FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA E nebunie în Köln! Sute de români au ajuns în Germania fără să aibă bilet la meciul cu Belgia » De zece de ori mai scump decât pe site-ul UEFA!

Articol de , - Publicat sambata, 22 iunie 2024 09:28 / Actualizat sambata, 22 iunie 2024 18:35

Victoria istorică împotriva celor din Ucraina i-a făcut pe românii care-și doresc să fie pe stadion la meciul din această seară să vină la Köln chiar dacă nu au bilet!

Și asta pentru că pe rețelele de socializare sunt sute de anunțuri prin care cei care au prins un loc pe stadion la duelul cu Belgia din această seară vor să facă un profit generos.

„Vând două bilete la categoria 2” sau „Cine are nevoie de bilete la meci să-mi scrie în privat”. Sunt doar două dintre anunțurile care au invadat rețelele de socializare în ultimele zile.

Aplicația UEFA este obligatorie!

E important să rețineți că nu este recomandat să cumpărați bilete de la necunoscuți! Să nu faceți plata în avans pentru un bilet pentru că s-ar putea să rămâneți cu gura căscată. Toate biletele de acces la meciuri sunt valabile exclusiv într-o aplicație UEFA.

Nu există bilete tipărite și nu se acceptă la intrarea pe stadion print-screen-uri cu codurile QR din aplicație. Fără aplicația UEFA instalată în telefon accesul nu va fi permis pe stadion!

Pentru meciul cu Belgia cel mai ieftin tichet costa 30 de euro! Acum acesta a ajuns să coste și 300 de euro!

5categorii de bilete au fost disponibile pentru Belgia - România. Cel mai ieftin tichet costa 30 de euro, apoi 60, 150, 200 și 400 de euro

Încă se mai găsesc bilete, prețurile sunt imense

Există tot felul de site-uri de specialitate care vând bilete pentru meciurile de la Euro. Inclusiv la meciul din această seară sunt bilete on-line disponibile.

Un loc în peluză a ajuns să coste de zece ori mai mult decât valoarea inițială! Deci de la 30 de euro la 300 de euro. Cele de la categoria 2 se vând cu 900 de euro, iar cele de la nivelul superior al arenei cu prețuri de la 500 la 700 de euro.

Sărbătoare tricoloră în Fan Zone

Una dintre cele mai frumoase priveliști cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat și Fan Zone-ul din oraș pe durata EURO.

E nebunie în Köln! Sute de români au ajuns în Germania fără să aibă bilet la meciul cu Belgia » De zece de ori mai scump decât pe site-ul UEFA!

Aflat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spațiul va beneficia și de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va cuprinde și numeroase activități și concursuri speciale.

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziție și un Fan Embassy, unde pot afla informații utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk și stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.

BELGIA - ROMÂNIA » Edi Iordănescu: "Nu vor fi multe schimbări. Va fi un consum foarte mare de energie"

Citește și:

Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
Nationala
Edward Iordănescu a găsit formula câștigătoare pentru meciul cu Olanda » 3 schimbări în echipa de start
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”
Nationala
Mihai Stoica, impresionat de fizicul unui „tricolor”: „Uitați-vă la el, poate să concureze la Mister Olympia”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  22 Iunie 2024, 12:28

Hai România!

Catalynn_21
Catalynn_21  •  22 Iunie 2024, 10:47

Andrei, Sergiu, fiți cinstiți, care dintre voi a scris “De zece de ori”!? :-)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează