FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Burleanu aruncă vina pe cluburi după 0-3 cu Polonia: "Să ne uităm în oglindă! E nevoie de investiții"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 00:14

După România - Polonia 0-3, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre meci și a acuzat faptul că în România nu se investește în centrele de copii și juniori.

"Sunt caracterizat de un sentiment de dezamăgire și frustare. Se pare că asta este diferența dintre fotbalul românesc și cel din Polonia. Ne uităm la generația lor, una tânără, și vedem că ei au jucători care evoluează cu precădere în campionatele tari.

Am fost surprins în mod neplăcut de un număr mic de fani care au aruncat cu petarde, nu de toți. Cei mai mulți au avut un comportament frumos. Este dezamăgitor, pentru că așa arăți o față a României care este falsă. România arată total altfel.

Suntem dezamăgiți de faptul că putem juca fără spectatori în următorul meci. Nu am văzut raportul UEFA, dar cu siguranță va fi foarte dur. 

Este exclus să îl demitem pe Daum. Nu o să fac o analiză a jocului. Trebuie să ne uităm în oglindă și să vedem ce e de făcut. Avem nevoie de mai multe investiții, cote obligatorii și trebuie determinate cluburile să investează în copii și juniori. Ați văzut că am băgat în dosarul de licențiere obligativatea de a investi 10% din transferuri în juniori. Trebuie să facem asta.

Șansele de calificare sunt la fel ca la începutul grupei. Știam că Polonia era favorita grupei", a spus Burleanu la TVR 1.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Campionate
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali
Superliga
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (11)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Noiembrie 2016, 10:52

Mai bine sa se desființeze fotbalul definitiv din ro

1798203237102712
Toader Hang  •  12 Noiembrie 2016, 08:49

Ar trebui sa te uiți tu în oglindă bou cu ochelari,ai știut ca nu avem resurse si ca aria de selecție este restransa ,atunci de ce aveam nevoie de un antrenor de 2 milioane daca tot nu poate sa faca nimica ca nu are cu cine?Ca sa ne aratati tu si prostul deVochin ca sunteti mari specialisti?Rușine!

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  12 Noiembrie 2016, 08:30

nici securistii nu mai sunt ce erau odata

Vezi toate comentariile (11)
Comentează