Comentarii (13)
sergiu37
sergiu37  •  30 Martie 2021, 11:34

Am ajutat tinerii, dar am ignorat performanța la nivel de seniori. Liga 1 și echipa mare au avut de suferit și dintr-o echipă participantă la euro 2016 și cap de serie pentru calificările la 2018, am ajuns să nu fim nici măcar în primele 24 de echipe din Europa

312811896571017
Paul Ciuca  •  30 Martie 2021, 10:49

Da,sigur ca regula cu jucatori eligibili pentru nationala de tineret a ajutat,orice om cu logica intelege ca un jucator care are meciuri in picioare poate progresa mai mult decat atunci cand nu joaca si vrand nevrand el trebuie sa joace,la asta te obl8ga ragula.DAR NU DOAR ACEASTA REGULA A AJUTAT LA PRODUCEREA PERFORMANTEI SAU VALOAREA GENERATIILOR DE JUNIORI CI SI VALORILE PRODUSE LA CLUBUL LUI HAGI,CARE A DAT MULTI JUCATORI TINERI PENTRU ACESTE NATIONALE,IAR HAGI NU A FOST OBLIGAT DE NICI O REGULA IMPUSA DE FEDERATIA CONDUSA DE BURLEANU SAU ALTCINEVA.NU UITATI DE HAGI SI DE CE PRODUCE ACUM CU ACADEMUA LUI,ASA CUM A FOST DECISIV CA JUCATOR,MUNCA DIN PREZENT A DECISIVA SI ACUM.NICI PERFORMANTELE GENERATIEI DE AUR NU ERAU LA FEL FARA EL SI NICI ACUM FARA SCOALA LUI DE FOTBAL.Nu uitati de HAGI!!!

itu52
itu52  •  30 Martie 2021, 10:15

Întinerirea este în firescul lucrurilor, când este dirijată este și mai bine, presupune o selecție atentă și fără rabat la calitate. Este O.K pentru un jucător și o goană după publicitate în cazul celui de al doilea. Pasul la echipa mare a fost ratat nu din cauza tineretului, mai degrabă cred că „cei bătrâni” nu s-au adaptat valului nou, și asta fiindcă au fost vitregiți de talente reale. Lipsa unor lideri autentici și a unei ținute sportive corecte, au creat o atmosferă improprie integrării. A fost o perioadă „***” pentru fotbalul românesc, instaurată după scăparea la libertate a fotbaliștilor români. Libertatea prost înțeleasă și apariția rechinilor în habitatul sportiv, au plasat România fotbalistică în țarcul nesiguranței. Toate au erodat mentalul sportiv, au timorat generații întregi, nu mai sunt capabili să dea o pasă corectă. Joacă cu fața la lătrătorii de pe margine, așteaptă să li se spună unde să paseze. Joacă cu frica în sân că-i prigonește stăpânul dacă nu-i fac pe voie. Prea mulți trepăduși pe marginea fotbalului, fotbalistul nu mai joacă, el execută. Execută tot, mai ales plăcerea jocului, așa le cere schema, tactica și mai ales subordonarea. De la ei nu mai vine nimic, un dribling, o pasă inteligentă, o combinație în 2-3, etc. Făcând o paralelă, suntem ca în medicină, suntem extraordinari pe bucăți, dar procedăm extra ordinar la integrare. Avem specialiști de frunte, dar generaliști dispăruți. Bolile fudule sunt mult mai complexe, atacă în mai multe părți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează