FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVACIA

Ciprian Marica și Florin Răducioiu cer doi titulari pentru partida cu Slovacia: „Mizez pe el”

Sursă foto: Imago
Sursă foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2024 09:38 / Actualizat miercuri, 26 iunie 2024 15:00

Florin Răducioiu, marcator a cinci goluri la turneele finale la care a evoluat pentru România, vede o singură schimbare în garnitura de start a lui Edi Iordănescu pentru partida decisivă cu Slovacia, care va avea loc de la ora 19:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. Totodată, Ciprian Marica, autor a 25 goluri pentru prima reprezentativă, propune și el o modificare.

Fostul mare atacant, unul dintre puținii fotbaliști care au reușit să puncteze în toate cele mai puternice cinci ligi continentale, și-ar dori să îl vadă titular pe Ianis Hagi, decarul primei reprezentative, în timp ce Marica l-ar vedea pe Mogoș, fundașul lateral al celor de la CFR Cluj, titular în locul lui Nicușor Bancu, integralist cu Ucraina și Belgia.

Ianis Hagi și Vasile Mogoș, văzuți de Răducioiu și Marica titulari cu Slovacia

„Nu aș face modificări în primul 11, cu excepția uneia. Nu l-aș schimba pe Nicușor Bancu, însă intuiția mea mă face să mizez pe dorința constantă de autodepășire și ambiția uriașă a lui Ianis Hagi. L-aș titulariza în flancul stâng, în locul lui Valentin Mihăilă.

Are suficientă viteză pentru a face întreaga bandă, introducerea lui ar rezolva multe carențe. Abia așteaptă să joace, e odihnit, un argument foarte important. Ar putea fi surpriza din partida cu Slovacia. Îl cunosc foarte bine și cred că poate juca titular. În rest, garnitura de start ar rămâne aceeași. Cu cei doi Marin, Răzvan și Marius, linia mediană este solidă”, a spus Răducioiu la ProTV.

„Și eu tot o singură modificare aș face. Drăguș rămâne punct fix, Rațiu, Drăgușin și Burcă au dat siguranță. Mă gândesc la introducerea lui Mogoș în locul lui Bancu, care este mai bun din punct de vedere ofensiv, dar are lacune pe jocul de apărare.

Din acest considerent, cred că ar putea intra Mogoș. Olaru și Cicâldău nu cred că pot apărea, nu l-aș schimba pe Răzvan Marin sau Marius Marin. Șut ar mai fi o variantă, dar nu cred că e cazul. Sistemul va fi același, Mihăilă și Man mi s-au părut periculoși, sunt principalele noastre atuuri pe contraatac”, a spus și Ciprian Marica, fostul vârf de la Șahtior, Schalke sau Stuttgart.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de Slovacia - România, confruntare decisivă pentru optimile de finală ale Campionatului European

Citește și:

Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
Superliga
Decizie neprevăzută la Rapid » Liderul galeriei și-a anunțat retragerea
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Nationala
„Să mă ierte că spun asta!” » Ladislau Boloni, verdict despre prestația lui Ianis Hagi la EURO 2024: „Chiar dacă e băiatul lui Gică...”
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman
Nationala
Olanda schimbă strategia pentru meciul cu România » Decizia luată de Koeman

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (20)
stefanf78
stefanf78  •  27 Iunie 2024, 11:10
Postat de prado2 pe 26 Iunie 2024, 21:55

Dar datorita lui suntem mai departe iar tu ești tot un postac plin de ura...

La fel cum cu o floare nu se face primăvară, nici postarea mea n’a fost una de ură, ci pur și simplu o constatare. Merci de răspuns!

prado2
prado2  •  26 Iunie 2024, 21:55
Postat de stefanf78 pe 26 Iunie 2024, 10:23

Cu părere de rău pentru tatăl lui, Ianis Hagi nu e fotbalist de națională!

Dar datorita lui suntem mai departe iar tu ești tot un postac plin de ura...

prado2
prado2  •  26 Iunie 2024, 21:54
Postat de calinescu_ pe 26 Iunie 2024, 10:40

Astia Da Anal isti ...!!!

Și tu un lake....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează