FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Hagi este propus selecționer: "Daum să plece! Una e să facă el selecția și alta e s-o facă un ospătar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 16:36

Liță Dumitru, fost internațional, a vorbit despre situația României și a spus că Gică Hagi trebuie numit selecționer și că membrii Generației de Aur trebuie să conducă FRF.

"Noi avem un campionat modest și de 25 de ani nu investim în copii și juniori. Cu excepția lui Hagi, care face o treabă excepțională. Și nu știu de ce nu i se dă o responsabilitate mai mare. Eu l-aș pune selecționer.

Daum n-are nicio vină și nicio șansă în România. Ce să facă Daum? Până cunoaște el jucătorii din România, se schimbă două generații. Putea face mult mai mult un român tânăr: Contra, Reghecampf sau Dan Petrescu. Pe Daum, până îl informează științific secunzii lui, ne ducem de râpă. El trebuie să plece, că n-are niciun rost să stea.

Cei din conducerea Federației care sunt buni manageri să rămână și să vină cei din Generația de Aur să conducă fotbalul românesc. Să-i facem noi să accepte să vină.

Dacă dă cineva telefon din străinătate la FRF și îi răspunde Gică Popescu e altceva decât dacă răspund cei care sunt acum la conducere. Una e să facă Gică Hagi selecția și alta e să o facă ospătarul sau șeful de sală", a spus Liță Dumitru la TV Dolce Sport.

Citește și: Hagi e în joc de glezne! Și-a făcut planul pentru când va fi selecționer: "Eu zic că se poate! Asta aș face prima dată"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
bazileon
bazileon  •  29 Martie 2017, 18:02

Nu va e rusine, Gsp, apelati la opiniile unui individ infect, puneti si o poza urata a lui Daum, ca sa ce, sa vina neispravitul de Hagi? Nu ne-a ajuns catastrofa cu Slovenia? A reusit vreo performanta intre timp (exceptand seria luminoasa cu Steaua/FCSB)? Chiar suntem iatat de masochisti, sa ne invartim cu nesat in acest carusel de gloabe, Iordanescu-Piturca-Hagi? Macar ati putea fi mai subtili: postarile dovedesc cat de prost primite sunt astfel de manipulari.

andrei.33
andrei.33  •  29 Martie 2017, 17:25

Asa e, daca raspunde la tel. puscariasul Popescu o sa ne creasca prestigiul enorm... Ba Lita desteptule in lumea civilizata cand ai facut parnaie nu te mai poti intoarce sa vrei functii inalte. Nu e doar o chestiune de bun simt, ci si de CREDIBILITATE. Stii ce e aia?

iosif_vs
iosif_vs  •  29 Martie 2017, 17:25

Nimeni nu poate salva fotbalul romanesc, pentru simplul motiv ca nu are ce salva. Daca stiti niste messii sau ronalzi romani care au fost omisi la ultimele selectii, va rog sa-i mentionati. Si nu veniti cu alde maxim sau hanca, ca nici aia nu faceau minuni. Daum a realizat pana la urma o selectie corecta. Problema e la tactica, unde se pare ca nu aduce nimic in plus fata de piturca si iordanescu

Vezi toate comentariile (20)
Comentează