FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Beșiktaș, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Șut » Răspunsul lui Gigi Becali

Adrian Șut, în roș-albastru, foto: Imago
Adrian Șut, în roș-albastru, foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 05 septembrie 2024 13:37 / Actualizat joi, 05 septembrie 2024 14:30

Beșiktaș încearcă să îl transfere pe Adrian Șut (25 de ani), mijlocașul celor de la FCSB. Oferta clubului care în sezonul trecut a terminat pe 6 în Turcia se ridică la 2 milioane de euro.

După ce miercuri, 4 septembrie, Gigi Becali anunțase că un club din Arabia Saudită este pe urmele lui Adrian Șut, și Beșiktaș a intrat pe fir.

FCSB cere 4 milioane de euro în schimbul lui Adrian Șut

Conform surselor GSP.ro, turcii au făcut o ofertă în valoare de 2 milioane de euro, iar Gigi Becali le-a cerut dublu! Vrea 4 milioane în schimbul mijlocașului, asta după ce ieri declarase că le-a cerut arabilor doar două milioane și jumătate.

Cei de la Beșiktaș sunt dispuși să mai pluseze, dar NU vor ca suma de transfer să depășească pragul de 3 milioane de euro.

Lui Adrian Șut, turcii i-au promis un salariu de 600.000 de euro anual. La arabi, el ar fi câștigat, conform spuselor lui Becali, 1,8 milioane de euro în doi ani, deci salariul ar fi fost sensibil mai mare.

2,7 milioane de euroeste cota de piață a lui Adrian Șut, conform transfermarkt.com

Beșiktaș, ofertă de ultimă oră pentru Adrian Șut » Răspunsul lui Gigi Becali
Adrian Șut, cu trofeul de campion al României și partenera sa

Adrian Șut ar avea o concurență tare dacă va ajunge la Beșiktaș

În cazul în care transferul la Beșiktaș se va concretiza, Adrian Șut se va lupta pentru postul de titular cu niște mijlocași de clasă. Cel mai sonor nume de pe lista mijlocașilor de la Beșiktaș este cel al lui Alex Oxlade-Chamberlain, fotbalist care a jucat ani buni la Liverpool și Arsenal.

Mijlocașii celor de la Beșiktaș: Gedson Fernandes, Alex Oxlade-Chamberlain, Joao Mario, Salih Ucan, Al Musrati, Jean Onana și Cher Ndour.

Adrian Șut ar putea fi coleg cu Ciro Immobile, legenda lui Lazio

Vedeta lotului condus de olandezul Giovanni van Bronckhorst este italianul Ciro Immobile, atacant sosit în această vară de la Lazio. Acesta a jucat timp de 8 sezoane pe „Olimpico” și este golgheterul all-time al lui Lazio, cu 207 goluri.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în vara lui 2020, după un sezon în care fusese împrumutat de roș-albaștri la Academica Clinceni. Șut a adunat 144 de apariții în echipamentul FCSB, în care a înscris 11 goluri.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (36)
MisterNig
MisterNig  •  06 Septembrie 2024, 11:19
Postat de muzzi1 pe 05 Septembrie 2024, 18:23

pentru ca nu exista nici o oferta pentru Șuț asta de buzunare! ne-am obisnuit cu minciunile si vopsitoria lui Thanos de pipera! arunca si el pastile ca sa puna botu careva! nu are nici o oferta pentru Șuț de nicaieri! nici macar de la ratb bucuresti! pe Molaru cand il vinde la Eindhoven cu douajde bulioane?

cum naiba sa il vindem pe olaru? becali a spus clar ca nu este nicio oferta. pentru sut a spus clar ca sunt oferte,o sa vezi.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  06 Septembrie 2024, 10:48
Postat de lefter_popescu pe 05 Septembrie 2024, 18:07

Domnilor, Gigi Valiza chiar e pe drojdie. Acum , fatarnicul cioban, prin Ioan Bekalj arunca petarda asta cu Șut...poate, poate apare ceva ...de la arabi sau de la turcii lui mourinho ( prieten cu I. Bekalj). De ce ? Ca să-i poata plăti CFR -ului transferul lui Birligea , dandu-si seama ca Varga l-a făcut de comanda.

Apoi, aflam ca cei de la "supermarket" i-au ridicat valoarea lui Șut la 2,7 mil ...sa cazi pe spate de ras. .doar ca Gigi Valiza sa aibă de unde sa scadă prețul de vânzare. 2,7 mil...ha,ha,ha !

Van_Basten
Van_Basten  •  06 Septembrie 2024, 02:11

Si totusi, Compagno e plecat pe 120 mii. N-ar fi logic ca Sut sa plece pe 500 mii?!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează