FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

CORESPONDENȚĂ DIN GERMANIA „M-am transferat la o echipă imensă!” » „Tricolorul”, în premieră după mutare: „Voi juca în cupele europene”

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2024 11:06 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2024 11:37

Denis Drăguș (24 de ani) a vorbit la finalul partidei pierdute fără drept de apel de România, 0-3, cu Olanda. Atacantul speră să mai retrăiască astfel de momente și pe viitor, iar acum se pregătește de o nouă experiență în Turcia, la Trabzonspor.

România a fost spulberată de Olanda în optimile de finală ale Campionatului European. Gakpo (20) și Malen (83, 90+3) au marcat golurile batavilor care se califică în sferturi, unde vor da peste Turcia.

La aproape o oră de la finalul meciului de pe Allianz Arena, Denis Drăguș a vorbit despre deznodământul partidei care i-a trimis acasă pe „tricolori”.

„Am întâlnit o echipă puternică, am început bine meciul și am avut ocazii. Ne-am simțit bine la început, dar a venit acel gol și au prins încredere. Știu să gestioneze astfel de meciuri, sunt jucători care joacă tot timpul astfel de meciuri. În repriza a doua am avut momente bune, dar nu le-am fructificat și asta a fost”, a spus Drăguș.

Denis Drăguș: „Am dat un exemplu tuturor românilor de unitate, de spirit”

Despre cum a fost prestația României la Euro 2024 și despre părerea pe care românii și-au creat-o despre „Generația de suflet” așa cum a fost ea numită de Edward Iordănescu, Drăguș a punctat:

România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP
România - Olanda, optimi Euro 2024, foto: Cristi Preda / GSP
+45 FOTO

Cred că s-a creat un grup extraordinar, am dat un exemplu tuturor românilor de unitate, de spirit. Am dat totul la acest European! Se simțim incredibil împreună și ne doream să continuăm acest drum, dar mergem încrezători mai departe. Am dat tot ce-am putut! Sunt și urme de regret, dar nu uităm ce-am făcut până acum. Suntem singuri că vom reveni”.

„M-am transferat la o echipă imensă din Turcia”

Pentru jucătorul de 24 de ani urmează o scurtă vacanță, apoi acesta se va prezenta la o noua lui echipă din Turcia, Trabzonspor. Acesta a fost transferat de la Standard Liege contra sumei de 1,7 milioane de euro.

„Mă bucur că am făcut pași înainte, că am fost la acest turneu final și-a fost extraordinar ce-am simțit aici. Avem nevoie de provocări mereu. M-am și transferat la o echipă imensă din Turcia, care joacă în cupele europene! Îmi doresc noi provocări și să mai retrăiesc clipe de acest gen și la echipa națională”, a punctat atacantul.

4 milioane de euroeste cota de piață a lui Denis Drăguș, conform site-ului de specialitate transfermarkt

Citește și:

Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă
Superliga
Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă
Se face cel mai scump transfer al verii! Un debutant la Euro 2024 va juca în Premier League până în 2029!
Euro 2024
Se face cel mai scump transfer al verii! Un debutant la Euro 2024 va juca în Premier League până în 2029!
MM Stoica a lămurit motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă: „Era prima opțiune, dar a avut problemele astea. Că salteaua, că nu știu ce”
Superliga
MM Stoica a lămurit motivul pentru care Musi nu a fost titular în Supercupă: „Era prima opțiune, dar a avut problemele astea. Că salteaua, că nu știu ce”

„Să fie RĂZBOI!” » Gigi Becali a început să țipe în fața Palatului: „Luni merg cu Rotaru la Burleanu. La școala de securiști le face injecții în cap să creadă că sunt stăpâni!”

Ofertat să semneze cu noua echipă, Ionuț Radu a rămas șocat când a aflat cine îl va antrena!


Comentarii (12)
Sportfans
Sportfans  •  03 Iulie 2024, 17:29

Vă puteți da seama ce jucător ,face parte din națională? Ce sub nivel de inteligență, de cunoaștere a valorilor are? Dacă Trabzon spor este o echipă imensă ce să mai spui de una din liga a doua germană! A tunat și i-a adunat! Asociațil pe inteligentul acesta cu" Bască cu moț " Hagi Ianis lustragiul lui Alaves și cu alde Al Ricsa, Al Cardea,și aveți amalgamul perfect! Vă spun sincer că dacă mai jucam de 100 de ori cu Ucraina...de 100 de ori ne bat !

Independentul
Independentul  •  03 Iulie 2024, 17:18
Postat de Domnul pe 03 Iulie 2024, 14:01

BUNĂ! Denis Drăgus un individualist care a privat Romania de a marca intrun joc din grupa si in cel cu Olanda. Nu mi-a plăcut. Nu avem un atacant percutanr cu fente si dribliguri care sa zăpăceasca o aparare. Stanciu in maciul cu Olanda a dat mai multe pase aiurea,NU A MERS ! DACA NU AI JUCATORI CARE SĂ FACA FAȚĂ DUELURILOR UNU LA UNU...E GREU ... IANIS A FACUT UN JOC ...BUN. PS. A SE RETINE ! TREBUIE VITEZA,FORTA SI RELATIILE DE JOC. MISCAREA IN TEREN FARA MINGE,DEMARCARILE,etc

Ianis este un jucator mediocru ,a fost ( ca de obicei) cel mai slab de pe teren

raspunzel
raspunzel  •  03 Iulie 2024, 15:48
Postat de Catalynn_21 pe 03 Iulie 2024, 12:03

Unde-s bă aia care ziceau ca echipa FRF are șanse pt ca Olanda nu mai e ce era!? :-)))) Bai, de acord ca Olanda e in cădere de forma, dar voi vorbeați de o echipa care nu a putut să bată acasă Liechtenstein, locul 202 mondial, și voiați să bată locul 7!? :-))))) Șanse aveau cu slovenii, cu aia probabil jucau de la egal la egal, olandezii i-au zecesebit efectiv, i-au făcut de rușine atât prin scor cat și prin modul autoritar în care au dominat meciul, echipa FRF practic nu a existat pe teren! E vina “baeților”!? Băi, nu e! Chemarea lor nu e fotbalul ci curățenia, acolo au arătat ca pot concura cu cei mai buni dintre cei buni. Oamenii atât pot, și chiar le dau credit pt ca în multe momente la acest turneu și-au depășit mult condiția, doar ca atunci când există o asemenea diferență se vede cine e fotbalist și cine putea să își aleagă liniștit altă meserie. E doar vina clonei FRF care a distrus și distruge efectiv în continuare fotbalul din România! Am spus și repet, atât timp cât aceata clona a FRF (înființată în 8.5.2002 de Mircea Sandu în caz ca nu știați deja, sau poate va întrebați de ce nu se mai numește Divizia A ci Liga 1) nu e desființată și cluburi gen FC Fcsb exista, va veți bucura nu de fotbal ci de umilințe peste umilințe!

Catalyne...erai mai distractiv cu alea cu TAS sau modificarea legii :)) Mare pacat de federatia asta care nu intelege beneficiile ministerelor care au echipe de fotbal :))) Te-ai gandit ca poate un motive faptul ca ....nu mai exista o alta tara europeana in care ministerele sa detina echipe de fotbal??? Nu te pune deloc pe ganduri faptul ca numai Irak mai e in situatia Romaniei? La nivelul tau ...sigur nu e cazul :))) Acum eu sunt sigur ca daca ar desfinta astia Federatia si Steaua ...imediat ar creste nivelul fotbalului romanesc :))) Ar promova csa si gata ...hop Liga Campionilor...hop campioana europeana si mondiala ...le-ar castiga pe toate juristu-colonel la giostitia :))) Iti dai seama daca jucam noi cu pirpiriu in atac ...ce sanse aveau belgienii sau olandezii cu noi??? PS: vezi ca cica aia de la Resita...de la Corvinul ...au gasit solutia sa poata promova ...in ciuda opozitiei Federatiei ....deci cica se poate :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează