FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Aproape de „divorț” » Veste majoră despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Șansele sunt mici”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2024 19:24 / Actualizat luni, 15 iulie 2024 20:40

Situația lui Edi Iordănescu (46 de ani) pe banca naționalei României este incertă în acest moment. Șansele să rămână selecționer sunt mici în contextul în care nu și-a prelungit înțelegerea până în acest moment.

Duminică, Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, anunțase că selecționerul trebuie să ofere un răspuns concret săptămâna viitoare. Astăzi, Emilian Hulubei, președintele AFAN, a anunțat că selecționerul este aproape de un „divorț” neașteptat de echipa națională.

Edi Iordănescu, șanse mici să continue pe banca echipei naționale: „Din ce știu”

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a ajuns în „optimile” unui Campionat European pentru prima dată după 24 de ani. „Tricolorii” au fost eliminați de Olanda, care a ajuns până în semifinale.

Chiar și în acest context, selecționerul nu și-a prelungit încă înțelegerea cu naționala, iar viitorul său este incert. De altfel, după meciul cu Olanda, la conferința de presă, a lăsat de înțeles că nu va mai continua, spunând că dorește să petreacă mai mult timp alături de familie.

Contractul lui Iordănescu jr. a ajuns la final, iar Emilian Hulubei spune că șansele ca acesta să continue sunt mici.

„Are un termen limită. Probabil pe data de 23 vom afla dacă se va prelungi contractul sau vom avea un nou selecționer. Comitetul Executiv se va întâlni pe 23 (n.r. iulie).

Din ce știu, șansele sunt mici să semneze acum. Poate oferta va fi rediscutată”, a declarat Hulubei, la „Liga DigiSport”.

Edi Iordănescu a primit câteva oferte importante din zona arabă, însă acesta a fost focusat pe participarea României la Campionatul European. Apreciat de jucători, selecționerul a creat un nucleu important, iar România a avut o evoluție apreciabilă la turneul final din Germania.

Nu știu ce va fi, o spun cu sinceritate. În acest moment, familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa națională. Au fost ani cu multă muncă, sacrificii, momente foarte grele. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea. Vom vedea ce vom decide

- Edi Iordănescu, după România - Olanda 0-3

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Începe curățenia la Rapid! Pleacă trei și vin alți trei jucători » Giuleștenii se transformă: informații din culise după venirea lui Șumudică
Superliga
Începe curățenia la Rapid! Pleacă trei și vin alți trei jucători » Giuleștenii se transformă: informații din culise după venirea lui Șumudică
Prima victimă importantă din mandatul lui Marius Șumudică la Rapid: „Nu mai rămâne”
Superliga
Prima victimă importantă din mandatul lui Marius Șumudică la Rapid: „Nu mai rămâne”
Prima reacție a lui Neil Lennon, după ce Rapid l-a înlocuit cu Marius Șumudică
Superliga
Prima reacție a lui Neil Lennon, după ce Rapid l-a înlocuit cu Marius Șumudică

Dan Șucu vrea să-l demită azi pe Neil Lennon » Marius Șumudică, în discuții pentru a prelua Rapidul

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României Betano: Dinamo o întâlnește pe FC Voluntari, echipa lui Claudiu Niculescu


Comentarii (9)
bacy
bacy  •  18 Iulie 2024, 00:13

Vochin demonstrează zi de zi că este ”cancerul” fotbalului românesc !

nicohak55
nicohak55  •  16 Iulie 2024, 12:16

Nu e fraier. Știe că mai mult de atât nu poate. A avut noroc și o conjunctură favorabilă, dar asta nu merge mereu. Așa rămâne cu generația "Sufletu" și o calificare la Euro,optimi, în CV

dinamo100
dinamo100  •  16 Iulie 2024, 07:20

Speculatii ieftine care nu se bazeaza pe nimic. Iordanescu nu a spus decat ca o perioada vrea sa stea cu familia si sa nu vorbeasca despre fotbal. Atat. Restul e gargara.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează