FOTBAL  »  NATIONALA  »  RANGERS

Ianis Hagi, detalii despre viitorul său: „Îi puteți contacta!” » Ce a spus fiul „Regelui” despre interesul lui Jose Mourinho

Ianis Hagi între jucătorii columbieni, foto: Ionuț Iordache / GSP
Ianis Hagi între jucătorii columbieni, foto: Ionuț Iordache / GSP

Articol de , , - Publicat joi, 06 iunie 2024 13:52 / Actualizat joi, 06 iunie 2024 14:24

Ianis Hagi (25 de ani) a evitat să comenteze informațiile referitoare la un transfer al său de la Rangers la Fenerbahce, unde este dorit de Jose Mourinho.

Mijlocașul ofensiv al României a reiterat că, atâta vreme când se află la echipa națională, se va gândi doar la EURO 2024 din Germania, unde „tricolorii” se vor înfrunta în Grupa E cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

Decizia neașteptată luată de Neil Lennon cu privire la cei 3 jucători care s-au alăturat din această vară lotului de la Rapid
Rapid
Decizia neașteptată luată de Neil Lennon cu privire la cei 3 jucători care s-au alăturat din această vară lotului de la Rapid

Răspunsul evaziv al lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a spus, de asemenea, când a fost întrebat unde vrea să evolueze, că tot ce își dorește este ca România să își atingă obiectivul de a se califica în optimile turneului final din Germania. Fiul „Regelui” s-a eschivat din nou față de întrebările jurnaliștilor.

„Cred că mi-am spus ideea după meciul cu Bulgaria: odată ce am făcut primii pași la echipa națională, gândul meu este doar aici. După aceea, știți care sunt impresarii mei, îi puteți contacta să vorbească ei.

Ce îmi doresc? Îmi doresc să ne calificăm din grupe și să facem România să râdă așa cum râzi tu acum, să fie bucuroasă și să scoatem lumea în stradă”, a declarat Ianis Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului dintre România și Liechtenstein.

Promisiunea lui Edward Iordănescu

La rândul său, selecționerul Edward Iordănescu a vorbit despre viitorul său și a promis că nu a negociat cu nicio echipă înainte de CE 2024. Contractul selecționerului cu FRF expiră după turneul final din Germania.

„Ce pot să vă promit este că nu am negociat cu absolut nimeni. Nu vreau să vorbesc despre ce apare în spațiul public, despre interese discutate, recente sau mai puțin recente. Mintea, sufletul și energia mea sunt toate aici, în prezent.

Îmi doresc să continui la echipa națională, echipa națională are întâietate, dar preocuparea cea mai mare este să gestionăm cât mai bine zilele rămase până la primul joc, iar acolo să producem un rezultat bun, care să ne dea încredere și moral pentru ce urmează”, a menționat Edward Iordănescu.

România - Liechtenstein este ultimul amical al naționalei înainte de CE din Germania, programat să înceapă pe 14 iunie. Meciul cu Liechtenstein va avea loc pe 7 iunie, de la ora 21:00.

VIDEO Ianis Hagi, încrezător înainte de EURO 2024: „Vrem să reprezentăm România așa cum trebuie și să ținem steagul cât mai sus la Campionatul European”

Citește și:

Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Euro 2024
Gestul lui Bellingham l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă SUSPENDAREA
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută
Liga Campionilor
Lovitura dată de Maccabi Tel Aviv înaintea meciurilor cu FCSB » A semnat seara trecută

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (12)
mirstelistu
mirstelistu  •  07 Iunie 2024, 14:10

Raspunsul corect era 'eu sunt o gloaba nu stiu pentru ce ma cauta Mou poate are nevoie de cineva sa îi srearga bancile de rezerve"

reddog2100
reddog2100  •  06 Iunie 2024, 23:26

Mai papagal,fiu de Rege,de ce sa intrebe cineva pe impresarul tau despre situatia ta,ce ,tu esti ***raspunzi doar ce vrei,ca si taicatu care nici el nu are scoala prea multa.Cand se va face curatenie pe la federatie,nici pe langa banca de rezerve nu o sa mai ai loc.Ai grija in meciul de vineri cu Liech..poate dai vreo doua goluri si traiesti bine alti doi ani,asigura ti postul ca si Edi ca doar de asta ati aranjat un meci de pregatire cu o echipa solida.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddog2100
reddog2100  •  06 Iunie 2024, 23:08

Tot mapamondul este innebunit sa negocieze cu ianis si edi,nu au alta treaba.Pe ianis asta o sa- l transfere batranul pe la turci dar o sa l coste cam mult,iar E di e rezolvat de taicasu la federatie cat vrea el.Jocurile santfacute nu ai ce le face la mafiotii astia.Ati vazut la TV dupa meciul cu bulgarii,cu cine ere inconjurat Burleanu si ce fericit era ca am facut egal,orgoliu nu mai ave deloc,banii sa curga,ir edi spunea ca vom iesi din grupa si va face lumea fericita si o sa iasa in strada.Vrem minimul posibil fara efort.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close