FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Burleanu testează din nou imposibilul: Gheorghe Hagi la echipa națională! „Regele” are un înlocuitor în minte la Farul

Gheorghe Hagi, antrenor al celor de la Farul Constanța, foto: Imago
Gheorghe Hagi, antrenor al celor de la Farul Constanța, foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 23 iulie 2024 11:33 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 16:25

Răzvan Burleanu (40 de ani), președintele Federației Române de Fotbal (FRF), l-ar dori pe Gheorghe Hagi ca selecționer, o mutare riscantă și complicată având în vedere relația dintre cei doi.

Din informațiile GSP.ro, Burleanu este deja decis să pornească discuțiile pentru ca Hagi să devină noul selecționer al României. Negocierile ar urma să înceapă zilele viitoare și se anunță extrem de dure, deoarece Hagi va solicita garanții clare pentru a părăsi proiectul de suflet de la Constanța.

Kosovo – România, 6 septembrie, este primul meci oficial pe care naționala îl va juca după EURO. Partida se dispută în Liga Națiunilor, iar pe banca „tricolorilor” se va găsi atunci un nou selecționer, după plecarea lui Edi Iordănescu.

Adrian Mutu i-ar lua locul lui Gheorghe Hagi la Farul

În cazul în care Hagi va ajunge la un acord cu Federația și va prelua echipa națională, acesta va fi înlocuit la Farul Constanța de Adrian Mutu (45 de ani), conform surselor GSP.

Burleanu testează din nou imposibilul: Gheorghe Hagi la echipa națională! „Regele” are un înlocuitor în minte la Farul
Gheorghe Hagi și Adrian Mutu

Liber de contract după despărțirea abruptă de CFR Cluj, Mutu ar fi tentat de un nou proiect în fotbalul românesc, mai ales unul în care a fost implicat și dedicat 100% Gheorghe Hagi. Mutu este prima variantă pentru banca Farului în cazul în care Hagi pleacă. Cea de-a doua opțiune este Mirel Rădoi (43 de ani), fostul selecționer al echipei naționale.

Burleanu testează din nou imposibilul: Gheorghe Hagi la echipa națională! „Regele” are un înlocuitor în minte la Farul
Mirel Rădoi

Gheorghe Hagi, răspuns misterios atunci când a fost întrebat de posibilitatea preluării echipei naționale

Întrebat direct despre posibilitatea de a prelua naționala, „Regele” a fost evaziv aseară, după Oțelul - Farul 0-0.

Hagi s-a eschivat: „Mai devreme sau mai târziu o să auziți, vom vedea”.

Astăzi are loc Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Va începe la ora 12:00, iar Hagi este varianta agreată în culise de toți federalii.

„Regele” a fost pe lista Federației și înaintea venirii lui Edi Iordănescu, însă discuțiile s-au „blocat” atunci, deoarece Hagi nu a fost deloc dispus să colaboreze cu Burleanu.

Imediat după retragerea din cariera de fotbalist, Hagi a devenit antrenor al echipei naţionale a României în anul 2001. În 2003, a devenit tehnicianul lui Bursaspor, iar în sezonul 2004-2005 s-a aflat pe banca tehnică a lui Galatasaray. În 2006 s-a întors în România, la Poli Timişoara.

A preluat-o pe FCSB după un an de pauză, însă nu a rezistat decât trei luni, perioadă în care a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor. În 2010 și-a început al doilea mandat la Galatasaray, unde a stat până în 2011. Din 2014 se ocupă de proiectul de la Constanța, acolo unde este atât patron, cât și antrenor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Nationala
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Mircea Lucescu, după debutul perfect la naționala României: „Ei 3 au fost senzaționali!”
Nationala
Mircea Lucescu, după debutul perfect la naționala României: „Ei 3 au fost senzaționali!”
Haos sub ochii vedetelor din Premier League » Doar militarii înarmați au putut opri furia fanilor, după ce naționala lor a suferit un eșec istoric
Campionate
Haos sub ochii vedetelor din Premier League » Doar militarii înarmați au putut opri furia fanilor, după ce naționala lor a suferit un eșec istoric

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (52)
danglumetu
danglumetu  •  24 Iulie 2024, 12:33

omul vrea pe cineva cu notorietate ca sa se disculpe in cazul unor rezultate slabe pe viitor!

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  24 Iulie 2024, 10:57

Vine regele , apare printul si mai trec 2 ani degeaba ...

Moshu
Moshu  •  24 Iulie 2024, 09:48
Postat de Papadopol pe 23 Iulie 2024, 16:43

Bre, nea Lulu, nu vrei matale - care este... cu cratimă sau fără - cum vrea muschiu' tău!) -, nu vrei, zic, să te faci oleacă selecționer? Poți să spui și „selecționăr” - mama (a ta, bagi seama!) nu se supără când uzi canapeaua! Că prea le știi, bre, pe toate! Eu sunt ăla de care zici, „tutarul”! (nu stiu ce înseamnă că mi-am uitat diacriticile acasă, pe frigider!), dar sună bine! Dacă ai vrut să scrii țuțăr, treacă-meargă, dar ce facem, bre, cu „aibe” din „frații impresari” care se joacă de-e exclusivitatea? Ce trebuie să „aibe” ei și selecționerul - urmaș al lui Edi - și nu are Hagi?! „Aibi” matale ce nu au ei?

Maistre,ai tras o berica la prinz si te certi cu cine nu trebuie ! Mai atent cu tastatura bre !!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează