FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚIE

VIDEO EXCLUSIV Mihai Mironică, atac fără menajamente la adresa fiului „Regelui”: „Este incredibil faptul că Ianis joacă la națională mai mult decât la club. Numele Hagi nu a fost o povară pentru el, ci o trambulină!”

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2024 11:21 / Actualizat joi, 10 octombrie 2024 13:08

Mihai Mironică, editorialist al Gazetei Sporturilor, a fost invitat astăzi la emisiunea GSP Live, moderată de Alexandru Barbu, și a vorbit despre lotul convocat de Mircea Lucescu pentru „dubla” cu Cipru și Lituania, din Liga Națiunilor. Mironică nu înțelege cum de Ianis Hagi joacă mai mult la echipa națională decât la clubul de care aparține, Rangers.

De asemenea, Mihai Mironică a declarat că presiunile lui Gică Hagi sunt decisive în convocările lui Ianis la echipa națională a României.

A venit decizia FIFA: Boupendza poate juca pentru Rapid! Verdictul în litigiul cu Zamalek
RAPID
A venit decizia FIFA: Boupendza poate juca pentru Rapid! Verdictul în litigiul cu Zamalek

VIDEO. Mihai Mironică nu înțelege cum de Ianis joacă mai mult la națională decât la echipa de club: „Numele Hagi nu a fost o povară pentru el, ci o trambulină!”

„Nu-mi aduc aminte să nu fi existat controverse la convocările de lot, e inevitabil. Un semn de întrebare ar fi cazul lui Ianis Hagi. Când îl vedem pe Mircea Lucescu că merge la meciuri, prin țară, la Salonic, mi se pare că acest lucru nu mai are sens.

Este incredibil faptul că Ianis joacă la națională mai mult decât joacă la echipa de club. Este o presiune constantă dinspre Ovidiu, Constanța, dinspre Gică Hagi. Nu s-a întâmplat niciodată în istoria noastră ca un finanțator, antrenor, cum e Hagi, să facă asemenea presiuni.

La un moment dat l-a acuzat pe Cosmin Contra, care i-a fost și coechipier și elev, de corupție pentru că nu l-a convocat la un moment dat pe Ianis. Și Edward Iordănescu a pățit-o o dată. Există o presiune teribilă.

La FRF circulă o glumă, «Cum rezolvi problema lui Ianis?». Indiferent de selecționer, că a fost Iordănescu, Contra, Rădoi sau Mutu, toți s-au întrebat ce să facă în privința asta. Este o presiune constantă și nu vrea nimeni să o simtă. Eu nu-s de acord cu povestea că pentru Ianis numele Hagi a fost o povară, din contră, a fost o trambulină imensă. La 17 ani era căpitan în Liga 1.

Gică Hagi a acuzat pe toată lumea că ar avea ceva cu Ianis, chiar și Pioli (n.r. Stefano Pioli, fost antrenor la Fiorentina) a ieșit public în urma unor declarații de genul acesta și a spus că nu are nimic cu Ianis, pur și simplu e vorba de o chestie fotbalistică”, a declarat Mihai Mironică la emisiunea GSP Live.

10meciuri a bifat la echipa națională a României în acest an Ianis Hagi, la fel ca și pentru echipele de club (un meci la Rangers și 9 la Alaves)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ofertă de 250 de milioane pentru Lamine Yamal! Răspunsul președintelui Laporta
Campionate
Ofertă de 250 de milioane pentru Lamine Yamal! Răspunsul președintelui Laporta
Doliu în fotbalul românesc » A murit Constantin Anghelache, fostul președinte de la Dinamo și Rapid
Superliga
Doliu în fotbalul românesc » A murit Constantin Anghelache, fostul președinte de la Dinamo și Rapid
5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu” care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”
Superliga
5 declarații ȘOC ale lui Constantin Anghelache, securistul „Eftimie Gelu” care a adus Amigo în România: „Ceaușescu a refuzat să creadă în realitatea pe care i-au transmis-o nemții”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (107)
MaxiP
MaxiP  •  14 Octombrie 2024, 09:49
Postat de cnr67 pe 10 Octombrie 2024, 12:41

Problema nu e cine zice, ci ce zice. Si daca Sosoaca sau Bianca Dragusanu ziceau ca Ianis nu merita convocat cata vreme nu joaca la echipa de club (o echipa de mana a doua in Europa), tot ar fi fost adevarat.

Si totusi nu sunt ele in masura sa spuna nimic despre asta. Totusi, echipa de mana a doua in Europa? Ok, si care e concurenta? Cu unii care joaca la echipe de mana a 4-a si a 5-a. Si atunci devine mult mai discutabil daca merita sau nu.

valentindragobete
valentindragobete  •  11 Octombrie 2024, 19:46
Postat de OlteanuMarian pe 11 Octombrie 2024, 12:15

...ha...ha...pisicher batran fara bun simt ...nu esti bun de nimik ...un lest pentru familia ta ...un netrebnic fara munca ...ha ha ...un nerusinat ...un roman adevarat ...lenes si prost ...tu mai esti si urat pe deasuprea ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dudulici
dudulici  •  11 Octombrie 2024, 18:58

Bravo Mironică!Ești singurul curajos care ia atitudine împotriva acestui circ murdar,de care avem parte zi de zi în presa aservită regelui nebun,care si-a pierdut orice fărâmă de bun simț și își impune odrasla netalentată la Națională, singurul "club" unde mai joacă!!Nimeni nu ll vrea,dar la noi nimeni nuvare curaj să zică ceva!!!Încă o dată,bravo Mihai!!! Cinste ție!!!

Vezi toate comentariile (107)
Comentează
Close