FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA

Gigi Becali, despre succesul naționalei: „Nu pot să-mi dau seama de ce m-am bucurat”

Naționala României, foto: Cristi Preda (GSP)
Naționala României, foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 15:13 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 15:33

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB-ului, a comentat succesul naționalei României cu Kosovo, din Liga Națiunilor, scor 3-0. Finanțatorul campioanei i-a remarcat pe Dennis Man (26 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani). Primul a deschis scorul în minutul 40, iar cel de-al doilea i-a pasat lui Denis Drăguș (25 de ani) la golul 3.

Becali a explicat faptul că s-a bucurat după mult timp pentru un succes al echipei naționale. A explicat faptul că Dennis Man ar fi valorat mult mai mult dacă era mai tânăr cu 2-3 ani. Chiar și în acest context, este un jucător care valorează zeci de milioane de euro în viziunea lui Becali.

Gigi Becali, concluzii după meciul echipei naționale: „Parcă noi aveam jucători la echipele mari din Europa!”

„M-am bucurat și eu după mulți ani pentru echipa națională. E om de calitate Lucescu. M-am uitat la meci, nu pot să-mi dau seama de ce m-am bucurat, dar noi chiar am jucat fotbal, mingea a fost numai la noi.

Toată echipa mi-a plăcut. Man... vezi ce înseamnă... ca să te califici trebuie să ai 2-3 jucători mari, de valoare, care să o bage în poartă. Îl avem pe Man acum, de abia acum e fotbalist adevărat. Avem Man, Mihăilă puțin așa. Și Drăguș mi-a plăcut.

Parcă noi eram favoriți aseară, noi eram echipa valoroasă. Noi parcă aveam jucători la echipele mari din Europa. Man poate să ajungă fotbalist mare, are 26 de ani acum, dacă era cu 2-3 ani mai tânăr pleca pe zeci de milioane de euro. Acum face 25-30 de milioane, mai mult nu.

Valora 100 dacă avea 21-22 de ani”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Aveam nevoie de punctele acestea. Sunt fericit că am câștigat cele trei puncte. Noi știam că vom întâlni o echipă agresivă. Suntem fericiți că ne-am impus azi. Am câștigat meciul destul de ușor.

Era important să începem cu dreptul această campanie. Trebuie să începem să jucăm și din postura de favoriți. Pot să spun că sunt într-o perioadă bună, antrenamentele își spun cuvântul și sunt fericit

- Dennis Man, atacantul naționalei României

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
o_bic
o_bic  •  08 Septembrie 2024, 02:16

Nea jiji,trebuie să te implici și la națională cu schimbările. Dacă îl băgai pe Eanix la pauza îl ajutai să-șu relanseze cariera.

dobrin
dobrin  •  07 Septembrie 2024, 21:50
Postat de Van_Basten pe 07 Septembrie 2024, 16:57

"Man poate să ajungă fotbalist mare, are 26 de ani acum, dacă era cu 2-3 ani mai tânăr pleca pe zeci de milioane de euro. Acum face 25-30 de milioane, mai mult nu. Valora 100 dacă avea 21-22 de ani”, a declarat Gigi Becali. Analiza financiara by GB. Bani, bani, bani...

Man de-abia acum e fotbalist adevarat pentru ca a pierdut 4 ani si jumatate in Berceni si inca vreo 2 ani la Parma ca sa-si revina dupa ce a fost antrenat de celebrii Dica, Teja, Andone sau Vintila. De-asta nu costa Man 100 de milioane.

OlteanuMarian
OlteanuMarian  •  07 Septembrie 2024, 20:05

gijji este un analist profund ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează