FOTBAL  »  NATIONALA  »  MESAJ

George Pușcaș n-a mai suportat! Atacantul a spus lucrurilor pe nume: „Este datoria mea să ies în față”

George Pușcaș, foto: Imago Images
George Pușcaș, foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2024 15:11 / Actualizat luni, 16 septembrie 2024 15:46

George Pușcaș (28 de ani) a publicat un mesaj dur prin intermediul rețelelor de socializare. Atacantul echipei naționale a făcut lumină privind situația lui. În ultimele zile au apărut anumite zvonuri în legătură cu faptul că ar fi fost înlăturat de Mircea Lucescu (79 de ani) de la lot.

Atacantul nu a făcut parte din lotul „tricolorilor” pentru meciul cu Lituania. El a jucat 8 minute în duelul din deplasare cu Kosovo. Pușcaș a precizat faptul că Bodrumspor, formația din Turcia pentru care evoluează, i-a solicitat să revină mai repede la antrenamente în contextul în care oricum n-ar fi evoluat la echipa națională.

Vârful i-a adresat această întrebare team managerului echipei. În cele din urmă, „Il Luce” i-a transmis faptul că și-l dorește până la finalul acțiunii, iar Pușcaș a răspuns prezent.

George Pușcaș a răbufnit: „Vreau să clarific câteva lucruri”

Spre finalul mesajului, Pușcaș a îndemnat la unitate și a adăugat faptul că nu va refuza niciodată echipa națională și va respecta întotdeauna deciziile care se iau în cadrul lotului.

„Referitor la informațiile care au apărut în mass-media în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani și nu am reacționat niciodată știind că cine mă cunoaște cu adevărat și mă urmărește știe mereu care este adevărul despre mine și acțiunile mele, dar când este vorba despre echipa naționala și țara mea, consider că este datoria mea să ies în față și să explic!

Așadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi și pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat și am ajuns mai târziu la antrenamentele de după.

L-am întrebat pe team manager dacă există această opțiune, crezând că poate sunt și obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu și că domnul Lucescu își dorește să rămân până la finalul acțiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.

Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale.

La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România! Hai, România!” a fost mesajul publicat de Pușcaș prin intermediul rețelelor de socializare.

George Pușcaș n-a mai suportat! Atacantul a spus lucrurilor pe nume: „Este datoria mea să ies în față”
George Pușcaș, foto: Instagram @puski96

Vârful are 44 de selecții și 11 goluri marcate pentru naționala României.

Bodrumspor este în acest moment pe locul 16 în campionatul Turciei, cu 3 puncte acumulate după primele 5 meciuri. Pentru formația lui Pușcaș urmează duelul din deplasare cu Hatayspor, care se va disputa vineri, 20 septembrie, de la 20:00.

1,5 milioane de euroe cota lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
traian_v
traian_v  •  17 Septembrie 2024, 16:13
Postat de florinberceni pe 16 Septembrie 2024, 19:42

Care sunt alea?

1) Penalty-ul ratat in meciul decisiv cu Norvegia (cand nu trebuia sa execuite el), in 2020 2) Conduceam Armenia cu 2-1 cu 10-12 minute ramase. A luat "rosu" prosteste si am pierdut 2-3.

corbrif
corbrif  •  16 Septembrie 2024, 20:38

Singura întrebare care se pune este : ce impresar îl impune mereu la nationalã pe acest ratat ?

florinberceni
florinberceni  •  16 Septembrie 2024, 19:47
Postat de In_my_opinion pe 16 Septembrie 2024, 16:05

Săracu' de el ! Ce-i cu comunicatul asta? Se crede vreo vedeta a naționalei sau isi inchipuie ca are vreun fan la echipa nationala care il regretă ca nu mai joaca? Pușcașule, stai bland ca nu avea nimeni nevoie de explicatiile tale. Cred ca 99% dintre români sunt bucurosi daca nu te mai convoaca Lucescu. Esti o gloaba, cineva, nu stiu cine te impunea la nationala desi nu meriti..Cu Lucescu nu se mai poate...

Măi oameni va pun o intrebare: beizadeaua Ianis, câte goluri a dat? Chiar nu va e rușine sa denigrați în asemenea hal un fotbalist cu aportul căruia ne-am calificat la europene?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează