale, ca ești mai tinerel și la noi, la romani, merge și asa.In loc sa va creșteți nepoții și strănepoții, stați pe terenurile de fotbal și câștigați bani, ca nu va mai saturati.Sunteti asemenea unor chirurgi, profesori doctori decenți, care au cunoștințe teoretice, dar practic, nu-i mai ajuta ochii și nici mâinile.Eu nu zic ca experienta voastră profesionala nu e benefica, însă trebuie valorificata intr-o cu totul alta conjunctura, nu voi moț în frunte.Urmeaza, apoi Piturca, după matale și avem, în materie de antrenori romani de fotbal, pe toți cei care au reușit sa califice România la un turneu final de CM sau CE.Ca Nea Îmi nu mai poate săracul, ca venea și timpul lui

Barna
Barna  •  06 August 2024, 12:41

Deci "cașcheta" zice că e bine!

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  06 August 2024, 12:29

...tu esti cu Albania fi tu cu Liechtenstein...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close