FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA

CORESPONDENȚĂ GSP DIN GERMANIA Care este situația la zi a celui mai important fotbalist al Slovaciei, care e incert pentru meciul cu România » GSP are informații din tabăra adversă

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2024 21:26 / Actualizat luni, 24 iunie 2024 22:43

Staff-ul medical al Slovaciei a transmis că David Hancko „se simte din ce în ce mai bine”, iar marți se va lua decizia finală dacă va fi din start pe teren, întrucât acoperă o zonă vitală pentru jocul selecționatei sale. Agentul său a dezvăluit că fotbalistul lui Feyenoord este pe lista lui Atletico Madrid.

Marea dilemă a slovacilor pentru partida de miercuri contra românilor este dacă vor putea să se bazeze, sau nu, pe David Hancko. Este unul dintre pilonii echipei, mulți îl consideră numărul 1 în echipa Slovaciei în acest moment. Și nu doar că este cel mai bine cotat fotbalist pe transfermarkt sau este în atenția lui Atletico Madrid.

VIDEO Căpitanul Slovaciei, Milan Skriniar, declarații după înfrângerea cu Ucraina: „Nu îmi pasă de rezultatul dintre Belgia și România” + Mesaj pentru Pușcaș

Ultimele informații despre David Hancko: „Se simte mai bine”. Sunt șanse rezonabile să joace!

Așa cum colegul de la Sport.sk, Jan Jasenka, anunța astăzi pe GSP.ro, fundașul stânga a efectuat o rezonanță magnetică, adversarii noștri așteptând să vadă dacă se pot baza pe el contra „tricolorilor”. Jucătorul lui Feyenoord a ieșit accidentat în partea secundă a partidei cu Ucraina (1-2).

Ultimele informații, conform surselor GSP, spun că staff-ul medical al Slovaciei a transmis că „Hancko se simte din ce în ce mai bine”. Nu s-au oferit mai multe detalii nici măcar jurnaliștilor slovaci, în sensul dacă David este apt de joc cu siguranță.

„Marți, vom cunoaște mai multe detalii despre starea lui Hancko. Acea poziție este importantă în echipa Slovaciei, de aceea suntem siguri că se face absolut tot ca fotbalistul să fie apt pentru un asemenea joc”, au mai spus ziariștii de la Bratislava.

35de milioane de euro este cota lui Hancko conform transfermarkt

8,3milioane de euro a plătit Feyenoord pentru a-l achiziționa pe slovac de la Sparta Praga în august 2022

41de selecții și 4 goluri are Hancko pentru Slovacia

Atletico ar plăti 20 de milioane de euro pentru Hancko, Feyenoord ar vrea dublu!

Totodată, au apărut informații noi în privința unei posibile viitoare destinații pentru jucătorul slovac. Despre interesul arătat de Liverpool s-a mai scris, situație care s-a amplificat după ce fostul său antrenor de la Feyenoord, Arne Slot, a ajuns pe Anfield.

În ultima vreme, Atletico Madrid a pistonat intens pentru a-și asigura serviciile fotbalistului de 26 de ani, campion în Țările de Jos în 2023.

"Dintre toate cluburile care sunt interesate în prezent de David, Atlético este pe primul loc pentru noi. Dar transferul nu este încă finalizat. Lui David îi place, mie îmi place, dar vor decide ei, la Feyenoord. Alte cluburi sunt mai mult la nivelul conversațiilor. În acest moment, nimic nu a apărut astfel încât Dávid să se gândească la asta mai mult decât la Atlético", a dezvăluit Branislav Jašurek, agentul său, pentru RTVS.

Potrivit presei spaniole, Atlético a oferit 20 de milioane pentru fundașul ce poate evolua fie central, fie în stânga. Doar că batavii ar dori dublu!

Ceea ce se spune despre 40-50 de milioane este puțin exagerat. În februarie, Hancko și-a prelungit contractul cu Feyenoord până în vara anului 2028
Branislav Jašurek, impresarul lui Hancko

7goluri în 48 de meciuri a adunat slovacul pentru Feyenoord în ediția precedentă

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de la lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează