FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile

Florin Niță rămâne un portar la mare căutare, chiar și la 36 de ani / Sursă foto: Imago Images +40   FOTO
Florin Niță rămâne un portar la mare căutare, chiar și la 36 de ani / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2024 09:39 / Actualizat marti, 02 iulie 2024 10:15

Gaziantep nu renunță la gândul de a miza pe serviciile lui Florin Niță și din sezonul următor. Goalkeeper-ul de 37 de ani (îi va împlini mâine), cu evoluții nemaipomenite la EURO 2024, și-a încheiat deunăzi contractul cu turcii, care intenționează să-l ademenească pe portar cu o nouă înțelegere, mult mai avantajoasă. 

Un ziarist al publicației Gazispor a dezvăluit pentru GSP.ro care sunt planurile celor de la Gaziantep în privința lui Niță. Inițial, formația turcă i-a propus lui Niță un contract cu o valabilitate de un an și o mărire salarială de 50%. Propunerea ar fi fost refuzată de „veteranul” român, care a solicitat un contract întins pe doi ani. 

Gaziantep a plusat pentru Florin Niță, negocierile vor continua

Deznodământul tratativelor? Momentan incert, Niță și reprezentanții lui Gaziantep cerând timp de gândire. Părțile nu au ajuns deocamdată la un consens, iar discuțiile vor continua în perioada următoare, conform informațiilor obținute de Gazeta. Goalkeeperul român câștiga aproximativ 50.000 de euro pe lună în stagiunea trecută, iar acum roș-negrii i-ar fi oferit, cu tot cu bonusuri, o sumă totală anuală de aproape un milion de euro!

În contrapartidă, Rapid, clubul din România care spera să obțină semnătura lui Niță, i-ar fi pregătit experimentatului portar un contract mult mai „subțire”: 30.000 de euro  lunar, plus 150.000 de euro la semnătură.

Pe urmele lui Florin Niță se află și cluburi din Arabia Saudită, tentate să-i ofere acestuia o remunerație de până la 600.000 de euro pe an.  

Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Imago Images
Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Imago Images
Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Imago Images
Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Imago Images
Bucuria României, după egalul cu Slovacia, foto: Imago Images
+36 FOTO

Dan Șucu a recunoscut public interesul pentru Florin Niță

Dan Șucu, șeful giuleștenilor, a declarat zilele trecute că își dorește doi fotbaliști din naționala lui Edi Iordănescu: Florin Niță și Adrian Rus.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Șucu săptămâna trecută, după remiza „tricolorilor” cu Slovacia, în care goalkeeper-ul a fost eroul României.

Nimic fără sacrificii. Cum arată mâinile eroului care apără România la EURO 2024

Florin Niță e unul dintre remarcații României la EURO 2024, iar Gazeta a surprins un amănunt de culoare la conferința de presă la care goalkeeper-ul a participat zilele trecute. Cum cei mai mulți dintre portari ajung să rămână cu cicatrici pe care le poartă cu ei pentru tot restul vieții, nici Florin Niță nu face excepție.

+19 FOTO

Întâlnirea cu reprezentanții media fost un prilej excelent pentru ca portarul de 36 de ani să fie văzut fără mânușile pe care le poartă la fiecare antrenament. Astfel, s-au putut observa degetele deformate, ca urmare a miilor de ore de antrenamente și de joc și ale șuturilor parate.

VIDEO. Florin Niță prefațează meciul din optimile Euro 2024 cu Olanda: „Vreau să câștigăm în 90 de minute, am încredere în echipă”

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (16)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Iulie 2024, 18:04
Postat de Pake pe 02 Iulie 2024, 15:29

Autorul artiolului, care dupa fatza de LGBTQ nu a juccat in viata lui fotbal, dar scrie despre acest sport,incearca sa plece capul, sa ne pregateasca de esec...domnule, in viata daca putin iti propui, putin obtii! Prefer sa bat Olanda cu noroc, sa bat Austria cu greseli de arbitraj, sa bat Anglia cu ajutorul arbitrilor, daca nu am valoare si sa castig trofeul cu norocul care l-a consacrat pe Edi! Insa ca sa se intample toate astea, trebuie ca eu sa sper si sa cred in asta! Sa iti fie rusine

Amice, i-am bătut o singura data pe cei din tarile de jos ( aflați sub nivelul marii) cu un gol înscris de Goian dintr-un offside mare. Cine crezi ca l-a validat ? Nea Vassaras cel care pt serviciul adus l-am potcovit cu funcția de șef al arbitrilor romanai. PS- Olanda reprezinta doar o parte din teritoriul tarilor de jos...ceva de genul Munteniei noastre. De aceea când spui Olanda spui doar o provincie din tarile de jos.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Iulie 2024, 17:58
Postat de tororosso pe 02 Iulie 2024, 11:28

Articol dedicat lui Niță iar în poze apare veșnicul periat Hagi Jr. Nu v-ați săturat de atâta lingușeli ? sau sunteți plătiți de gură bogată ?

Ai dreptate în ceea ce-l privește pe micuțul Hagi ( cel fără de picioare) la care îl adaug și pe Bănel Coman, doi tipi care fac umbra gazonului când sunt băgați în echipa.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  02 Iulie 2024, 17:55
Postat de steaua.libera pe 02 Iulie 2024, 11:25

Ce penibili sunt turcii.. au așteptat să-l vadă la Euro ca să-i propună prelungirea.. de parcă nu l-au avut în curte atâția ani. Cât despre Rapid.. am râs. Niță e crescut pe Ghencea..

...pe sau în Ghencea? Nea Sucu îl va aduce la Rapid platindu-i acum la bătrânețe cel mai mare salariu primit de un jucător roman. V

Vezi toate comentariile (16)
Comentează