FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA PIELE DE GĂINĂ! Imnul României s-a auzit incredibil la Koln: fanii „tricolori” au făcut o atmosferă senzațională

Articol de , - Publicat sambata, 22 iunie 2024 22:01 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 22:14

La fel ca la meciul cu Ucraina, de la Munchen, fanii României au impresionat și la Koln, acolo unde „tricolorii” înfruntă Belgia ♦ În startul meciului au câștigat duelul cu adversarii lor, iar modul în care au cântat imnul național a fost incredibil.

Mai mică decât stadionul din Munchen, arena din Koln beneficiază însă de o acustică incredibilă. Iar fanii români au profitat de asta și au creat un fond sonor absolut incredibil înainte de Belgia – România, la intonarea imnurilor.

Fanii români au făcut o atmosferă incredibilă la Belgia – România

La capitolul public, România a câștigat din start duelul cu Belgia. În jur de 30.000 de suporteri „tricolori” au cântat din toată inima imnul „Deșteaptă-te, române!” și au încercat să transmită din încrederea și entuziasmul lor către jucătorii lui Edi Iordănescu.

Și înainte de meci atmosfera a fost una spectaculoasă. Peluza „tricoloră” a dominat fondul sonor. I-a huiduit copios pe adversari când au ieșit la încălzire și a cutremurat arena când elevii lui Edi Iordănescu au intrat pe teren.

Cu 10 minute înainte de meci, cele două galerii s-au unit și au început să cânte împreună când de la boxe s-a auzit melodia „Freed from desire”. Melodia în limba română a fost una cu un mesaj clar: „Tot mai sus”. Moment în care a ieșit soarele la Koln, bătând în tribuna dominată de fanii români.

Fanii au făcut show în Koln și au venit cu 5 ore și jumătate înainte de meci la stadion

Încă de la primele ore suporterii români au atras toate privirile. Au început să se strângă în centrul orașului în jurul orei 11:00, ora locală. Și au făcut spectacol în fața Domului, acolo unde au cântat și au scandat „România, România!”, fiind mult mai gălăgioși decât rivalii belgieni.

O parte dintre suporteri au ajuns la stadion în jurul orei 15:30, cu 5 ore și jumătate înainte de startul partidei. Cei mai mulți au sosit însă în jurul orei 19 la stadion, venind organizați și mergând 2 kilometri pe jos.

Citește și:

Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (1)
prodanka
prodanka  •  22 Iunie 2024, 22:23

Cu atât rămânem, cu pielea de găină :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează