FOTBAL  »  NATIONALA  »  CIPRU - ROMÂNIA 0-3

„Dezastru viu!” » Cornel Dinu l-a „pulverizat” pe jucătorul naționalei: „Rușinea fotbalului românesc!”

Cornel Dinu +34   FOTO
Cornel Dinu

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2024, 14:50 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2024 16:13

Legenda dinamovistă Cornel Dinu, 76 de ani, l-a „pulverizat” pe George Pușcaș (28) după Cipru - România 0-3.

Cornel Dinu este un simbol al lui Dinamo, cu 6 titluri ca jucător al alb-roșiilor și două pe banca clubului din Ștefan cel Mare. În ultimii ani, „Procuroru"” nu s-a ferit să spună ce părere are despre diferite personaje din fotbalul românesc. Unul dintre principalii lui „clienți” este George Pușcaș, pe care l-a atacat dur și după victoria din Cipru.

Rezervă la start, Pușcaș a intrat pe teren în minutul 72. Nu a adus plusul ofensiv scontat și nu a fost deloc menajat de Cornel Dinu.

CALCULE: Drumul spre Cupa Mondială din 2026 » Cât de mult contează ca România să câștige grupa de Liga Națiunilor cu punctaj maxim
LIGA NAȚIUNILOR
CALCULE: Drumul spre Cupa Mondială din 2026 » Cât de mult contează ca România să câștige grupa de Liga Națiunilor cu punctaj maxim

Cornel Dinu l-a „pulverizat” pe George Pușcaș: „Un dezastru viu, o glumă de atacant!”

Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu. Cât l-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu dacă a dat două mingi la noi. A pierdut toate duelurile.

E rușinea fotbalului românesc că s-a ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe bancă. E rușinea fotbalului românesc că ajungi să joci cu Pușcaș, care nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională.

Deși mi se pare ieșit de mult din formă, chiar cu kilograme în plus, Alibec este mult peste gluma asta de atacant care se numește fotbalist.

Probabil că se poartă, are o anumită prezență în timpul liber, când nu sunt jocuri și antrenamente, în sensul că are niște calități ascunse. Probabil este un cântăreț bun de «Pușca și cureaua lată», o fi zâmbăreț, dar cu fotbalul are foarte puține legături, mai ales la nivelul acesta, de echipă națională”, a afirmat Dinu la Fanatik.

Cornel Dinu: „Bîrligea poate avea un randament mai bun decât Alibec și Pușcaș”

Cornel Dinu consideră că ar fi fost oportun ca selecționerul Mircea Lucescu să-l convoace pe Daniel Bîrligea, vârful lui FCSB:

„Mircea a mers pe o formulă stabilă de lot, a mers pe cunoașterea între jucători, dar astea sunt lucruri relative. Trebuie ca tot timpul să pregătești un jucător care confirmă în campionat, precum Bîrligea.

Este o soluție pentru viitor, fiind vorba despre un jucător tânăr, care poate avea un randament mai bun decât Alibec și Pușcaș la ora actuală. În momentul în care este servit din benzi, are un joc stabil”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Dezastru viu!” » Cornel Dinu l-a „pulverizat” pe jucătorul naționalei: „Rușinea fotbalului românesc!”
Nationala
„Dezastru viu!” » Cornel Dinu l-a „pulverizat” pe jucătorul naționalei: „Rușinea fotbalului românesc!”
„5 cluburi din Anglia”, pe urmele titularului de la FCSB care „a explodat târziu”: „Un chilipir”
Superliga
„5 cluburi din Anglia”, pe urmele titularului de la FCSB care „a explodat târziu”: „Un chilipir”
Imagini tari cu fotbaliștii naționalei în Marea Mediterană! Distracție cu Drăgușin, Man, Mihăilă și Niță: așa nu au mai fost văzuți până acum
Nationala
Imagini tari cu fotbaliștii naționalei în Marea Mediterană! Distracție cu Drăgușin, Man, Mihăilă și Niță: așa nu au mai fost văzuți până acum

Totul despre mâncatul compulsiv: cauze declanşatoare, cum îl identificăm şi cum îl gestionăm + 3 trucuri pentru a scăpa de foamea psihologică

Elisabeta Lipă a amânat pentru o dată incertă întâlnirea cu foștii mari performeri care cer actualizarea rentelor viagere


Comentarii (16)
In_my_opinion
In_my_opinion  •  13 Octombrie 2024, 16:51
Postat de mario_rdfe_ pe 13 Octombrie 2024, 16:07

Hai sa nu exageram ! Nu este vreo valoare Puscas, dar prea mult se loveste in el ! Iar nea Cornel Dinu declara prea urat aici ! Daca eram Puscas..ieseam cu o declaratie, chiar cu riscul sa nu mai fiu convocat ! Nu se poate sa accepti la nesfarsit sa fii facut in toate felurile ! Pana la urma, este singurul atacant roman care a marcat 2 goluri in ultimul wekkend ! Si nu intr un campionat slab ! Plus ca are ceva goluri adunate la nationala mare si cea de tineret, fata de altii care nu fac nimic...cred ca are mai multe goluri decat Alibec ! Repet...nu il vad vreo valoare, dar deja se exagereaza cu jignirile ! Toata lumea are ce are cu Puscas...si chiar nu cred ca este cel mai slab jucator selectionat !

Puscas e criticat pentru ca merita, nu are nimeni nimic personal cu el. Spune unul mai slab ca Pușcaș la Nationala...Dar cel mai bine fă un sondaj printre cunoscutii tăi care se uita la fotbal cu intrebarea: este Puscas jucator de Nationala? Sau: exista vreun jucator la Nationala mai gloaba decât Pușcaș?

sdoru
sdoru  •  13 Octombrie 2024, 16:50

Cu tot respectul .... Ne poate spune cineva un singur lucru bun facut in ultimii 25 de ani de catre Cornel Dinu pentru fotbalul romanesc??? Expectie declaratiile pline de venin si rautate, mistourile. Mircea Lucescu un profesionist desavarsit dar si un OM!!!! ps. Din pacate Cornel Dinu nu ca trece vreodata de invidia pe care o are pentru OMUL MIRCEA LUCESCU!!!Lucescu a muncit a vrut mai mult Dinu s-a multumit cu un pahar de vin de la Borcea si l-a "tras" sfori putin timp in politica romaneasca!!! Acum Romania "zburda" cu echipe mici...anul trecut ne chinuiam...deci daca asa vrea Lucescu ca Puscas sa fie convocat...sa fie!!!RESPECT MIRCEA LUCESCU!!!

boierasul.
boierasul.  •  13 Octombrie 2024, 16:43
Postat de Catalynn_27 pe 13 Octombrie 2024, 15:32

Asta e, father time nu iartă pe nimeni, nici măcar pe cei mai buni dintre noi. :-((( Ce poți să mai spui despre un om care se pricepe cat de cât la fotbal când compară pe Pușcaș cu Mitriță. Putea să îl compare și cu Tarnovanu, era practic același lucru. Lucescu nu a făcut decât sa extrapoleze și să adapteze o zicală notorie cam așa: decât cu un fcsbist la câștig, mai bine cu Pușcaș la pagubă! :-))) Deocamdată rezultatele par să îi dea dreptate! :-)))

A făcut comparația nefericită Pușcaș -Alibleg))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează