FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Basarab Panduru a văzut cotele de la România - Slovacia și exclamă: „Aproape imposibil să nu se întâmple ceva! Se va discuta 40 de ani!”

Basarab Panduru +38   FOTO
Basarab Panduru

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2024 13:09 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 10:02

România și Slovacia ar merge la „braț” în optimile EURO 2024 în cazul unui rezultat de egalitate în meciul direct de miercuri, bookamakerii remarcând și ei acest detaliu. Cota pentru un X nu depășește 2.05, iar presa internațională anticipează și ea un egal în duelul româno-slovac.

Înaintea ultimului meci din faza grupelor, românii și slovacii sunt în fața unei situații atractive și delicate deopotrivă. Un meci nul le-ar duce pe ambele în „optimi”, dar ar atrage priviri suspicioase din parta rivalelor din grupă. Mai toată lumea anticipează un „meci al păcii” între naționalele lui Iordănescu și Calzona, cotele regăsite la pariuri fiind elocvente.

Basarab Panduru exclamă: „E o cotă incredibilă! Aproape imposibil să nu se întâmple ceva!”

Într-o intervenție la Prima Sport, Basarab Panduru a rămas uluit când a văzut cota oferită de casele de pariuri pentru un rezultat de egalitate:

„E aproape imposibil să vezi cota asta înaintea unui meci la X (n.r. egal). 2.05 nu există! Este o cotă incredibilă! E aproape imposibil să nu se întâmple ceva de genul acesta la o asemenea cotă. Se va discuta dacă facem egal cu Slovacia... O să vorbească toată lumea și peste 40 de ani despre acest meci, dacă va fi egal”, a afirmat Panduru, potrivit sursei citate.

Scenariul „bombă”: blat perfect la România - Slovacia?

„Tricolorii” conduc pentru moment grupa. Victoria din fața Ucrainei, 3-0, le oferă avantajul golaverajului. Principalul criteriu de departajare este cel al meciurilor directe, dar este anulat în situația actuală, când fiecare echipă are câte o victorie și o înfrângere. Și cotele la pariuri au scăzut drastic pentru o remiză în ultima rundă între România și Slovacia.

Varianta unui remize între „tricolori” și slovaci a fost adusă în discuție pe contul de X numit „MisterChip”. Este pagina controlată de Alexis Maria Martin-Tamayo Blazquez, unul dintre cei mai importanți jurnaliști spanioli, cu peste 3,5 milioane de urmăritori pe rețeaua socială menționată.

„Cu un egal în ultima etapă, România și Slovacia merg împreună mai departe și elimină pierzătoarea duelului Belgia - Ucraina. Dacă ambele partide se încheie la egalitate, toate termină peste Ucraina. Pare un blat perfect”, a scris MisterChip pe contul de Twitter.

Belgia - România / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Belgia - România / foto: Imago Images
Belgia - România / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
Belgia - România / foto: Imago Images
Belgia - România / FOTO: Cristi Preda (Gazeta Sporturilor)
+34 FOTO

Are dreptate MisterChip? Ce spun calculele

În scenariul avansat de MisterChip, România și Slovacia ar ajunge la 4 puncte. Nu ar mai conta ce se întâmplă între Belgia și Ucraina:

  • Dacă Belgia o bate pe Ucraina, clasamentul ar arăta: Belgia (6), România (4), Slovacia (4), Ucraina (3).
  • Dacă Ucraina o bate pe Belgia, clasamentul ar arăta: Ucraina (6), România (4), Slovacia (4), Belgia (3)
  • Dacă Belgia remizează cu Ucraina, clasamentul ar arăta: România (4)/Belgia (4), Slovacia (4), Ucraina (4).

Ucrainenii ar încheia pe ultima poziție. Au cel mai slab golaveraj. În proporție de 99%, cu 4 puncte se califică în optimile de finală și ocupanta locului 3.Sunt șanse mari ca „tricolorii” să meargă mai departe și cu un eșec. Condiția obligatorie este ca Belgia să o învingă pe Ucraina! Apoi ar depinde de jocul rezultatelor.

VIDEO Ianis Hagi, declarații la finalul meciului: „Sentimentul din vestiar este că se putea mai mult” + Cum crede că trebuie abordat meciul cu Slovacia

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
Hitech
Hitech  •  23 Iunie 2024, 18:49

Lu ăsta îi e ciudă că de el nu s-au scris decât o zi! Mare pișicher!

Jason
Jason  •  23 Iunie 2024, 16:51
Postat de cirus11 pe 23 Iunie 2024, 14:31

Pai cand te uiti ca adversarele sunt Spania/Anglia/Olanda poate una dintre Romania si Slovacia ar fi tentata sa castige meciul ca sa castige si grupa...

nu iti garanteaza nimeni ca daca una dintre Romania si slovacia castiga meciul termina pe primul loc. cum am spus,situatia este diferita fatza de blatu danemarca-suedia 2-2 de la euro 2004.atunci italia chiar daca a batut tot a fost eliminata. acum daca una din ucraina si belgia vor sa mearga mai departe trebuie doar sa bata si 100% merg mai departe si inca cu sanse mari de primul loc. atunci italia a batut si tot a fost eliminata dupa blatul danemarca suedia 2-2

cirus11
cirus11  •  23 Iunie 2024, 14:31
Postat de Imyournightmare pe 23 Iunie 2024, 13:43

de ce sa se discute si peste 40 de ani despre egalul asta? este clar pentru toata lumea ca o sa facem egal. belgia si ucraina sunt la mana lor. daca bat,trec peste noi,deci nu au de ce sa se planga. se califica 3 echipe si nu 2. da,ce au facut aia din vest la euro si mondiale a fost blat despre care se discuta si acum din simplu motiv ca 2 echipe au facut egal pentru a o elimina pe a doua. dar acum atata belgia cat si ucraina sunt la mana lor daca vor sa mearga mai departe,indiferent de ce face romania cu slovenia. p.s.:acest comment nu o sa fie publicat pentru ca este adevarul absolut.

Pai cand te uiti ca adversarele sunt Spania/Anglia/Olanda poate una dintre Romania si Slovacia ar fi tentata sa castige meciul ca sa castige si grupa...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează