FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARGENTINA

GHID COMPLET: Cum şi de unde cumperi bilete pentru România - Argentina. Infografie, schema stadionului, imagini panoramice

Așa este împărțită National Arena, cel mai modern stadion din România
Așa este împărțită National Arena, cel mai modern stadion din România

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 11:24

Luni s-au pus în vînzare biletele pentru cel mai aşteptat meci al anului: România - Argentina (10 august, ora 21:45). GSP.ro a construit un ghid detaliat pentru toţi cei ce vor să-l vadă pe viu pe Messi, o dată cu inaugurarea bijuteriei Naţional Arena, stadion care a costat 240 de milioane de euro!

UPDATE 12:40 Pe lîngă preţul biletului, un cumpărător trebuie să mai plătească 18 lei taxa de curier, 2 la sută din valoarea comenzii pentru taxa de rezervare online şi 5 la sută pentru taxa de procesare.

UPDATE 12:15 Un lucru foarte important: cei care cumpără bilete online pot alege doar categoria (tribună sau peluză, inelul 1, 2 sau 3), dar nu îşi pot fixa şi sectorul sau locurile pe care să stea! Acestea vor fi decise ulterior, aleatoriu, de cei care comercializează tichetele!

UPDATE Chiar dacă era anunţată pentru ora 12:00, www.eventim.ro şi www.myticket.ro au pus deja în vînzare biletele în jurul orei 11:30.

FRF a anunţat că tichetele se vor vinde doar online, prin intermediul a patru site-uri specializate: www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.eventim.ro. O persoană poate cumpăra maximum 2 bilete, "pentru a evita astfel specula", conform celor din Federaţie.

Adulţii care vor să vină la meci cu copiii şi să beneficieze de reducere o pot face doar într-un sector special de la peluze, la categoria a III-a, unde se va plăti 50 de lei pe fiecare tichet în loc de 70 de lei. Pentru acest sector sînt 1124 de tichete scoase la vînzare. Regula de vînzare: primul venit, primul servit. Vor fi date tot cîte două bilete de cumpărător.

Preţuri bilete România - Argentina

categoria a IV-a 50 de lei - peluze, inel 3
categoria a IIII-a 70 de lei - peluze, inel 1 şi inel 2
categoria a II-a 100 de lei - tribuna I şi tribuna a II-a, inel 3
categoria a I 150 de lei - tribuna I, inel 2 / tribuna a II-a, inel 1 şi inel 2

VIP 3 (stînga - dreapta zonei centrale) - 200 lei (scaune+catering) şi 400 de lei (fotolii+catering)
VIP 2 (zona centrala) - 600 de lei  (fotolii+catering)
VIP 1 (zona ultra centrală) - 700 de lei  (fotolii+catering)

Site-ul FRF scrie că până în ziua de 20 iulie a.c., membrii afiliaţi pot lansa comenzile de bilete contra-cost, alocarea acestora fiind următoarea:

Cluburile de Liga I - până la 10 bilete/club
Cluburile de Liga a II-a şi Asociaţiile Judeţene de Fotbal - până la 5 bilete/membru afiliat
Cluburile de Liga a III-a - 3 bilete
Cluburile de Fotbal Feminin, Futsal şi cu activitate exclusivă de juniori - câte 2 bilete/club

Iniţial, existau şi bilete de 60 de lei, 120 şi 150 de lei, dar federaţia a renunţat la ele. A făcut-o la recomandarea UEFA, care a solicitat existenţa a numai patru categorii de bilete. UEFA s-a implicat în problema legată de tichete pentru că România-Argentina reprezintă cel important test în perspectiva finalei Europa League, din 2012, de pe Naţional Arena.

Conform comunicatului FRF de astăzi, 10 iulie, biletele vor putea fi comandate de luni, 11 iulie, ora 12:00, pînă pe 3 august, ora 12:00.

MAI JOS AI INFORMAŢII DESPRE CELE PATRU SITE-URI unde se vor vinde bilete

www.biletefotbalonline.ro
- este un site nou-creat şi aparţine agenţiei de turism Danco Pro, partener oficial al FRF. Aici, biletele pot fi plătite online, rambursm prin mandal poştal sau cash (ultima variantă e valabilă doar dacă biletele sînt cumpărate de la sediul firmei -
strada Maior Coravu nr. 29 C, sector 2, Bucureşti). Pentru a putea cumpăra online trebuie mai întîi să îţi faci cont pe site. Biletele sînt disponibile începînd cu 11 iulie. Se vor putea achiziţiona 2 bilete per solicitant; se vor vinde exclusiv online (plata prin card sau ordin de plata).

www.bilete.ro - biletele pot fi comandate online începînd cu 11 iulie, de la ora 11:00, telefonic (la numerele 1221 sau 0906.90.1221) ori direct de la oficiile poştale semnalizate Bilete.ro (lista copletă a lor e pe site-ul www.bilete.ro). Se poate plăti cu cardul, ramburs, prin transfer bancar, prin mandat poştal sau cash (la oficiile poştale semnalizate bilete.ro sau la casieria bilete.ro, adresa acesteia fiind Calea Grivitei nr. 143, sector 1, Bucureşti - în incinta Ibis Gara de Nord). Pentru comanda online nu e nevoie să ai cont pe site.

www.eventim.ro - Bilete disponibile începînd de luni, 11 iulie, ora 11.00! Biletele vor fi disponibile exclusiv online, pe site-ul www.eventim.ro (nu şi în reteaua Eventim)!

www.myticket.ro - meciul România - Argentina a apărut pînă la urmă şi în lista de oferte de aici. Conform regulilor myticket.ro, biletele pentru alte evenimente pot fi plătite doar online, cu cardul. Pentru a putea cumpăra un bilet trebuie mai întîi să îţi faci cont pe site.

ATENŢIE! În cazul biletelor pentru România - Argentina, cele 4 site-uri nu aplică regulile obişnuite de vînzare şi plată valabile pentru restul evenimentelor. Aşadar, pe aceste site-uri biletele pentru România - Argentina se cumpără şi se plătesc doar online, iar livrarea se face doar prin curier!


Pe cele patru site-uri de bilete vor fi vîndute 45.000 de tichete din totalul de 55.000 de locuri.

CEI DIN FAN-CLUBUL NAŢIONALEI AU 20% REDUCERE
FRF a lansat recent un program de fidelizate a suporterilor tricolorilor. Cel mai important aspect: celor care se înscriu în fan-clubul naţionalei li se garantează bilete la meciurile României!

Ca să fii in fan club trebuie însă să plăteşti o taxă anuală de 200 de lei. Primii 1.000 de înscrişi vor primi un tricou Adidas al "naţionalei" şi o minge Jabulani (replici). Pînă acum s-au înscris deja 600 de oameni.

Alte avantaje pentru România - Argentina? Un membru al clubului poate cumpăra 3 bilete cu discount de 20 la sută. FRF va acorda şi 100 de bilete gratis, la peluză, prin tragere la sorţi, celor din fan club. Tot prin tragere la sorţi, 6 membri vor face parte din delegaţia "naţionalei" la toate deplasările de-acum încolo (sînt incluse biletul de avion, cazarea, participarea la antrenamentele oficiale, biletul pentru meci, discuţiile cu jucătorii şi cu staff-ul naţionalei).

SUPER-IMAGINI 360 de grade! CUM SE VEDE MECIUL DACĂ ÎŢI CUMPERI UN BILET IEFTIN? DAR DACĂ STAI LA VIP?
Mai jos ai imagini panoramice, 360 de grade, din fiecare zonă a stadionului! Pe gsp.ro poţi intui cum se va vedea meciul în funcţie de ce bilet vei cumpăra!

VEZI AICI O SUPER- INFOGRAFIE CU NOUA BIJUTERIE A BUCUREŞTIULUI, NAŢIONAL ARENA

CITEŞTE AICI TOTUL DESPRE BILETE ŞI DESPRE ROMÂNIA - ARGENTINA!

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (39)
-polistu-ss-87
-polistu-ss-87  •  21 Iulie 2011, 19:18

La preturile astea ar trebui bonus 15 minute cu raluca,sau sa vad live sinuciderea lu tatsu ca sa vin!!!!Un stadion gol,asta merita cancerosu!!!

raduconstantinescu
raduconstantinescu  •  21 Iulie 2011, 12:47

Cea mai buna solutie sa scapam de sursurile sandu, dragomir, naparca de piturca etc este sa lasam stadionul gol la meciul cu Argentina. Doar o mana de oameni cu un banner mare explicativ, sa vada tot mapamondul adevarul !

6.6.6
6.6.6  •  14 Iulie 2011, 13:38

ar trebui boicotat acest eveniment si chiar nu am de gind sa merg desi eram hotarit. eu nu sint subiectul bataii de joc a unor neispraviti incapabili sa organizeze corespunzator un spanac de meci!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează