FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

„Florin Niță nu s-a înțeles cu Gaziantep” » Turcii anunță unde se transferă portarul, după prestațiile de la EURO 2024

Florin Niță, după meciul României cu Olanda/ foto: Cristi Preda (GSP)
Florin Niță, după meciul României cu Olanda/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat joi, 04 iulie 2024 10:39 / Actualizat joi, 04 iulie 2024 14:06

Florin Niță, titularul din poarta naționalei la EURO 2024, va schimba echipa de club în această vară. Turcii anunță că nu va continua la Gaziantep, unde a jucat sezonul trecut.

Contractul lui Niță cu Gaziantep a expirat la finalul sezonului trecut și portarul român a negociat cu turcii pentru o nouă înțelegere, contract pe doi ani și salariu de 800.000 de euro pe sezon.

În plus, Niță ar fi vrut să primească la semnătură 400.000 de euro, un avans din salariul pe primul sezon. Gaziantep nu a fost de acord, potrivit turcilor de la gazianteppusula.com.

Turcii anunță unde va juca Florin Niță

Potrivit informațiilor din Turcia, Florin Niță e atras de o ofertă din campionatul Arabiei Saudite. Internaționalul român ar evolua în premieră în afara campionatelor din Europa.

Niță ar fi fost sfătuit de Marius Șumudică, fostul lui antrenor, să meargă în Arabia Saudită, potrivit gaziantep27.net.

De-a lungul carierei, Niță a jucat la Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Pardubice și Gaziantep, unde a fost adus de Marius Șumudică în vara anului trecut.

Pe lângă oferta din Arabia Saudită, Niță e dorit și în Superliga, de Rapid, lucru confirmat de Dan Șucu, acționarul echipei, și Viorel Moldovan, președintele clubului giuleștean.

Florin Niță, titularul României la EURO 2024

Niță a jucat 34 de meciuri pentru Gaziantep sezonul trecut, astfel că i-a luat fața lui Horațiu Moldovan în lupta pentru titularizarea la Euro. Portarul lui Ateltico Madrid nu a jucat deloc la echipa de club după transferul din ianuarie.

Niță a fost titular în toate cele 4 meciuri jucate de România la Campionatul European și a primit 6 goluri. În grupe a avut evoluții solide, când România a obținut 4 puncte și a terminat pe primul loc în grupa E, peste Belgia, Slovacia și Ucraina.

Cel mai bun meci făcut de el a fost cel cu Slovacia, când a intervenit salvator la scorul de 1-1 și a contribuit la rezultatul care a asigurat calificarea în „optimi”.

Apoi, cu Olanda, a greșit la primul gol marcat de batavi. Gakpo l-a învins cu un șut la colțul scurt și a deschis drumul spre victoria olandezilor cu 3-0.

VIDEO. Președintele Rapidului, Viorel Moldovan, despre șansele giuleștenilor de a-i transfera pe Niță și Rus: „Nu este ușor, Niță are multe oferte”

Citește și:

„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Euro 2024
„La Akanji, sari în stânga!” » Bidonul lui Pickford avea notițe, care l-au ajutat cu intervenția decisivă din Anglia - Elveția! Imagini spectaculoase surprinse
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Euro 2024
Marine Le Pen l-a distrus pe Kylian Mbappe: „Francezii s-au săturat”
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”
Nationala
Prunea a aruncat „bomba”: „Pe Burleanu l-au înregistrat unii!” » Unde au ajuns imaginile: „Nu i-a picat bine. Va fi o problemă pentru România”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (9)
Ultimul.Charlot
Ultimul.Charlot  •  05 Iulie 2024, 16:39
Postat de VanBasten2000 pe 04 Iulie 2024, 18:02

Nu doar 4 din 6 goluri primite ci chiar 7 din 6 primite. Ce fumezi, bre?!

Ce-ai fumat Teica!?...Bine nu a luat niciun gol parabil!...E bine așa??...Vad ca altfel nu pot comunica cu internauți cu deget opozabil ca tine. Punct.

istet10
istet10  •  04 Iulie 2024, 19:30
Postat de supereduardo10 pe 04 Iulie 2024, 13:25

Bahh terminati cu Nita la Rapid. Face gafe ia goluri parabile vezi primele 2 cu Olanda 2 cu Belgia parabile. A scos majoritatea mingiilor care vin pe el!! Daca era Moldovan in poara nu lua 3 niciodata cu Olanda. Nu inteleg ce atata caz sa aduceti cu sacrificii un portar in varsta cand il aveti pe super Ungureanu in curte. Nu stiu uneori parca aveti perdea pe ochi. E baiat bun Nita prinde la public nu e rau ca portar dar sa zici ca e formidabil e cam exagerat.

Lua vreo cinci.

dM101
dM101  •  04 Iulie 2024, 19:16

A fost odata ca niciodata si de n-ar fi nu s-ar mai povesti, o vreme in care dupa un turneu final “reusit” transferam in campionate de prima mana (Anflia, Franta, Germania, Iralia). Acum doar Turcia, Qatar, Arabia Saudita…

Vezi toate comentariile (9)
Comentează