Alte știri din fotbal
Petrolul și-a găsit locul în Muzeul Fotbalului, iar Gheorghe Grozav a primit o provocare: „Noi am bătut Rapidul cu 6-0”
0
„Puneți shaorma pe numele lui Nae Manea?!” » A spus de la ce a izbucnit scandalul din Giulești: „E lipsă de respect!”
6
Căpitanul naționalei a dat de înțeles cu cine votează, apoi a șters totul și a întors-o: „Nu eu am postat”
38
Antrenorul român schimbat după două zile a reacționat: „Am de reglat lucruri”
0
Știri din fotbal internațional
FCSB - Olympiakos, duel incendiar pe Arena Națională, în grupa Europa League » Primul „11” pe care vrea să mizeze campioana
0
Etapa #5 din Liga Campionilor: rezultat incredibil în PSV - Șahtior, după ce oaspeții au condus cu 2-0 în minutul 87
1
Liverpool - Real Madrid 2-0 » Au dat faliment la „Slot-Machine”. Realul a fost dominată total pe Anfield și TREMURĂ pentru calificare!
0
Atacat din toate părțile, Mbappe a lăsat-o la greu pe Real Madrid pe Anfield
0
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
187
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
NU sunt un simpatizant al lui Dinu ( ba din contra ) , dar are dreptate in tot ce a scris . Iordănescu a fost un antrenor mediocru , dar in același timp , a fost cel mai NOROCOS antrenor din fotbalul românesc !!!
Sa nu-l uitam pe maestrul Regheblat, o alta calamitate care a dus la acel rezultat.
Inteleg, esti dinamovist, aia e, nimeni nu-i perfect. Hai sa ne uitam pe palmaresul de antrenor al fiecaruia. Cornel DInu Dinamo București Liga I Vicecampion: 1984-1985 Campion: 1999-2000, 2001-2002 Cupa României Campion: 1999-2000, 2000-2001 Anghel Iordanescu Steaua București Campionatul României: 1986–87, 1987–88, 1988–89, 1992–93 Cupa României: 1986–87, 1988–89 Cupa Intercontinentală Finalist: 1986 Supercupa Europei: 1986 Cupa Campionilor Europeni Finalist: 1988–89 Cipru Anorthosis Famagusta Prima Ligă Cipriotă Vicecampion: 1990–91, 1991–92 Arabia Saudită Al-Hilal AFC Champions League: 1999–00 Saudi Crown Prince Cup: 1999–00 Gulf Club Champions Cup Vicecampion: 2000 Emiratele Arabe Unite Al Ain UAE President's Cup: 2001 Arabia Saudită Al-Ittihad AFC Champions League: 2005 Arab Champions League: 2005 Acum, intelege diferenta dintre cei 2??
Un ilustru semidoct,cu ceva spoiala de pseudo cultura generala,ce se crede inventatorul sau descoperitorul gaurii de la covrig!A ramas antologica interventia lui in cara a folosit total eronat si gresit cuvantul FORTUIT!Isi da cu presupusul la orice si da pilde de ""intelepciune securista"cu o generozitate de care nimeni nu are nevoie!Mafiot in cel mai inalt grad,legaturi dubioase cu killerul nationalist ARKAN si multi alti interlopi de calibru....."!Nimeni nu-l mai baga in seama.....Un militian securist si egocentrist.....Bun ca fotbalist,catastrofal ca antrenor....si rau,negru in cerul gurii de atata rautate....
Să nu uităm un amănunt important: în acea campanie s-au jucat două meciuri importante pe două terenuri impracticabile: mocirla din Ghencea( cu Norvegia) și plaja de pe fostul 23( Adrian Năstase și Oprișan știu de ce!).
Aia da, desi cu Foresta cu siguranta a fost o manevra de pariuri. Nu iau apararea niciunuia, Dinu cunoaste foarte bine fenomenul, dar nu a reusit sa-si transpuna ideile in practica, Puiu are principii mai simple si a fost si favorizat de sansa, ambii au parti bune si rele, dar ar trebui sa-si tina gura la anii lor.
Scuze, mai este si Foresta, mai mare "isprava".
Bai bostane, *** Kosice asta, vezi ca am scris mai jos de dezastrul de la Bucuresti cu Danemarca. Vedeti numai ce va convine...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
A, inca o treaba: e intotdeauna o idee proasta sa-l critici pe unu' care practica aceeasi profesie si a avut performante mai mari in aceleasi conditii ca si tine.
Ciudat că ”respectul reciproc” dintre cei doi a dispărut, mai ales că ambii au fost printre favorizații regimului trecut (și, ca o regulă, au rămas și ”la vremurile noi” tot ei...). Există însă deosebiri între cei doi: Iordănescu este prototipul activistului hotărât, stahanovist, ridicat ”de jos” prin muncă și hotărâre, cu studii multe la seral, cu multă ambiție (de aici și ambiția de a parveni în armată - dar și în politică?!), rămas toată viața un țăran ”cu principii ferme” (adică limitat). Cornel Dinu nu are viclenia și temperarea țăranului, de asta are la activ destule ”ieșiri” - boema și excesele de ”intelectualism” l-ar fi marginalizat finalmente în anii din urmă ai ceaușismului, adică invers decât la Iordănescu, cel care a primit ”viză” de export... - posibil ca acțiunile lui să fi fost și în trecut la fel de puțin precaute ca și azi... Dar măcar Dinu este un om inteligent și cultivat, pentru care înțelepciunea vârstei presupune spunerea răspicată a lucrurilor, de pe poziții mult deasupra bișnițărelii de neamuri sărace, a rigidității cazone (”cașcheta” pe care Iordănescu o are în suflet...) sau a evlaviei afișate public și excesiv concomitent cu acceptarea unor onoruri și stipendii nemeritate și fără număr.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.