FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENAMENT

VIDEO + FOTO Mircea Lucescu i-a luat tare pe „tricolori” la antrenament: „Hai, prietenii mei, că n-am venit să stăm pe bancă!”

Mircea Lucescu, foto: Ionuț Iordache (GSP) +40   FOTO
Mircea Lucescu, foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , , - Publicat duminica, 08 septembrie 2024 19:07 / Actualizat duminica, 08 septembrie 2024 19:28

În această seară a avut loc ultimul antrenament al echipei naționale înaintea duelului cu Lituania, din Liga Națiunilor. Partida va avea loc luni, 9 septembrie, de la 21:45. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima TV. „Il Luce” nu i-a slăbit pe jucători la antrenament, după succesul categoric din Kosovo, scor 3-0.

Lucescu a revenit pe banca echipei naționale după 38 de ani. România a învins-o în deplasare pe Kosovo, scor 3-0, în primul meci din Liga Națiunilor. „Tricolorii” au avut în această seară ultimul antrenament oficial, iar reporterul GSP l-a surprins pe Lucescu în timp ce le oferea ultimele indicații fotbaliștilor.

VIDEO + FOTO. Mircea Lucescu, show la antrenament: „N-am venit să stăm pe bancă”

+35 FOTO

„Il Luce” nu se joacă! Acesta i-a luat tare pe jucătorii care stăteau pe bancă la începutul sesiunii de antrenament: „Hai, prietenii mei, că n-am venit să stăm pe bancă!”. Ulterior, Lucescu le-a ținut un discurs lung înainte de startul antrenamentului, timp de 10 minute.

În general, „Il Luce” a avut o atitudine relaxată și a fost foarte vesel. A făcut glume cu jucătorii, dar și cu Ionel Gane, unul dintre secunzii lui, și cu preparatorul fizic, Cristian Dragotă.

Lucescu a fost atent la tot antrenamentul, chiar și la cel condus de preparatorul fizic. Vestea bună este că toți jucătorii sunt apți de joc, iar selecționerul va avea de unde să aleagă mâine, la meciul de pe Stadionul Steaua cu Lituania.

Se anunță o atmosferă senzațională în contextul în care toate biletele au fost epuizate. Peste 28.000 de spectatori vor asista la primul meci de pe teren propriu al României cu Mircea Lucescu selecționer, după revenire.

Eu le spun jucătorilor că nimic nu se compară cu echipa națională. Performanțele la echipele de club sunt locale. Când e vorba de națională, deja e vorba de anvergură. Televiziunile, ziarele, specialiștii vorbesc cu mare interes de naționale.
Meciurile naționalelor se transmit peste tot, cele ale cluburilor doar în țară. Dacă au pus mâna pe tricoul naționalei, să nu îi dea drumul.

- Mircea Lucescu, selecționer România

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (3)
ali.bec
ali.bec  •  09 Septembrie 2024, 08:17

Cred ca Lucele nu s-a referit la Eanis cu cele zise in titlul știrii.

dobrin
dobrin  •  09 Septembrie 2024, 05:20

„Hai, prietenii mei, că n-am venit să stăm pe bancă!” Ofensa pentru rezervele profesioniste gen Ianis.

TribunaCFR
TribunaCFR  •  08 Septembrie 2024, 23:03

Mitrita, Puscas, Ianis au dat drumul la tricou. Sau cineva tine cu de-a sila ca ei sa aiba tricoul?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează