FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELGIA - ROMÂNIA, VINERI, ORA 21.45, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Lotul Românei a ajuns la Liege. Grigore, convocat în ultimul moment de Piţurcă

Sosire lot national la Liege +8   FOTO
Sosire lot national la Liege

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2011 21:39

Avionul care transporta lotul naţionalei României a aterizat în această seară pe aeroportul din Liege, acolo unde "tricolorii" vor disputa un amical cu reprezentativa Belgiei, echipă care a ratat calificarea la Campionatul European din 2012. De sosirea jucătorilor români nu s-a arătat nimeni interesată şi singurii "fani" au fost membrii presei autohtone.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir fac şi ei parte din delegaţia română.

Bourceanu înlocuit în ultimul moment de Grigore

Din cauza unei colici renale, mijlocaşul Stelei, Alex Bourceanu nu a mai putut face deplasarea cu echipa. În locul lui, selecţionerul Victor Piţurcă l-a chemat pe rapidistul Nicolae Grigore. Şi Gabriel Torje a avut o problemă medicală care l-a împiedicat să participe la un antrenamentul de luni al echipei naţionale, acesta alegîndu-se cu enterocolită de la ciuperci.

Lotul de 23 de jucători
Portari: Tătăruşanu (Steaua), Lung jr. (Astra), Bălgrădean (Dinamo)
Fundaşi: Luchin (Dinamo), Pleaşcă (Pandurii), D. Goian (Glasgow), Găman (Astra), Chiricheş (Pandurii), Papp (Vaslui), Şt. Radu (Lazio), Raţ (Şahtior)
Mijlocaşi: Torje (Udinese), D. Varga (Kuban Krasnodar), Pintili (Pandurii), I. Neagu (Oţelul), Cociş (FC Rostov), Bourceanu (Steaua), C. Lazăr (PAOK Salonic), Cr. Tănase
(Steaua)
Atacanţi: D. Niculae (Nancy), Chipciu (FC Braşov), Mazilu (Arsenal Kiev), B. Stancu (Orduspor)

Partida amicală dintre Belgia şi România se va disputa vineri, 11 noiembrie, de la ora 21.45, întîlnire transmisă liveTEXT de GSP.RO.

VEZI PROGRAMUL MECIURILOR AMICALE DE VINERI ŞI ÎNTÎLNIRILE DE LA BARAJ

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (12)
efor
efor  •  10 Noiembrie 2011, 09:14
Postat de ciparian pe 09 Noiembrie 2011, 22:50

Auzi promo la sport.ro......la cine se gandesc ei, noul lider al nationalei....Dodel, auziti si voi ce cretinatate!! Asta care are 2 meciuri jumate, bune, in ultimii 4 ani, si astia il fac noul lider al nationalei.......Daca mai stam si in baza lui, atunci, clar, ne luam adio de la tentativa de nationala pe care o avem. Sa se spele pizdurca si sandu pe cap cu ea!!

Chiar asa,a prins si prostu' satului 2 meciuri mai de Doamne ajuta si s-au repezit toti sa il vada mare lider.Dodel,pe langa ca e analfabet, mai e si impiedicat.Nici o sansa de performante cu de-alde Burta Verde in echipa.

booba
booba  •  10 Noiembrie 2011, 01:32

Bai mai bine ne scrieti ceva de Becali ca mi-e dor. Ce-i si cu prostia asta? Dar nici daca ar fi aterizat lu Bucuresti, cine sa-i astepte si pt ce???? Cine-s astia???

1...
1...  •  10 Noiembrie 2011, 01:31

Corleone si Nasul au reusit sa FUGA din tara, cu siguranta nu se mai intorc... :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează