FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mihai Stoica și Basarab Panduru au avut același jucător favorit de la națională: „Are ceva din Robben”

Basarab Panduru și Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport +21   FOTO
Basarab Panduru și Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 08:18 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 09:32

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, și Basarab Panduru (54 de ani), fost internațional, au comentat victoria entuziasmantă obținută de naționala României în Kosovo, scor 3-0, în primul meci din Liga Națiunilor. Cei doi s-au pus de acord și l-au remarcat în mod special pe Dennis Man (26 de ani), cel care a deschis scorul după o fază luată pe cont propriu.

La Priștina, Mircea Lucescu (79 de ani) a revenit pe banca României după 38 de ani cu o victorie categorică. La finalul meciului, toate laudele au mers către Dennis Man, atacantul Parmei, care a avut o evoluție impresionantă.

Man, comparat de Mihai Stoica cu celebrul Arjen Robben: „Are ceva din el”

Oficialul celor de la FCSB a mers mai departe și l-a comparat pe Man cu Arjen Robben, fostul mare mijlocaș olandez, ținând cont de golul pe care l-a marcat.

„Am văzut un jucător nou pe care nu-l cunoşteam. Avea ceva din Robben, doar că era mai zvelt şi cu o figură mai frumoasă (n.r. - Dennis Man). Un meci care e împărţit în două categorii. Un fotbalist Man care a strălucit.

Asta e o execuţie de foarte mare jucător (n.r. - primul gol). Să zici că are portarul o parte din vină, dar ce face el cu mingea, dă impresia că le arată mingea, le-o dă şi şi-o întoarce şi marchează. Am văzut aşa ceva la Robben.

La niciun jucător român nu am mai văzut aşa ceva de multă vreme. Pasa aia genială pe care i-a dat-o lui Mihăilă, doar marii fotbalişti pot face aşa ceva. Este într-o formă excepţională!

Steagul Armate de Eliberare din Kosovo / FOTO: Captură TV @antena sport
Steagul Armate de Eliberare din Kosovo / FOTO: Captură TV @antena sport
Steagul Armate de Eliberare din Kosovo / FOTO: Captură TV @antena sport
Steagul Armate de Eliberare din Kosovo / FOTO: Captură TV @antena sport
+16 FOTO

L-am văzut cu Fiorentina, Milan şi când joci contra, probabil, celui mai bun fundaş stânga din lume (n.r. - Theo Hernandez) şi dai gol şi faci diferenţa, e bine. Scorul nu e mincinos deloc. Reflectă exact ce s-a întâmplat pe teren. 

Nu ştiu ce se întâmpla dacă nu-l aveam pe Man în formă. După ce s-a deschis scorul, nu am avut emoţii. Niţă nu a avut vreo intervenţie în care kosovarii să fie periculoşi cu adevărat. Man chiar a arătat ca cel mai scump jucător plecat din România”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Panduru exultă după succesul României: „Jucătorii, la alt nivel”

Basarab Panduru a ținut să-l completeze pe oficialul campioanei en-titre din Superliga și a explicat faptul că „tricolorii” sunt pe drumul cel bun, în contextul în care s-au impus pe cel mai complicat teren din această grupă.

„Au fost momente excepţionale, momente foarte bune, am făcut faze foarte frumoase. L-am avut pe Man în mare, mare, mare formă. Am avut o aşezare 4-1-4-1, cu jucători care au alergat, am avut două bare, faza aia excepţională a lui Man la bara lui Mihăilă. Au fost momente excepţionale de joc.

Arătăm bine în momentul ăsta. Am întâlnit şi, pe hârtie, cel mai puternic adversar, dar nu a arătat nimic. Jucătorii noştri sunt şi la alt nivel acum. Lucrurile merg pe un drum bun”, a precizat Panduru.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Adrian Mutu are oferta pe masă! L-ar putea antrena pe fostul jucător de la Dinamo și FCSB
Campionate
Adrian Mutu are oferta pe masă! L-ar putea antrena pe fostul jucător de la Dinamo și FCSB
A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc
Stiri extrasport
A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (2)
apoklyps3
apoklyps3  •  07 Septembrie 2024, 10:09

Și el are urechi? Sau ce are din robben?

Dodeliniho
Dodeliniho  •  07 Septembrie 2024, 08:49

Mentalitate de fcsb-iști serios, ce mama dracu tot îl lăudăm pe man, de ce nu lăudăm întreaga echipă. Datorită echipei se întâmplă asta și nu unui jucător. A fost seara lui, dar pana sa ajungă mingea în atac cine mama dracu a dus mingea. Man? Man s-a apărat? Nu toată echipa a făcut asta. De aceea uni jucători cad inexplicabil de la meci la meci. Muncește și face un meci bun, bai dar laudele sunt la Man. Waw ce mare jucător, sta de câțiva ani în serie b, a dat 2-3 goluri la națională. Este Mbape sau cu cine dracu îl confundă ăștia. Echipa a fost foarte bună aseară, au un antrenor care este respectat. Și de ei trebuie sa vorbim mai mult, ne mirăm ca I Hagi nu mai are număr 10, dar a meritat vreodată acel număr? Lucescu face ce trebuia de mult în România pentru a crește jucători, sa le dea șansă celor care sunt buni, iar nepotismul să dispară odată pentru totdeauna dacă vrem să facem performante. Iar acești interlopi ai fotbalului în România ar trebui să ne sugă ceva. Până acuma națională era făcută de Giovani Becali și alți interlopi ai fotbalului în România. Bravo Lucescu! Sper ca în viitor sa vedem doar jucători care merită la națională și care își dau viața pe teren. Dacă mai greșește odată nu este problemă, dar să-l vezi ca joacă cu sufletul și inima pentru națională. Restul sa stea acasă, iar Becali sa mai vândă sula. Tot îl înaltă pe Cicâldău ca nu este de România, oare Cicâldău nu este de România sau România nu mai are nevoie de încă un jucător fără meciuri jucate?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează