FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Burleanu încă speră » Ce spune șeful FRF despre decizia UEFA după incidentele de la România - Polonia

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 11:07

Bătăile din tribune, bannerele, petardele și fumigenele aruncate pe teren la meciul România Polonia 0-3, vor avea un singur deznodământ: cel puțin un meci, cel cu Danemarca, din 26 martie 2017, România va juca fără spectatori.

Cel puţin pentru că suntem recidiviști, aflându-ne sub monitorizare după ce în precedentul joc de acasă, cu Muntenegru, pentru bătăile din tribune, dar și pentru materialele pirotehnice aruncate în teren, Comisia de Disciplină a UEFA ne-a dat avertisment și o amendă de 22.000 de euro.

"Și acum, pe lângă închiderea porților pentru cel puțin un meci, amenda va fi de peste 50-60 de mii de euro", a precizat un federal pentru Gazeta Sporturilior.

Totuși, președintele FRF, Răzvan Burleanu este de altă părere. Acesta a declarat că  se așteptă ca UEFA să amendeze FRF, dar speră ca meciul cu Danemarca să se joace cu suporteri.

"Încă nu am primit o veste de la UEFA. Săptămâna viitoare vom afla decizia. Ne așteptăm ca sancțiunea să fie dură, dar sperăm ca stadionul să nu fie inchis. Ne dorim ca suporterii să fie alături de națională la primul meci oficial din 2017", a spus Burleanu la TV Digi Sport.

"În afară de amendă, care va fi undeva la 60.000-100.000 de euro pentru că suntem recidiviști, dacă scăpăm doar cu un meci cu porțile închise e un câștig. S-a atentat la siguranța jucătorilor. Au fost torțe și petarde îndreptate către jucători" Mircea Sandu la TV Digi Sport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Campionate
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”
Stiri extrasport
Adevărul despre divorțul dintre Catrinel Sandu și fostul tenismen: „Ea nu a fost ușă de biserică”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (7)
risc_mix
risc_mix  •  14 Noiembrie 2016, 20:01

Ba burleanule,las-o asa>Mai bine sa hotarasca UEFA sa jucam fara spectatori decat sa putem sa jucam cu spectatori si sa fie stadionul gol.Cred ca lumea s-a cam saturat de cacialmaua numita pompos ECHIPA NATIONALA unde se pare ca selectia,formula de joc si schimbarile le face andrei vochin.Eu personal jur ca nu mai merg la un meci al echipei lui vochin pana nu va vad pe voi plecati.Si sunt unul care am fost cam la toate meciurile Nationalei(in bucuresti ca nu mergeam dupa Piti pe la Constanta,Cluj,Ploiesti,etrc)

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Noiembrie 2016, 18:51

in scurt timp o sa apara un articol in care gesepistii o sa ne dea de inteles ca tot conducerea federatie e de vina ...

americanu197
americanu197  •  14 Noiembrie 2016, 14:43

asa meritam... *** de niste paza in plus si organizare a fost un dezastru

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează