FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA

Efectul Kosovo! Câte bilete s-au vândut la România - Lituania + Cine arbitrează duelul

Se anunță sold-out la România - Lituania
Se anunță sold-out la România - Lituania

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 11:03 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 11:37

Sold-out online! Suporterii „tricolorilor” iau cu asalt Stadionul Steaua pentru duelul României cu Lituania, care va avea loc luni, 9 septembrie, de la 21:45 Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima TV. Parcursul de la Euro, legat cu victoria în fața kosovarilor, a fost impulsul de care aveau nevoie suporterii.

Suporterii echipei naționale n-au putut să-i susțină pe elevii lui Mircea Lucescu la Priștina din cauza unei sancțiuni primite din partea UEFA, însă luni Stadionul Steaua va fi arhiplin.

Sold-out online la România - Lituania

Biletele online au fost epuizate pentru meciul României cu Lituania, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal. Prețul biletelor a fost de 35 de lei în peluze, respectiv 60 în tribune.

La VIP, prețul a fost ceva mai mare, 500 de lei. Copiii cu vârsta de sub 14 ani vor avea accesul gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor, atât în tribuna 1, cât și în tribuna 2.

Așadar, la România - Lituania sunt așteptați aproximativ 28.000 de spectatori. În cazul în care duelul ar fi avut loc pe Arena Națională, cel mai probabil s-ar fi vândut mai multe bilete pentru acest duel.

Rade Obrenovic (Slovenia) a fost desemnat „centralul” partidei care se va disputa pe Stadionul Steaua. Jure Praprotnik și Grega Kordež vor fi asistenți. Emil Božinovski a fost desemnat observatorul de arbitri.

Slovenul Rade Obrenovic a mai arbitrat meciul DAC Dunajska Streda - FCSB, în manşa întâi a turului 3 preliminar din Conference League, disputat în august 2022. El a mai fost rezervă și la meciul pe care România l-a pierdut în 2020 cu Islanda, scor 1-2.

Sunt foarte mulțumit de rezultat, fiindcă mi-a dat o gură de aer important într-un moment dificil. Nu e ușor să schimbi un antrenor care a avut succes cu un altul care vine cu alte idei.

Noi i-am pasat și pe brazilieni, și pe englezi în trecut. Trebuie să ne reîntoarcem la acest lucru, să punem jocul pe calitățile individuale ale românilor. Asta înseamnă să-și folosească și mintea.

- Mircea Lucescu, selecționerul României

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (9)
o_bic
o_bic  •  08 Septembrie 2024, 02:21

Ciolacu va fi prezent la meci?

22cea
22cea  •  07 Septembrie 2024, 15:39

Prin provincie de ce nu se mai joaca , domnule Burleanu ?

Moshu_Shukaru.1948
Moshu_Shukaru.1948  •  07 Septembrie 2024, 15:06
Postat de Catalynn_24 pe 07 Septembrie 2024, 14:48

Păi profilul spectatorului echipei FRF se pliază perfect pe profilul fcsbistului … Sunt mulți veniți de prin provincie, aș zice ca minim 60% sunt navetiști. Nu pot să îi condamn până la urmă, pt ei este ca o sărbătoare, o mini vacanță. Pt selfiurile de la Eforie nu îi invidiază nimeni, dar când își vor umple pagina de FB cu poze din Ghencea mustind de patriotism galben, vor fi “vedete” la ei pe stradă cel puțin 2 săptămâni! :-)))

Gigi Becali: „Tot ce înseamnă FCSB sunt slujitorii mei. Voi nu înțelegeți? La mine așa e mentalitatea. Cum slujesc eu lui Hristos, așa-mi slujesc ei mie.”

Vezi toate comentariile (9)
Comentează