FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Noi dezvăluiri din Ucraina, după ce selecționerul a fost dat afară din vestiar! Un jucător a dezvăluit ce s-a întâmplat după eșecul cu România: „A fost pe tonuri ridicate”

Ruslan Malinovsky, foto: Imago Images +48   FOTO
Ruslan Malinovsky, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2024 10:17 / Actualizat joi, 20 iunie 2024 12:01

Jucătorii naționalei Ucrainei încă nu-și explică eșecul drastic cu „tricolorii” lui Edi Iordănescu de la Euro 2024. Ruslan Malinovsky (31 de ani), mijlocașul de la Genoa, a explicat discuția pe care au avut-o fotbaliștii în vestiar, imediat după fluierul final de pe Allianz Arena.

Malinovsky a vorbit la conferința de presă despre reacția colegilor săi, imediat după eșecul cu România. Deși selecționata lui Rebrov era cotată cu prima șansă, a cedat fără drept de apel, iar jucătorii au avut o discuție extrem de dură în vestiar.

Ce s-a întâmplat în vestiarul Ucrainei după eșecul cu România de la Euro 2024

„A fost pe tonuri ridicate, vă spun 100%. Ceea ce am discutat în vestiar a rămas acolo. Discuția a fost extrem de importantă, am reflectat asupra acestei înfrângeri și am tras concluziile corecte.

Consider că avem jucători experimentați care îi pot ajuta pe cei tineri. Un fotbalist precum Andriy Yarmolenko este la al patrulea Campionat European. Căpitanul și jucătorii experimentați au transmis un mesaj de încredere. Trebuie să îmbunătățim relațiile dintre noi. Am discutat despre nevoia de a avea mai multă dorință, luptă și să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Malinovsky, la conferința de presă, potrivit football24.ua.

Această declarație vine în contextul în care Ucraina a făcut un joc modest cu România și nu i-a pus probleme mari pe plan ofensiv. România a obținut o victorie entuziasmantă, a doua din istorie la un Campionat European. Elevii lui Edi Iordănescu obțin biletele în optimi dacă scot un punct din meciurile cu Belgia și Slovacia.

În celălalt meci al grupei E, Slovacia a produs o altă surpriză de proporții și a învins-o pe Belgiam, scor 1-0, într-un meci care s-a disputat la Frankfurt. România este lider în acest moment, la egalitate cu Slovacia, ambele cu 3 puncte. Belgia este pe 3, iar Ucraina pe 4, fără punct după prima etapă.

Match Preview » Slovacia - Ucraina, Euro 2024

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează