FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA Dîncu și fiul, favoriții FRF! Burleanu le-a dat acces VIP în delegația oficială cu Belgia

Articol de - Publicat sambata, 22 iunie 2024 09:01 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 09:01

Gazeta Sporturilor vă prezenta în urmă cu câteva zile imagini în exclusivitate cu politicianul Vasile Dîncu făcând parte din delegația FRF la meciul cu Ucraina ♦ La antrenamentul oficial de aseară, de la Koln, un personaj necunoscut a făcut parte din delegația Federației Române de Fotbal, îmbrăcat în trening-ul echipei naționale și cu brățară de acces la VIP.

Vasile Dîncu este unul dintre apropiații președintelui Federației, Răzvan Burleanu. Politicianul are o cameră specială în hotelul tricolorilor din Würzburg și face parte din delegația oficială a echipei naționale.

FRF, condiții de lux pentru Vasile Dîncu

Are mașină la scara stabilimentului de patru stele, călătorește cu restul membrilor din Comitetul Executiv, participă la antrenamentele oficiale și este nelipsit de la meciuri. Așa s-a întâmplat la debutul României la Euro 2024, cu Ucraina.

Când Dîncu a călătorit cu trenul de la Würzburg la München alături de jucători și de șeful fotbalului românesc, Răzvan Burleanu. A avut bilet la loja special dedicată României, iar după partidă a revenit cu întreaga delegație la hotelul din micuța localitate germană.

Burleanu chiar acceptă orice! Dîncu și-a infiltrat fiul în delegația României

În schimb, vineri seară la antrenamentul oficial pentru meciul de astăzi cu Belgia în zona oficialilor FRF și-a mai făcut apariția un personaj necunoscut.

+9 FOTO

Pe lângă Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, Valeriu Argăseală și Mihai Stoichiță, evident că n-a lipsit Vasile Dîncu, iar în stânga lui un tânăr cu părul extrem de lung, îmbrăcat în treningul echipei naționale, plus cu o brățară de acces VIP pe stadion.

Nimeni nu știa cine este și de ce un adolescent stă în preajma delegației României. Din informațiile Gazetei Sporturilor confirmate din cadrul FRF, dar și a mediului politic persoana respectivă este nimeni alta decât fiul politicianului Vasile Dîncu!

+9 FOTO

Adrian Sebastian Dîncu este născut în 2001 și este băiatul cel mic al politicianului PSD. Acesta mai are o fată Adriana Aurelia, născută în 1987. Din informațiile GSP.RO, Adrian Sebastian Dîncu a ajuns în Germania joi, special pentru meciul cu Belgia.

Vasile Dîncu e nelipsit din delegația României

Vasile Dîncu a fost un personaj extrem de influent în PSD când la FRF au avut loc alegerile din 2014, la care Burleanu a ieşit învingător după ce Gică Popescu a fost condamnat la închisoare.

Dîncu și fiul, favoriții FRF! Burleanu le-a dat acces VIP în delegația oficială cu Belgia
Vasile Dîncu, prezent în Germania alături de Răzvan Burleanu FOTO Andrei Crăițoiu (GSP)

Din acel moment, Dîncu a fost aproape nelipsit din delegaţia FRF de la meciurile echipei naţionale! Un meci cu „cântec” a fost cel de la Belfast, cu Irlanda de Nord, din iunie 2015.

Atunci, Dîncu a fost fotografiat în faţa hotelului reprezentativei României alături de George Maior, care la acea vreme plecase de doar câteva luni din fruntea SRI.

Proiectele lui Răzvan Burleanu şi ale tinerei lui echipe sunt preluate de UEFA şi FIFA ca bune practici şi vor produce, cu siguranţă, viitoarea generaţie a echipei naţionale, dar nu mai devreme de un deceniu. Dacă vom avea minte să sprijinim aceste proiecte, atunci în viitor vom putea să avem echipă de la care să cerem rezultate
Vasile Dîncu, în 2016

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (24)
_Adrian_1
_Adrian_1  •  25 Iunie 2024, 18:24
Postat de Dobermannul pe 22 Iunie 2024, 15:41

E buna judecata ta. Si eu sunt de parere ca Dincu e al serviciilor la fel ca si Burleanu. La fel cum sunt de parere ca Dincu nu e in Germania ca turist sau fan al nationalei Romaniei ci cu alte treburi iar fi-su e doar o acoperire.

Ai receptionat toate astea dupa ce ti-ai pus tichia de staniol? La posterul cu ciobanul tau ti-ai facut plecaciunile zilnice? :))

tictictic
tictictic  •  22 Iunie 2024, 20:11
Postat de Dobermannul pe 22 Iunie 2024, 13:08

"Bravo lor ca pot" era un slogan utilizat de informatorii securitatii de dinainte de '89 despre colegii lor meritosi care primeau bon-bon din partea regimului. Evident ca si acum din bani publici. Acum sunt AUR-isti si tovarasii lor infiltrati in PSD si PNL, cei anti UE si anti NATO bolsevici intarziati si rusofili la maduva.

Eu ma mir ca pe langa astia n-au aparut (inca) si Varga si caranii...:) Ca sa fie tabloul de "familie" complet... P.S.: Lipsa lui Coldea din peisaj e de inteles, omul are ceva probleme si sta acum mai mult pe la intristare...

niculaemoromete
niculaemoromete  •  22 Iunie 2024, 18:47

Fi-su n-are nici o vină, este altă persoană, de ce-l expuneți ca și cum ar fi brelocul aroganței paterne?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează