FOTBAL  »  NATIONALA  »  RAPID

EXCLUSIV Acuzat de Rapid că a trimis un minor neînsoțit într-o cursă cu escală, selecționerul Ion Marin răspunde: „Care e problema?! Ar trebui tras un semnal de alarmă, e grav ce se întâmplă”

Articol de - Publicat duminica, 08 septembrie 2024 16:09 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 19:01

Ion Marin, selecționerul României U19, a reacționat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, după comunicatul în care Rapid acuză Federația pentru pedeapsa aplicată juniorului Gabriel Gheorghe.

Ion Marin i-a trimis acasă pe Gabriel Gheorghe (17 ani, Rapid) și Luca Băsceanu (18 ani, Farul). Cei doi nu au vrut să iasă la încălzire pe parcursul meciului cu Finlanda U19, scor 0-0.

Cei doi fotbaliști au fost excluși din lot și trimiși la București. Clubul giuleștean acuză faptul că Gabriel Gheorghe, minor, a fost trimis neînsoțit într-o cursă cu escală.

Ion Marin a reacționat după acuzațiile Rapidului: „Dacă așa apreciază ei educația acestui copil...”

,,Nu am văzut comunicatul celor de la Rapid. Treaba lor. Dacă așa apreciază ei educația acestui copil, că refuză să iasă la încălzire, e problema lor. El nu a venit singur în țară, a fost însoțit de celălalt copil, care era major.

Nu a plecat singur, ci cu Băsceanu, care era major. Nu am făcut nimic special, nu s-a ales altă cursă. Cu escală am venit, cu escală ne și întoarcem. Ceea ce s-a găsit. El nu a plecat singur. De la cantonament, a plecat cu un om din staff, fiind condus la aeroport. Omul nu a plecat de la aeroport până când cei doi nu s-au urcat în avion. Care e problema dacă zborul a fost cu escală?

E păcat că ei se simt supărați și jigniți de această măsură. Îi întreb altceva. Dacă în timpul campionatului, la un anumit meci, acest copil refuza să iasă la încălzire, ce făceau?! Aici discutăm despre un copil care a făcut treaba asta.

Ce facem, tolerăm așa ceva?! Închidem ochii și mergem înainte? După părerea mea, ar trebui tras un semnal de alarmă, este foarte grav ce s-a întâmplat. Dacă ei la clubul lor vor să tolereze așa ceva, este problema lor", a declarat Ion Marin pentru GSP.ro.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (49)
melcul_furios
melcul_furios  •  09 Septembrie 2024, 14:26
Postat de gheorghe pe 08 Septembrie 2024, 20:25

Pana la urma ...de unde toata vehementa asta a ta in a fi total subiectiv, in a sustine o cauza in care esti combatut cu argumente de bun simt si in care insisti cu argumente pe alocuri penibile ? daca ai avea simtul ridicolului ai intelege ca nu ai , nici tu , nici cei care sunteti de partea acestor needucati , sub nicio forma dreptate ! Sau stii tu ceva si noua nu ne spui ? daca ai mai multe informatii spune ne si noua din ce ,familie” face parte rapidistul , pe care se pare ca il stii mai bine decat pe constantean ....

Nu am idee de jucatori insa ala de la Rapid e minor si cel de la Farul e major, au statut diferit si Ion Marin nu stie si nu il intereseaza asta, desi este in fisa postului sa stie diferenta si ca are tutela minorului si nu este ok sa il trimiti singur pe un zbor cu escala.

melcul_furios
melcul_furios  •  09 Septembrie 2024, 14:16
Postat de nepriceput pe 08 Septembrie 2024, 21:34

Aha, deci incalzirea se face doar daca intri pe teren? Dar daca te incalzesti tot meciul si nu intri pe teren? Ce se intampla? Il iei la bataie pe antrenor? Copile, daca antrenorul iti spune sa faci ceva, atunci faci, daca te consideri profesionist. Mai ales daca estimucea de 17 ani Incalzirea nu se face doar sa nu faci intindere (cum cred unii care nu au jucat in viata lor fotbal) ci ca sa te mentii in forma. Unii fac antrenament dupa meci, dar la mintea ta ce rost are PS Antrenorul te poate trimite la incalzire si daca il enervezi cu comentarii de pe banca.

Vorbim de profesionalism cand antrenorul nationalei nu a discutat cu clubul inainte sa trimita acel minor inapoi si apoi nu si-a pierdut timpul sa citeasca acel comunicat insa da o declaratie pe tema asta, nu? Cum vine asta, cat interes are Ion Marin in acest caz? Poate este prea bun pentru acel job si trebuie sa antreneze Barcelona sau Real? De ce nu a discutat imediat cu clubul sau cu parintii minorilui si sa ii instiinteze de decizia lui? Sau poate habar nu are in ce consta jobul lui si are doar pretentii?

melcul_furios
melcul_furios  •  09 Septembrie 2024, 14:07
Postat de nepriceput pe 08 Septembrie 2024, 21:41

Gresit. N-ai mai iesit demult din tara. Daca ai CI, poti iesi din tara in spatiul Schengen fara imputernicire. Singur singurel, ca nu mai sunt controale Dupa cum vezi a intrat in tara fara probleme

Daca tu duci copilul minor la scoala si profesorul il trimite acasa singur este vina profesorului pentru ca el era responsabil pentru acel copil. Discutia nu este daca un minor are voie sa mearga singur pe drum sau in avion ori sa treaca granita, problema este ca au trimis un minor singur pe avion fara acordul parintilor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează